Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui adela2006

pai deocamdata mai stau la mama in calea girocului
peste o luna sper sa ma mut la casuta mea in giarmata mare
tu stai in oras sau pe langa ?
pai eu stau in Giroc si in fiecare seara vin la arab sa iau flori pt puisor , daca nu are merg in 700

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

hellooooo , unde sunteti?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

aida ei asa .. nu stau bine deloc cu religia, dar am aflat asta intamplator ..

anco desigur, fiecare face cum vrea insa dpv religios nu e ok sa se ureze LMA.

selen

lucia nu te superi daca imi tin urarea ptr 8 septembrie?

fetelor .. necazurile astea se tin lant de noi .. taman ce am vorbit cu mama si mi-a spus ca e la spital cu bunica .. ca s-a simtit rau, a lesinat .. acum ii fac analize si ii fac o ecografie caci s-ar putea sa fie ceva la ficat sau la rinichi .. sper sa fie bine .. e bunica materna, cea care m-a crescut pe mine pana la gradi .

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

hellooooo , unde sunteti?

Aida ... 34+
Poze cu noi

eu is pe aici .. dar la job rod niste saratele cu cascaval si beau o cola .. asa de nervi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Beiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, unde ati disparut?????

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

si eu sunt aici

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si eu is p-aci si vad ca suntem obosite inca dupa travaliu... cam pustiu...

Vorba Luciei trebuie sa prindem puteri pentru saptamana viitoare. Noroc ca Moni nu ne va tine in suspans doua zile ca Iulika. Dar nici nu cred ca va dormi marti seara

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

No bun, vad ca ati disparut de tot. Ies si eu un pic la aer, dar tot cu fundul pe un scaun

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

da, adica sa suport....
hai ca plec sa imi iau ceva de mancare si alte lucruri trebuincioase in casa....si poate inca un set de cutite, nu de alta dar le scap pe jos (si va dati seama ca acolo raman daca sotz nu e acasa). sa fiti cuminti pana ma intorc, ca vin repede.
a, si prietena mea a facut cozonac de casa (care cred ca se compara ca minunile lumii...cine l-o fi inventat) si mie mi-a rezervat unul intreg...ma duc sa il ridic

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 10 zile

N-ai incercat cu o grebla din aia cu care se joaca copii la nisip; ca e mai mare si poate ajuta mai bine la scarpinat

32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Aida eu ma tem de bombe, mai ales ca mi se spusese ca n-o sa pot avea bebei

Si acum doctorul mi-a zis ca luna a 8-a e cea mai periculoasa, ca foarte multa lume are nasteri premature, de la nimicuri, inclusiv schimbarea presiunii din atmosfera, deshidratare, etc.

Si aici la noi deocamdata statisticile spun ca si daca nasti la 34 de saptamani bebe nu prea are sanse, ca nu au astia sectie de prematuri. Asa ca suflu si-n iaurt...

30+
oh , te cred si te inteleg perfect lasa ca recuperati voi ohohooooo , mai ales ca sunteti tineri

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput