Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)
Raspunsuri - Pagina 15
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila mai fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am citit articolul ala...adica inca il mai citesc..m-au apucat toti dracii....tremur de nervi....voi ati vaut ce turbate exista pe lume??? la 10 ani....si copiii nostri vor merge la scoala...poate cu ele/ei in clasa...ma gandesc ca as emigra....Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare AMR maxim 10 zile ![]() |
emigrarea nu e o solutie, din pacate...aici e la fel de jalnic...mai ales dk ii duci la scoala de stat...ca la private e mult prea scump. munceam la un moment dat pentru o doamna romanca si a avut parte de urmatoarea experienta: fata ei de vreo 14 ani avea un iubit pe care ai ei nu-l placeau. fata se apucase de baut, fumat, sex...lipsit nopti de acasa, etc. mama ei intr-un acces de nervi a batut-o un pik...in stilul romanesc...vreo doua palme si amenintari cu pedeapsa. ce credeti ca a facut draga de fatuca? a chemat politia acasa si si-a denuntat parintii ca o abuzeaza.
asa ca mama ei in vacanta mare si-a luat fetele acasa in Romania si mi-a luat-o pe asta mare intr-o repriza de batut cu cureaua la fund. a amenintat-o ca dk nu inceteaza cu destrabalarea o lasa in Romania si nu mai vine dupa ea veci. bineinteles ca in Romania nu a mai avut ce politai sa cheme la usa si fatuca nu a avut de ales decat sa se linisteasca si sa-si invete lectia.
MangaGirl :-)
33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
angelli spune:

cred ca a speriat-o mai tare Romania decat bataita la fund! Bravo mamicii!
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
crocodana spune:
seara buna fetele!
nu am avut deloc net azi iar acum de pe telefon merge groaznic de incet asa ca nu pot sa recuperez in seara asta
!
vreau sa urez si eu toate cele bune sarbatoritelor de azi, sper ca ati petrecut bine!!! ( acu nu stiu, am auzit ca de fapt pe 8 sept e zi de nume..cum nu ma pricep...dar vreau sa fiu acoperita
va pup cu drag si va doresc bebei sanatosi,cuminti si nastere usoara!..asta ca sa fiu on topic..
)
am intrat sa va salut, vad ca nu s-a mai grabit nici un bebe (verificat doar prima pagina
)!
noi suntem bine, bebe e cuminte..taticu zice ca simte el ca o sa vina abia in septmebrie...asa ca un cadou de ziua lui...azi era cat pe ce sa punem pariu...atat e de convins..
noapte racoroasa si somn usor!
pe maine!
37+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui angelli![]() ![]() cred ca a speriat-o mai tare Romania decat bataita la fund! Bravo mamicii!Adriana si Andreas(28.07.2006)baby Iannis |
ah cu siguranta a speriat-o mai mult perspectiva ramasului in Romania...dar mama ei s-a racorit si bine a facut :))
. in situatii din astea iti vine sa-i iei la bataie. imi aduc aminte ce indaratnica mai eram si eu la alte chestii si saraca mama, cred ca i se rupea inima de suparare. dar cred ca toti avem o doaga lipsa la adolescenta si e nevoie de multa convingere si diplomatie sa treci ca parinte peste nebuniile astea.MangaGirl :-)
33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
aidaciolac spune:
pai daca ma strange si pun protectia nu ma strange mai rau? 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac pai daca ma strange si pun protectia nu ma strange mai rau? ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
dar ce crezi tu ca "protejezi" cu banderola aia???????
33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
aidaciolac spune:
pai nu ai citit la descriere , ca e protectie daca te strange sau te freaca o cizma sau un pantof 

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
MangaGirl spune:
kemsy esti o frumoasa sai tu si burtica :)
oare ce mai face copilul Mariei?
33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac pai nu ai citit la descriere , ca e protectie daca te strange sau te freaca o cizma sau un pantof ![]() ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
duamna...ma scuzati...am fost neatenta...intrebarea e...mai intra cizma dk pui bentita? eu una nu am glezne de gazela...dar mai stii?

ai zis cumva cum a fost rata si sotul si am pierdut si faza asta? citeam la un moment dat pe 3 capitole in paralel ca e jale cu voi

33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze