Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

mai fetelor am citit articolul ala...adica inca il mai citesc..m-au apucat toti dracii....tremur de nervi....voi ati vaut ce turbate exista pe lume??? la 10 ani....si copiii nostri vor merge la scoala...poate cu ele/ei in clasa...ma gandesc ca as emigra....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 10 zile

emigrarea nu e o solutie, din pacate...aici e la fel de jalnic...mai ales dk ii duci la scoala de stat...ca la private e mult prea scump. munceam la un moment dat pentru o doamna romanca si a avut parte de urmatoarea experienta: fata ei de vreo 14 ani avea un iubit pe care ai ei nu-l placeau. fata se apucase de baut, fumat, sex...lipsit nopti de acasa, etc. mama ei intr-un acces de nervi a batut-o un pik...in stilul romanesc...vreo doua palme si amenintari cu pedeapsa. ce credeti ca a facut draga de fatuca? a chemat politia acasa si si-a denuntat parintii ca o abuzeaza.

asa ca mama ei in vacanta mare si-a luat fetele acasa in Romania si mi-a luat-o pe asta mare intr-o repriza de batut cu cureaua la fund. a amenintat-o ca dk nu inceteaza cu destrabalarea o lasa in Romania si nu mai vine dupa ea veci. bineinteles ca in Romania nu a mai avut ce politai sa cheme la usa si fatuca nu a avut de ales decat sa se linisteasca si sa-si invete lectia.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, eu va doresc o seara frumoasa si o zi minunata maine.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

cred ca a speriat-o mai tare Romania decat bataita la fund! Bravo mamicii!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fetele!

nu am avut deloc net azi iar acum de pe telefon merge groaznic de incet asa ca nu pot sa recuperez in seara asta !

vreau sa urez si eu toate cele bune sarbatoritelor de azi, sper ca ati petrecut bine!!! ( acu nu stiu, am auzit ca de fapt pe 8 sept e zi de nume..cum nu ma pricep...dar vreau sa fiu acoperita va pup cu drag si va doresc bebei sanatosi,cuminti si nastere usoara!..asta ca sa fiu on topic..)

am intrat sa va salut, vad ca nu s-a mai grabit nici un bebe (verificat doar prima pagina )!

noi suntem bine, bebe e cuminte..taticu zice ca simte el ca o sa vina abia in septmebrie...asa ca un cadou de ziua lui...azi era cat pe ce sa punem pariu...atat e de convins..

noapte racoroasa si somn usor!
pe maine!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelli

cred ca a speriat-o mai tare Romania decat bataita la fund! Bravo mamicii!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

ah cu siguranta a speriat-o mai mult perspectiva ramasului in Romania...dar mama ei s-a racorit si bine a facut :)). in situatii din astea iti vine sa-i iei la bataie. imi aduc aminte ce indaratnica mai eram si eu la alte chestii si saraca mama, cred ca i se rupea inima de suparare. dar cred ca toti avem o doaga lipsa la adolescenta si e nevoie de multa convingere si diplomatie sa treci ca parinte peste nebuniile astea.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pai daca ma strange si pun protectia nu ma strange mai rau?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

pai daca ma strange si pun protectia nu ma strange mai rau?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

dar ce crezi tu ca "protejezi" cu banderola aia???????

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pai nu ai citit la descriere , ca e protectie daca te strange sau te freaca o cizma sau un pantof

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

kemsy esti o frumoasa sai tu si burtica :)

oare ce mai face copilul Mariei?

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

pai nu ai citit la descriere , ca e protectie daca te strange sau te freaca o cizma sau un pantof

Aida ... 34+
Poze cu noi

duamna...ma scuzati...am fost neatenta...intrebarea e...mai intra cizma dk pui bentita? eu una nu am glezne de gazela...dar mai stii?

ai zis cumva cum a fost rata si sotul si am pierdut si faza asta? citeam la un moment dat pe 3 capitole in paralel ca e jale cu voi

varsta bebe

poze

Mergi la inceput