Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Nu ....ca azi fac si eu prajitura sa o infulec ca deja e prea mult....cate laude am auzit.
Dar nu am decat niste mere....poate ies sa cumpoar niste caise ca imi plac mult in tarte si prajituri
Si sa verific daca am tot ce-mi trebuie ca sa nu mi se taie elanul cand o incep

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Luto,

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

crissbebe spor la pregatiri si super nume ai ales
NelaM frumoase poze , frumoasa burtica si proprietara de burtica , facem maine galerie pt control
andraiulia , anamaria1979 , alecsxa0208 , alex25
techilo drum bun si distractie placuta
raluk16 ce faci fatoooo
luto noi suntem aici desi nici pe departe nu e acelasi lucru
da monicutz si a fost bine si am ajuns oameni fara sa ne batem joc de corpul nostru ..... jiiiiiiz ce vremuri

vreau sa va zic ca si eu dorm mai bine , zice sot ca gem tare cand ma intorc si se tot intreaba unde imi e burta , ca parca nu o mai vede (acum ori s-a obisnuit ori s-a lasat) ... mai are cineva burta lasata?

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Raluk, multumesc frumos pentru cuvintele dragute. Burtica este asa de mare, incat micutii chinezi se intreaba daca am gemeni. Ei sunt de statura mica, se explica, asa ca ii iert (ca altfel imi aduc aminte ca am 75 de kile, de la 57). Mi-as dori mult sa va cunosc, intr-adevar, dar nu as indrazni sa va rog sa va faceti cont pe photobuket numai pentru mine. Esti o draguta, oricum.

Alecsxa, este foarte interesanta viata in China, asa este. Dupa aproape 4 ani de China (3 in Shanghai, ultimul in Shenzhen si in curand ne vom muta HK) inca ma mai surprind multe lucruri. Parti bune si rele, dar toate experiente foarte utile si interesante pe ansamblu. Poate ne adunam la o poveste, ca la gura sobei, undeva, candva, si va spun mai multe pe tema.

Luto, o imbratisare calda. Imi pot doar imagina dezamagirea ta. Sunt convinsa ca o sa fie bine in cele din urma; imi cer scuze daca te deranjeaza comentariul pe tema, dar chiar nu m-am putut abtine.

Azi am facut budinca! Doua tipuri, de caramel si ciocolata. Ce bunatate, ce deliciu! Le-as manca pe amandoua, asa, fara sa clipesc, dar ma abtin...

Gata, ma reintorc la House sau poate la ceva comedioara usoara, de duminica, vedem noi.

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

Mergi la inceput

ionika sa iti fie de bine
luto iese buna si cu mere sa le razi si sa pui puuuutina scortisoara

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

si se tot intreaba unde imi e burta , ca parca nu o mai vede (acum ori s-a obisnuit ori s-a lasat) ... mai are cineva burta lasata?

..ori te gandesti sa te bagi in fata fetelor

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Citat:

luto iese buna si cu mere sa le razi si sa pui puuuutina scortisoara

si nu le mai calesc inainte, nu ? ma gandesc ca rase sa nu lase zeama....si sa nu se mai faca blatul pufos.
Ai facut tu cu merele rase ?

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

si se tot intreaba unde imi e burta , ca parca nu o mai vede (acum ori s-a obisnuit ori s-a lasat) ... mai are cineva burta lasata?

..ori te gandesti sa te bagi in fata fetelor
nuuuu , suntem cuminti pana la 37 ca e dr in concediu pana la 1 septembrie + ca nu am chef sa merg in spital ca nu e la termen ...

Aida ... 35+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neataaa!!
Lutoniana
NelaaM, ce burtica frumoasa...si ce peisaje, m-a luat ameteala
Mai fetelor, eu in schimb am avut libertate totala , mama mea intotdeauna nu m-a stresat, cred ca avea incredere, iar pentru tata eram . Dar cred ca asta m-a facut sa fiu cu capul pe umeri. Pai eu pe la 14 ani ma inroseam la fata cand vedeam la 10 m un baiat, iar cand treceam pe langa el ma impiedicam . Tot atunci, cand auzeam de bal (cum se faceau la tara, cine stie cunoaste ), credeam ca trebuie sa te imbraci cu rochie lunga, dansezi vals...deci eram ).
Din clasa a 9-a m-am dus la camin la liceu, apoi in gazda, apoi singura in apartament.Erau fete care beau de stingeau , care faceau de toate...pe mine nu m-a atins asta.
La 19 ani am facut prima oara sex, dar dupa aia am facut o pauza de 5 ani, si l-am intalnit pe sotz . Mergeam in discoteca 4 zile pe saptamana (de prin clasa 12), dar am invatat si bine, am intrat si la facultate, zic eu ca m-am descurcat onorabil
Iar am calcat stramb cand m-am apucat de fumat la 17 ani .
Concluzie: eu cred ca depinde si de copil, de anturaj...ca eu sunt total diferita de fratele meu, care a luat-o pe aratura in liceu. Si am avut aceeasi parinti
Oau ce m-am intins...

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Aida, multumim frumos. Asa de bine a fost la control totul pana acum, nici nu ne vine sa credem ca totul e atat de ok, normal, nici o problemuta. Doamne ajuta! Mai ales ca noi nu mai suntem la 20 de ani...

Speram dim tot sufletul ca asa sa ramana pana la termen, pentru ca intre timp trebuie sa ne si mutam, nu mi-as dori alt stres.

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

Mergi la inceput