Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata burtici!
Crissbebe casa de piatra! Felicitari, numele copilasului este foarte dragut!
Articolul respectiv cam shocking ca sa zic asa. Eu am avut o perioada in liceu/ facultate cand eram foarte revoltata de interdictiile parintilor cel putin mama mea nu prea a stiut sa fie apropiata de mine. S-a vazut mai tarziu cat de rau ne-a prins pentru ca nu a stiut sa fie prietena mea. Cu toate astea eu la facultate eram inca virgina si nu pot sa spun ca sufeream din cauza asta, dar depinde de fiecare ce alegeri face.
+ 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Techila voiaj placut!
Sa papi pe drum ca aveti multe restaurante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neatza!

Ce fain ati stat aici la povesti azi-noapte!

Aida super protectia

techila sa ai o zi minunata! Oricum, va fi ultima pentru o perioada asa mai romanticoasa in formula de sot-sotie . Am vazut ca amr-ul e acum format dintr-o singura cifra!!!

Lucia o zi superba! Desi sunt sigura ca si daca nu uram noi, sigur va fi

Maria vad ca recuperezi lipsa de pe forum

NelaM superba burtica!!! Pentru tine ar trebui sa ne facem si un cont photobucket sa punem fiecare macar cate o poza sa ne cunosti.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Neata si de la noi!
Am inceput sa dorm mai bine,dar am numai cosmaruri de gravidenie(am cintractii,se rupe apa,pierd dopul,e copilul prea mic)
crissbebe,felicitari pt cununie.
NelaM,ti-am admirat pozele,foarte interesant trebuie sa fie sa traiesti acolo.
Noi cred ca dam o fuga pana la padure la Baneasa azi.
Duminica frumoasa la toate burticile

37 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata dragelor,
sunteti mai mult decat simpatice si tin foarte mult la voi.
Din pacate biletul de avion este amanat pentru vinerea viitoare din motive greu de povestit sau de imaginat dar care nu au depins de sotul meu drag si iubit care ma rog la Dumnezeu sa ramana citov la cap sa nu o ia pe aratura.
De aceea nu am mai scris ieri...si de nervi am dormit toata ziua.
Azi mi-am revenit pentru ca mereu diminetile au un efect tonic splendid asupra mea.
Am ascultat si melodia de la Techila si deja am inceput sa zambesc. Il aveam in fata ochilor numai pe maimutoiul de Mircea Radu....cu toate ca melodia ese superba
Sper ca stie Doamne Doamne ce face cu noi.
Voua va multumesc pentru grija, promit ca scriu zilnic ca sa stiti de mine si daca va fi sa nasc (cu toate ca acum nu simt nimic legat de asta) poate ajunge si Adi sa-l prinda
Va imbratisez si as prefera sa nu mai vorbim pe marginea acestui subiect

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Doamne, am fost atat de harnica in dimineata asta incat mirobolanta prajitura de ieri este deja gata, mi-e si frica sa vad ce a iesit, dar la pranz ma duc cu ea la mama si va dau verdictul mai pe seara!

Techila, drum bun si sa va intoarceti cu bine!

Luto, distractie placuta astazi!

Despre subiectul sex la varste fragede nu mai vreau sa aud, ma ingrozesc pur si simplu, si eu sper din toata inima sa fiu prietena ei si sa facem cumva sa fie bine!

Crissbebe, Casa de piatra si multa fericire!

Alecsxa, si eu mai am cosmaruri din astea, dar cred ca sunt normale, cel putin pentru mine care sunt ceva mai paranoia - sa dea DD sa ramana numai vise!

NelaM, frumoase poze, va pupam!

Va las ca ma bag la un film cu soatza, sa fiti cuminti, revin mai pe seara!

Later edit: Luto, fii tare, sunt sigura ca pana la urma toate se intampla cu un scop, noi suntem aici!

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata si de la mine. SUnt cam cu o falca-n cer si una in pamant. Dormeam si io bine si m-a trezit telefon de sotz care s-a apucat sa sune pe la 7 jumate (alarma). S-a ridicat, l-a oprit si in 2 secunde sforaia. EU pauza... asa ca drept razbunare m-am suit pe el si pana nu s-a trezit nu l-am lasat. Evident ca ne-am ciondanit da ne-a trecut.

Luci, sa ai o zi superba mama azi

Cat despre subiect... idem Manga si tequilla, ora 7 iarna si ora 9 vara de intrat in casa. Hai, ca mai mica fiind nu prea ma deranja, dar prin liceu cand toata lumea statea pana la 12 eu la 9 bagam coada intre picioare. La fel m-a deranjat si pe mine neincrederea si faptul ca nu puteam fi prietena cu mama... se pare ca fiecare generatie are tipicul ei de crescut copii. Asa vor zice si ai nostri despre noi ca parca suntem toti la fel.
CU baietii la fel, eram mama ranitilor si cea mai buna prietena a lor si toti mi se confesau, iar eu oftam in tacere pentru unul sau altul. Primul sex pe la 21 de ani... libertate abia cand l-au cunoscut bine pe sotz si au prins incredere (aveam 23 de ani deci... iar la 25 ne-am luat)
EU am mai reusit sa scap intrand intr-un partid, si stiindu-ma acolo ma lasau la praty-uri si alte cele, pentru ca puteau controla, aveau numar tot... dar oricum am fost o generatie, parerea mea, cum nu va mai fi alta

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Legat de subiectul dezbatut aseara si eu am fost in categoria de tocilara studioasa ....care avea program de iest afara.
Nu am ce sa spun decat de perioada liceului....ca mai devreme ma jucam cu putza in praf.
Ajunsesem in clasa a XII - a si incepusera celebrele majorate iar eu nu pupam decat la unul din cinci ...nu mai stiu dupa ce reguli, asta numai dupa ce lasam adresa, numar de telefon de la parintii sarbatoritului etc,.....Ca imi amintesc ca eram asa stresata sa nu sune sa verifice ca de multe ori renuntam la a mai merge.
Mi-am dorit mult sa merg la facultate pt a obtine acea libertate....dar nu a fost sa fie din primul an...si am interpretat asta ca pe un esec imens....
Dar dupa ce am ajuns la Brasov (acum mi se pare ca astea s-au intamplat acum 100 de ani) am simtit ce este aceea independenta, si nu ma refer la cea exclusiv sexuala desigur.
Sunt extrem de apropriata de mama mea acum insa pentru mine nimic nu se compara cu anii studentiei.....
Si recunosc ca muream de curiozitate sa vad cum e ....dar aveam deja 20 de ani
Si m-am maritat tocmai la 31 .....ca sa am timp sa savurez si sa caut (asta din urma a fost o gluma).....

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna dimineata si de la mine!

Ieri am prestat tarta, asa ca Aida, AndreCluj, Luto vreau sa va spun ca se confirma teoria celor 15 minute.Singura faza a fost ca a trebuit tinuta la cuptor cam o ora.

Iulika, iti urez sa ai lapte mult ca sa il hranesti natural pe bb Bruce.

Camy

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mergi la inceput