Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)
Raspunsuri - Pagina 10
andraiulia spune:
Buenas,frumuselelor.
Noi va scriem de pe plaja. E totul ok si frumos.
Am vrut sa vad doar daca e toata bine si daca cine stie cum mai aparu vreun bebe,ca de acum ...
Andrushca 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica
kemsy spune:
Alecxsa, mie mi s-a intamplat sa-mi amorteasca putin cateva degete, tot de la dreapta...dar atat 
Aseara am inceput procedura "pregatire sfarcuri pentru alaptat". Am frecat sus numitele cu un prosop (asa ne-a sfatuit cineva de aici, sorry ca am uitat cine
), si apoi m-am dat cu o crema speciala pentru asa ceva. Ce usturimeeeeeeeeeeeeeee!Oare asa trebuie sa usture???Oricum, chiar daca imi venea sa ma spal imediat, am suportat, pentru ca atunci cand va suge bebe, nu o sa am alternativa 
Si vorba cuiva, tot de pe forum
, ghiduri de alaptat pentru fete cu sani cu sfarcuri mici si fara aureola...
...nu stiti???
Lutoniana, inutil sa iti zic ca si eu te consider foarte curajoasa! 

Gianina
33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
delia79 spune:
Eu am stat 10 min capra
, poate, poate se intoarce si putorosica mea 
.
Am primit un articol de la baby center care mi s-a parut interesant:
www.babycenter.com.au/pregnancy/labourandbirth/painrelief/naturalpainrelief/" target="_blank">natural pain relief in labor
33+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
Fragutza spune:
Bun gasit, doamnelor!
M-am retras un pic de la petrecerea de botez si ce puteam face altceva decat sa intru pe forum !
La biserica a fost frumos, sotul meu a fost maestru de ceremonii, el a tinut bebelul, el l-a schimbat, imbracat..era cam transpirat dar are skilluri..Si bebe a fost multumit,nu a plans, doar a facut pipi pe sotz dupa ce l-a scos preotul din apa.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Zicea cineva ca a fost la depozit la MondoCarp in Bucuresti, unde anume se afla?? PLS!! ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Eu spuneam de MondoCarp, au sediul in sect 4, de la Aparatorii Patriei se mai merge un pic spre comuna Berceni, cam 2 statii de autobuz . Pe partea dreapta este un service, Autonesti parca ii zice, sunt 2 cladiri iar intre ele este drumul catre depozit. E un drum cam urat, cu hartoape, dupa ce se termina casele sunt cateva depozite, iar Mondocarp e a 4 cladire. Pe site-ul lor este un nr de contact si dna de acolo e foarte draguta, iti poate da indicatii si mai bine ca mine. Sper ca ai inteles ceva din explicatiile mele
Baby
36+
Natalia
delia79 spune:
| citat din mesajul lui kemsy Alecxsa, mie mi s-a intamplat sa-mi amorteasca putin cateva degete, tot de la dreapta...dar atat ![]() Aseara am inceput procedura "pregatire sfarcuri pentru alaptat". Am frecat sus numitele cu un prosop (asa ne-a sfatuit cineva de aici, sorry ca am uitat cine ![]() Si vorba cuiva, tot de pe forum , ghiduri de alaptat pentru fete cu sani cu sfarcuri mici si fara aureola...![]() ...nu stiti???![]() Lutoniana, inutil sa iti zic ca si eu te consider foarte curajoasa! ![]() ![]() Gianina 33+ cu Loris StefanLoris Fotografii |
Kemsy, uite ce am gasit despre sfarculete mai speciale
www.babycenter.com.au/baby/breastfeeding/invertedexpert/" target="_blank">aici
33+ 
anco spune:
ies si eu de pe forum , ca ma dor deja ochii cat am stat aiurea sa majos pe aici. ma duc pana afara, dupa paine, pe urma imi ud florile si mai vad eu ce fac. ne vedem mai tarziu. 

anco
35+
???? si 
poze
delia79 spune:
Fetele, mi s-a pus pata pe cadita asta de baie pt bb
. De cateva zile ma tot uit pe you_tube la video-uri si imi place de mor. Voi ce parere aveti? Am luat-o razna? ![]()
www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2875250&cp=2582927&parentPage=family" target="_blank">cadita
33+ 
kemsy spune:
Printre 2 cratite, am incarcat si niste foto noi, tot cu burta ![]()
http://family.webshots.com/album/570612994IHKQqG?start=24
Gianina
33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui delia79 Fetele, mi s-a pus pata pe cadita asta de baie pt bb . De cateva zile ma tot uit pe you_tube la video-uri si imi place de mor. Voi ce parere aveti? Am luat-o razna? www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2875250&cp=2582927&parentPage=family" target="_blank">cadita 33+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
hmmmm .. cred ca e foarte incomoda atat ptr mama cat si pentru bb .. nu vad cum ai putea sa speli nou-nascutul in ea .. mai ales ca nu-si tine caputul ..
sincer, eu nu mi-as lua asa ceva .. eu am o cadita cu suport ergonomic si a fost perfecta! bb statea pe suport, eu il spalam .. si uite asa .. uite aici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
33+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

Da Doamne sa ne nastem sanatoase