Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)
Raspunsuri - Pagina 17
MangaGirl spune:
ieri am fost sa ma spovedesc si mi-am facut nervi...in 5 minute eram gata...nu am inteles nimik...si pe deasupra desi ideea era sa ma si impartaseasca...preotul asta a decretat ca nu se poate ca nu sunt cununata. am mai sta un pik si m-am dus la altul...macar sa ma simt cu inima impacata...si asta a fost mai ok...in schimb mi-a spus ca dk preotul nu a vrut sa ma impartaseasca nu are ce face...ca sa mai astept vreo 3 sp si sa vin tot la ala si sa-l rog sa-si schimbe parerea. 

. ala la care merg eu normal e plecat in Romania. si desi foarte exigent imi spusese ca ma va si impartasi tinanad cont ca tre sa nasc...mai mult m-am enervat. 

MangaGirl :-)
33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Ce-am fost si ce-am ajuns....
am ajuns de rasul unor gravide burtoase care nu se pot da jos din pat ....ca le trage burta in jos si le lipeste de pamant ![]()
![]()
Hmmmm.....![]()
![]()
De cateva zile dorm de rup locul....dar imi revin eu....
Acum ma bag iar la nani ...dar sper sa nu mai fac ochi de la 3 

Cea mai fericita
36 + cu 
aidaciolac spune:
manga nu e chiar asa . Eu am avut foarte multa libertate si din clasa a 10-a nu prea m-a mai putut tine in frau. Si mama a avut de ales. Ori suntem dusmance si fac ce vreau , eram rebela rau , ori suntem prietene si afla ce nebuneli fac si pe unde merg si mai inghite in sec. Deci eu din clasa a X-a tot la chefuri , rockoteci , bairamuri ...
Si ca sa vezi , ca a ales sa fim prietene. Si cand eu l-am cunoscut pe dl sot in anul I de faculta inca eram virgina (dar nu cum povestea nebuna aia vai mama ei de amarata ce putea sa faca) si deh , dragostea mare am fugit la Timisoara si i-am zis ca sunt in Neptun (1mai - vrajeli) , dar cand m-am intors acasa i-am zis unde am fost (Laci fusese in Constanta de 3x pana atunci , deci ii cunostea pe ai mei) ... si asta dementu daca a vazut ca sunt virgina , ca sa nu mai puna si altul botu cat nu eram cu el m-a tinut in suspans mai un an si jumatate (draq stie cum se rezolva el , ca vacantele dormeam impreuna la el acasa
)
Dar iti zic sigur ca daca imi ingradea libertatea mai rau ma intarata
So , ce e de facut? Probabil ca instinctul dicteaza in astfel de situatii
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
crissbebe spune:
Of fetelor ce rau ma obositi cu alergatul asta...
nu intra omul cateva ore si deja schimbati capitolul...pai se poate?
hai sa va mai zic si cate ceva despre mine nu? azi m-am simtit mult mai bine pana seara cand nu am mai rezistat si am fost sa ma imprietenesc mai bine cu wc-ul...tot ce am mancat am ...scos afara...in rest totul bine si frumos....emotii mari de tot....sambata viitoare pe 22 MA MARIT...avem cununia civila...iar nunta o facem in noiembrie odata cu botezul pe 14... Apropo de unde sa imi iau si eu o rochita frumoasa care sa ma incapa ptr cununie... 

cine ma ajuta cu sfaturi ca nu mai stiu pe unde sa caut...
33 +cu bebe 
crissbebe spune:
si apropo de numele bebelushului...ne-am gandit si la nume...de baiat ca pana acum 2 sapt aveam numai nume de fetita (asta imi doream cu ardoare) se va numi Alexandru Aurelian ![]()
33 +cu bebe
Alexandru Aurelian
crissbebe spune:
mai e cineva pe aici sau am ramas singura somnambula?
33 +cu bebe
Alexandru Aurelian
crissbebe spune:
am plecat si eu la nani daca vad ca nu mai e nimeni pe aici... ne "vedem" maine
ptr toate burticoasele si piticii din burtici 

33 +cu bebe
Alexandru Aurelian
andraiulia spune:
Criss...ce frumos! Sa ne tii la curent cu pregatirile de cununie. CASA DE PIATRA!
M-am oripilat(EVIDENT)cand am citit articolul legat de sex la 10-11 ani. Mi se pare incredibil. Sincer, in timp ce citeam aveam senzatia ca tot ce scriau copilele astea acolo e in gluma, cumva care poate inventa mai tare lucruri despre sex. Dar nu e asa, stiu. Mintea mea nu poate intelege real cum e posibil sa fi ajuns lumea in halul asta. Poate ca nu este un lucru general, dar e grav ca se intampla si izolat(sper).
Distractie placuta maine, Lucia!! Sa aveti o revedere plina de iubire! 
Andrushca 35+ 
Sophie, my sweet baby
NelaM spune:
Buna dimineata din Shenzhen!
Felicitari proaspetei mamici Iulika si tinem pumnii stransi tare tare bebelui Mariei.
Criss, numai bine iti doresc, casa de piatra!
Noi maine mergem la control in HK, de-abia astept sa vad cat mai cantareste calutul meu (care toata ziua tropa tropa la mine in burtica). Ma topesc toata cand vad cum se vede cate un piciorus pe sub piele, valuri valuri...![]()
Va citesc in continuare cu drag, mai greu cu postatul, of course...![]()
Am reusit sa pun si poze, de acum doua saptamani, dar nu reusesc sa vad pozele voastre de pe webshots, picassa (inca sunt interdictii la unele siteuri la noi in China).
http://s569.photobucket.com/albums/ss137/NelaM_2009/August%202009%20La%20control%20sapt%2032%20HK%20Victoria%20Peak/
Duminica frumoasa si odihna cat mai multa!

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+
techila spune:
buna dimineata,
fac eu si va dau si voua 

si croissant (ne rafatam ca-i duminica). sunt foarte matinala, m-am trezit la 5 jumate din cauza de mancarimi si de atunci ma chinui sa nu ma mai scarpin...mi-am udat si florile....m-am hotarat sa plec cu grasa-miu la buzau, mergem catinel-catinel si cu multe opriri la nevoie ca nu e drumul chiar asa lung si e si bun....daca o fi sa nasc...pana mea...va sun eu...mi-am pus azi noapte telefonul la incarcat....
si pentru luto care a ajuns de rasul gravidelor.....www.youtube.com/watch?v=NzJ2NKp23WU" target="_blank">atat mai am de zis intalneala placuta draga mea...
+
=
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 9 zile