Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)
Raspunsuri - Pagina 5

aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |

aidaciolac spune:
hellooooo , unde sunteti?
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Ellenuta spune:
aida ei asa .. nu stau bine deloc cu religia, dar am aflat asta intamplator ..
anco desigur, fiecare face cum vrea insa dpv religios nu e ok sa se ureze LMA.
selen
lucia nu te superi daca imi tin urarea ptr 8 septembrie?
fetelor .. necazurile astea se tin lant de noi .. taman ce am vorbit cu mama si mi-a spus ca e la spital cu bunica .. ca s-a simtit rau, a lesinat .. acum ii fac analize si ii fac o ecografie caci s-ar putea sa fie ceva la ficat sau la rinichi .. sper sa fie bine .. e bunica materna, cea care m-a crescut pe mine pana la gradi .
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac hellooooo , unde sunteti? Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |
eu is pe aici .. dar la job

Elena, mami de

www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

kemsy spune:
Beiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, unde ati disparut?????
Gianina 33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii

raluk16 spune:
Si eu is p-aci si vad ca suntem obosite inca dupa travaliu... cam pustiu...
Vorba Luciei trebuie sa prindem puteri pentru saptamana viitoare. Noroc ca Moni nu ne va tine in suspans doua zile ca Iulika. Dar nici nu cred ca va dormi marti seara 30+

raluk16 spune:
No bun, vad ca ati disparut de tot. Ies si eu un pic la aer, dar tot cu fundul pe un scaun 30+

uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui techila da, adica sa suport.... hai ca plec sa imi iau ceva de mancare si alte lucruri trebuincioase in casa....si poate inca un set de cutite, nu de alta dar le scap pe jos (si va dati seama ca acolo raman daca sotz nu e acasa). sa fiti cuminti pana ma intorc, ca vin repede. a, si prietena mea a facut cozonac de casa (care cred ca se compara ca minunile lumii...cine l-o fi inventat) si mie mi-a rezervat unul intreg ![]() ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze ![]() ![]() poze techila cu 4 picioare AMR maxim 10 zile ![]() |
N-ai incercat cu o grebla din aia cu care se joaca copii la nisip

aidaciolac spune:
citat din mesajul lui raluk16 Aida eu ma tem de bombe, mai ales ca mi se spusese ca n-o sa pot avea bebei ![]() Si acum doctorul mi-a zis ca luna a 8-a e cea mai periculoasa, ca foarte multa lume are nasteri premature, de la nimicuri, inclusiv schimbarea presiunii din atmosfera, deshidratare, etc. Si aici la noi deocamdata statisticile spun ca si daca nasti la 34 de saptamani bebe nu prea are sanse, ca nu au astia sectie de prematuri. Asa ca suflu si-n iaurt... ![]() ![]() ![]() |

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine