Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

cred ca o sa merg pe varianta cu "negarea realitatii" pe subiectul cu sex la 11 ani, cel putin deocamdata...eu nu sunt pregatita sa fac fata unei asemenea situatii, cred ca m-as opri la usa unui pisicolog (sunt constienta ca asta e primul pas pe care tre' sa il fac, dupa care urmeaza batutul cu biciul banuiesc...)...deci mintea mea va considera ca nu a citit acel topic, cel putin pentru moment, ca am altele pe cap...

noapte buna fetelor care va bagati la nani!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luci tace malc...zice ca doarme pe messenger...

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

si pe mine m-a cam cumtremurat chestia cu fata de 11 ani...e socant...si cred ca pentru parinti ea e un ingeras. dar eu cred ca dk esti atent ca parinte, nu ai cum sa ratezi chestii de genul asta. eu aveam certuri monstru ca ai mei nu ma lasau in liceu la petreceri, nici macar cu parintii acasa. sau dk ma lasau la 10-11 venea tata si ma lua cu masina. m-am razvratit, le spuneam ca ma simt ca la inchisoare...dar...acum ma gandesc ...poate aveau dreptate sa fie asa protectivi. oricum nu le mai reporsesz...vazand ce se intampla...

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

luci tace malc...zice ca doarme pe messenger...

varsta bebe

poze

vrajeala....sigur e calare pe sifonier ca sa aleaga cu se imbaca maine, face baie aromata ca sa miroasa a printesa...tunde tot ce se poate tunde (si tot ce vede sa tunda)....maine va fi o lady cu gagic....nu va mai fi a nimanui; ce, crezi ca ne mai baga in seama?? poate doar noaptea cand se trezeste la pipi sa ne arunce un "sunt inca gravi..."

AMR maxim 10 zile

Mergi la inceput

Citat:

si pe mine m-a cam cumtremurat chestia cu fata de 11 ani...e socant...si cred ca pentru parinti ea e un ingeras. dar eu cred ca dk esti atent ca parinte, nu ai cum sa ratezi chestii de genul asta. eu aveam certuri monstru ca ai mei nu ma lasau in liceu la petreceri, nici macar cu parintii acasa. sau dk ma lasau la 10-11 venea tata si ma lua cu masina. m-am razvratit, le spuneam ca ma simt ca la inchisoare...dar...acum ma gandesc ...poate aveau dreptate sa fie asa protectivi. oricum nu le mai reporsesz...vazand ce se intampla...

varsta bebe

poze

aha, si eu am avut ora de intratin casa (ora 21.00, maxim si la sarbatoare 22.00) pana m-a cerut soatza oficial de nevasta...acum ii inteleg pe de o parte, dar la vremea aia m-au facut de multe ori sa inventez niste scenarii si sa trag niste minciuni ca sa pot merge si eu cu colegii pe unde mai mergeau ei....(si in facultate aveam program). si rupeam cartea in doua, burse, treburi si ma deranja tare ca nu aveau incredere in mine...problema mea este ca nu stiu care e limita....ca nici nu prea am avut de unde sa invata...ca a lor clar nu era buna...

AMR maxim 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

pai nu ai citit la descriere , ca e protectie daca te strange sau te freaca o cizma sau un pantof

duamna...ma scuzati...am fost neatenta...intrebarea e...mai intra cizma dk pui bentita? eu una nu am glezne de gazela...dar mai stii?

ai zis cumva cum a fost rata si sotul si am pierdut si faza asta? citeam la un moment dat pe 3 capitole in paralel ca e jale cu voi
pai asta am intrebat si eu in prima faza ... ca daca strange unde draq sa mai bagi si aia?
... cat despre rata a fost absolut delicioasa si pt ca era portia adusa din ungarica , am impartit-o frateste , ca restul ce sa mai zic nu mai merge , ori am mancat prea multa rata

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:

hm , total gresit. Tinerii din ziua de azi sunt si mai inventivi decat am fost noi candva. Nu stiu daca e vorba sa prinzi momentul sau sa ai grija ce primeste inca de la inceputul 'instruirii'. Acum sigur ca da , sunt cazuri si cazuri , 'pietre' atat de tari incat nu le poti slefui nicicum.
Anturajul conteaza enorm , dar ca parinte cam greu sa stii cum se comporta cu anumiti prieteni (pt ca sunt la varsta la care ii tot schimba) fara sa ii privezi de libertate.
La inchisoare iar nu este ok sa ii tii , so , cam ce e de facut?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

of , of , nu stiti nimic luto e la somnul de frumusete sa nu aibe maine cearcane sub ochi a avut toata ziua la dispozitie sa calce haine si sa isi faca unghii ...

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

techilacat de bine te inteleg. eram la facultate in bucuresti si ma contralu cu telefonul si eu nu puteam sa mint nici macar de la 300 de km distanta. in liceu aveam program de iesit iarna - o data pe sp de la 5 la 7 iar vara de la 7 la 9. dk ieiseam sambata nu mai ieseam si duminica. nu cred ca eruam ereu indreptatiti, mai ales, dupa cum spui si tu...ma enerva lipsa lor de incredere...dar lor le era frica de anturaj...ca mai auzisera si eie de colege care si-o trageau pe la bai prin liceu...drept sa-ti zic...eu am alfat dupa ce am terminat facultatea ce fete aveam in liceu...care isi faceau veacurile prin baruri de noapte si aveau filme intregi facute cu baietii buni care frecventau acele localuri. pe fata ai fi spus ca sunt cuminiti si virginie. noi eram mai naive...dupa cum am spus virginiatea era inca o virtute...

si in facultate, desi am mai facut si eu cate o discoteca la club A, eram cuminte...chiar vreo 2 ani nu m-am atins de o bere...eram rea de gura, dar cred ca-mi spalasera ai mei creierul destul ca sa imi doresc sa muncesc, sa fac bani si sa sufar iremediabil dupa vreun tampit. eram cam complexata si preferam sa joc rol de prietena baietilor...era mai safe :)

iar aida si tu ai dreptate...dar cand iti lipseste noptile de acasa, stii ca ceva e putred in danemarca...eu ii spuneam mamei ca degeaba ma tine cu usa, ca dk as fi vrut sa ma culc cu baieti la liceu, as fi gasit cand s-o fac si fara sa lipsesc de acasa...dar eu sper ca in cazul cand voi avea si o fata...sa fiu atat de inteleapta sa ii fiu mama si prietena de incredere.

apropo de asta ralukma mai bag si eu la o odisee...dar nu prea curand...data viitoare sper la o fata...dar asta peste multi ani cand m- tine iubitul mai mult acasa si l-oi face si eu legitim .

luci succes cu pregatirile...avem si noi emotii pentru tine

cred cam a duc la un lost...ca baraie sergiu pe langa mine. v-am pupat.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

of , of , nu stiti nimic luto e la somnul de frumusete sa nu aibe maine cearcane sub ochi a avut toata ziua la dispozitie sa calce haine si sa isi faca unghii ...

Aida ... 34+
Poze cu noi

ce vorbesti...pe la 11 azi dimineata...s-a dus la somnul de frumusete...cel de-al doilea...ca a stat huhurez de la 3 dimineata si a numarat oi

varsta bebe

poze

Mergi la inceput