Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Bine, fie, poti sa-mi dai si cu un ou in cap

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Cea mai fericita 36 + cu

lol

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Anco, m-as abona si eu la lapte, si spune-i doamnei respective sa nu se mai joace cu nervii unei gravide, ca e jale.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

pai asa imi venea sa sar la gatul ei s-o musc putin...cum sa nu-mi aduca ea laptele atunci, dar saptamana asta mi l-a adus

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:

Cea mai fericita 36 + cu

lol

Mihaela 36+ cu baby Joshua

eu primesc si rosii .. da' sa fie din alea moi sa nu ma doara prea tare ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

La multi ani tuturor celor care astazi sarbatoresc onomastica precum si prietenilor, membrilor familiei, copilasilor lor! La multi ani Mariilor (care sarbatoresc astazi)!

Eu una stiu ca in Moldova nu se sarbatoreste, dar in rest - Oltenia, Ardeal- stiam ca se sarbatoreste mai tare decat 8 sept.

Azi nimic nimic la nasteri?

Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 5-6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI eu primesc rosii, mai moi, recunosc ca mi-a fost lene sa mai fac modificari si trebi la lista
DA cred ca sunt iertata ca am adiministrat-o mult timp

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

Salut fetele si La multi ani ! tuturor Mariilor de aasemenea felicitari proaspetelor mamici
au inceput deja sa dispara din odisee fetele de septembrie :D ma intreb oare cand imi vine si mie randul
momentan inca ma tin pe piciaore si inca mai lucrez de aceea nici nu am intrat atat de des .Simtomele sunt si la mine la fel ca la alte gravidutze arsuri, picioare si maini umflate ,presiune pe vezica ,cale batuta de la frigider la toaleta si multa multa nerabdare sa mi vad puiul .Deocamdata nici un semn ca nasterea ar fi aproape pup si sarcina usoara in continuare tuturor gravidutelor

AMR 5 SAPT 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Luto sa sti ca fobia asta a sotului meu legata de pui i se trage din copilarie, nu stie nici el exact de unde. Ideea este ca daca simte miros sau vede pui nu poate manca, si atunci de ce sa terorizez saracul om. Si cu puii astia de la noi din comert crescuti fara sa vada lumina zilei si cu mancare plina de hormoni nu cred ca e mare pierdere. O fi carnea de pui slaba dar.. De aceea cand a zis Aida de iepure mi s-a parut o idee super ca ei au tot carnea asa slaba si dat fiind ca nu e o industrie in acest domeniu sunt hraniti natural cu verdeturi.

Peste si fructe de mare mancam si noi la greu (Titus zice ca nu intra la categoria carne). Si calugarii de la muntele Atos manaca frcte de mare pentru ca zic ca sunt de post, nu sunt animale.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå ziua fetelor cucuietelor!! Vå pup pe toate..Mi-a spus sotu si prietena mea ca mi-ati tinut o galerie de nu s-a mai intalnit..Vå multumesc pt ca am cel mai minunat bebe cel mai perfect si nu ma mai satur de el..Vå doresc si voúa la fel din toata inima fetelor..

Am intrat putin acum repede pana nu se trezeste cacaiosul meu mic si mancaciosul...E un superbb..Nu plange decat cand vrea tzatzica..Am statc u el ieri numai pe mine skin to skin asa e aici..Dar ma voi aduna intr-o zi si voi scrie ´povestea så stiti exact cum au decurs lucrurile..Oricum va pup , va multumesc si vå iubesc

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Citat:

Hai sa va spun una tare...am primit si eu un telefon de urare ....de zi festiva si ma intreaba respectiva doamna (nu spun cine ca nu e relevant):
- Si cum nasti iubita mea ? natural sau cezariana ?
- Natural (raspund eu oarecum mandra de mine)
- Vai de sufletelul tau...ce sa iti mai zic ? Noi iti vom tine pumnii.

No, si eu ce era sa spun ? ziceti si voi ce mufa....ma compatimea de parca merg sa-mi las un picior si o mana la nascare.
Nu i-am mai povestit cum e cu epidurala si cu celebrul de-acum gaz....ca aveam deja capsa pusa

Cea mai fericita 36 + cu

Cand esti gravida si te intalnesti cu cinevacele doua intrebari standard sunt:

- e fata sau baiat;
- nasti natural sau prin cezariana.

Amandoua intrebari ma enerveaza la culme, adica cu ce ii schimba viata persoanei daca stie daca e fata sau baiat ca oricum daca nu e un prieten foarte apropiat a doua zi cred ca a si uitat. Si raspunsul oricum e acelasi "A, foarte frumos"
Si asta cu cezarina, eu care sunt la fel adepta nasterii naturale iar nu o inteleg de ce ar fi asa de interesant de stiut.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+

Mergi la inceput