Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna,

Am mai scris cateva mesaje si acum sper sa apar in direct.

Am pregatit masa si astept sa se intoarca Teodora cu Titus din parc sa mancam, asa ca iau acum o mica pauza.

Aida, cum faci tu iepurele? gen vanat? dar de unde il iei ca la noi la bucuresti nu am prea vazut

Techilla sa sti ca si pe mine ma mananca ingrozitor umerii si partea de sus a spatelui si am constatat ca cu cat ma scarpin mai mult cu atat este mai rau. Deci ideea ar fi sa incerci sa nu te scarpini, eu mai pun apa rece si asa parca mai trece si incerc sa ma gandesc la altceva.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

kemsy zau ca nici eu nu mai pot abia ma misc si abia ma ridic si nu imi place deloc ... despre degete umflate , hm , mai bine intreaba dr la urmatoarea intalnire

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Aida, cum faci tu iepurele? gen vanat? dar de unde il iei ca la noi la bucuresti nu am prea vazut

iepurii ii trimite soacra ... dar il gatesc paprikas , prajit sau la cuptor cu legume nu pot ca sa va explic cum iese. Incearca sa gasesti la ferme din imprejurimi.
In Constanta stie mama pe unu care are si nutrii (alta nebuneala ) si prepelite ... sta prin km4-5 (pt cunoscatori )

techila si eu la scarpinat folosesc apa , dau cu ignore sau ma scarpin fara sa ating burta si iti zic ca si pielea mea e foarte intinsa la gabaritul meu ...

Trebuie sa ma duc ca imi demoleaza asta casa e pus pe aranjari ...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Multumesc Aida.

Inteleg ca daca e iepure de casa nu trebuie pus la fezandat sau ceva inainte sa fie gatit.

Bunicul meu (de la Miercurea Ciuc) crestea iepuri pt mancare si cand eram mica si mergeam la ei se manca destul de des dar eu cum nu ma dadeam in vant deloc dupa mancare nu imi amintesc cum ii facea bunica mea stiu doar ca era foarte buna ca pana si eu mai gustam.

Eu as vrea sa ii fac Teodorei sa i mia variez meniul (sotul meu nu mamanca carne, si uraste puiul care se poate gati la noi in casa doar pe ascuns).

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

(sotul meu nu mamanca carne, si uraste puiul care se poate gati la noi in casa doar pe ascuns).

Wooooww......asta e o noutate pentru mine....noi mancam de spargem numai puiuc si pestic

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Aida, multumesc. Ma apucase bucatareala da m-am linistit pentru ca nu am oo.Mi-am trimis sotul acum la produs...

Anco, m-as abona si eu la lapte, si spune-i doamnei respective sa nu se mai joace cu nervii unei gravide, ca e jale.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mergi la inceput

Hai sa va spun una tare...am primit si eu un telefon de urare ....de zi festiva si ma intreaba respectiva doamna (nu spun cine ca nu e relevant):
- Si cum nasti iubita mea ? natural sau cezariana ?
- Natural (raspund eu oarecum mandra de mine)
- Vai de sufletelul tau...ce sa iti mai zic ? Noi iti vom tine pumnii.

No, si eu ce era sa spun ? ziceti si voi ce mufa....ma compatimea de parca merg sa-mi las un picior si o mana la nascare.
Nu i-am mai povestit cum e cu epidurala si cu celebrul de-acum gaz....ca aveam deja capsa pusa

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu ma bag la gatit (da....stiu ca e sarbatoare ). Vreau sa fac vreo 2-3 feluri si prajitura minune....sa vad daca ma tin nadragii

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Kemsy pentru cata perioada gatesti ? sa-ti ajunga pana nasti ? ...auzi la ea 2-3 feluri

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Acum ca e capitol nou pot sa ma culc linistita la loc....
Cine a sters-o pe Lisa de la primii bebelusi trecuti in lista, acolo la litere mari ?

Cea mai fericita 36 + cu

Buna dupa-amiaza

In primul rand inca o data felicitari Iulikai pentru scumpetea de Bruce ! Sa fie sanatos si sa va aduca multe multe bucurii ! Tare mult mi-a placut poza cu ei doi

Asa...fetele mele dragi,aveti atatea parola de la lista,stiti cum se da un edit,mai updatati si voi din cand in cand...pana acum nimeni dar nimeni nu s-a sinchisit sa treaca vreun bebelus in lista de nou nascuti.Nu zic asta ca sa ma dau rotunda sau ceva,e chestie de cum sa va zic...solidaritate cu colegele de odisee..ati stat atata si i-ati facut galerie Iulikai,ce mai era sa-i treceti si bebele in lista si sa-i urati bun venit,mai ales ca fata si-a rupt din timp si v-a dat greutate,lungime,ora nasterii etc...? Ziceti si voi acum...
Pe Lisa am scos-o de la "panoul cu noi veniti " pt ca sunt 3 sapt de cand s-a nascut,intentionam sa ii uram bun venit acasa,ca si bebeilor Mimikai,insa in lista cu bebelusi este,daca va uitati cu atentie.O sa vina o vreme cand se vor naste bebei pe banda si n-o sa mai incapa atata vreme la "panou" deci eu propun maxim o saptamana de "bun venit pe lume" iar pt prematuri si un "bun venit acasa" pt ca ei sunt speciali
Am bibilit un pic lista cu bebelusi azi dimineata,sa-mi spuneti daca va place noul format cu datele bebeilor in paranteze si data nasterii mamei alaturi de nick.Daca nu,schimbam cum vreti voi,pe moment mai multa inspiratie nu am avut

Va pup si sper ca nu v-ati suparat

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput