Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

raluk16 stiu ce zici , ca sora mea a terminat a IX-a anul asta a 3-a/liceu si e fooooarte greu , iar ultimii 4 ani de generala au fost teroare pur si simplu.
Abia acum incerc sa inteleg de ce ne spunea noua ca vrea sa faca sex si ... ca de fapt ea vroia saraca sa se impace cu ideea daca o face ...
A fost foarte greu si pt mine , dar mai ales pt mama , dar acum s-a marit si vede altfel treaba. Nu ii mai pasa ca are colegele ... pur si simplu i se misca singure rotitele fara sa i le intoarcem noi ... si da , colectivitatea a abuzat-o si marginalizat-o din cauza asta , la virginitate adaugandu-se si faptul ca era chemata la prezentari de moda , canta si are cateva melodi ...
Trist , foarte trist , au ajuns foarte rau (cei din generatia asta) of

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

mi se pare trendul asta mai ceva decat cu fumatul. Adica eu m-am apucat de fumat in liceu ca mi se parea mie ca as fi mai cool, deci din prostie. Dar aveam colege care nu fumau si care aveau super personalitate si erau admirate de toata lumea si fara sa fumeze... intelegi? Ei, nu stiu daca asta cu sexul poti zice "daca are personalitate fata mea si se considera cool, nu va face asta doar sa faca pe plac altora". Cred ca trebuie intr-adevar sa fie si destepte pe langa personalitate. Sora ta are noroc cu tine, ca iti poate spune. Cumnata mea daca nu ma gasea pe mine, o facea sigur. Si e asa o sensibila, ca daca ii spune cineva ca nu-i sta bine o haina, o arunca. Deci iti dai seama ce se alegea de ea daca incepea atunci cu sexul... Dar asa, pe mine ma admira (eram studenta cu care umbla frate-so) si daca io i-am expus altfel problema, si i le-am descris pe tzoapele alea ca fiind niste slabe fara personalitate pe care le joaca pe degete alte tzoape si baietii respectivi... niste proaste care nu stiu cum sa fie bagate in seama altfel... Asa ca la sfarsitul noptii (mda, m-a tinut o noapte in povesti) era convinsa ca ea e singura desteapta dintre ele.

Deci de aia zic, noroc ca sora ta te are pe tine si te admira suficient incat sa-ti asculte parerea.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dar eu nu inteleg diferenta asta mare intre generatii. Ca doar eu sunt mai mare decat cumnata mea cu 6 ani! Si pe vremea mea o facuse o singura fata in clasa a 8-a si cand s-a aflat s-a bagat in pamant de rusine, nu sa se laude...

Nu cred ca intre generatia noastra si cea cu 6-16-26 de ani e asa mare diferenta!!! Eu cred ca si ai nostri o faceau pe la 18-20 de ani. Pai si la noi in clasa abia in clasa a XII-a incepuse lumea sa o faca, asa mai rusinos, fara sa se laude .

Ca sa nu mai spun ca poate noi am fost mai rebeli decat parintii nostri ca la 14 ani deja ne sarutam frantzuzeste dar o faceam ca asa voiam noi, nu? Nu pentru a-l satisface pe mucosul de langa noi... ooofff ce m-am infierbantat... la inceput chiar imi venea sa rad la posturile fetei (cand se intreba de ce nu are orgasm la sexul oral), dar catre sfarsit, cand isi dadea aerele de superioritate... as fi vrut sa fac sa treaca timpul cativa ani sa-si dea si ea seama cat de proasta este... Sau astea nu-si dau seama niciodata? Toata viata va crede ca ea are dreptate?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetele cochetele...eu inca tot nu am reusit sa va recuperez. alerg si alerg...dar mai am vreo 5 capitole...dar m-a pusa lucia la curent pe mess azi dimineata intre 2 somnuri s am vazut si eu poza frumoasa cu iulika si nicholas si are m-am emotionat. frumos bb, ptiu, ptiu si mamica asa frumoasa si radioasa. sa va traiasca copilasul si sa va bucurati de el!

nu va spun la multi ani marrilor pentru ca dupa cum spunea si elle ai e praznic. eu primesc felicitarile pentru ca stiu ca in unele parti ale romaniei se sarbatoreste...dar astept si primesc urari, beutura, prajituri si pompoane pe 8 septembrie, care va veti aminti :) si luci, nu am stiut ca si tu esti marie...asa ca te sunt pe 8.

techilito ai sa razi dar mie mancarimea imi trece dupa ce fac masaj cu ulei de migdale...ma calmeaza super bine. eu inca vergeturi nu am decat pe fund, multe si albe...in schimb mi s-au spart vase mici de sange pe burta si la glezne. muuulte.

aida cum a fost revederea...eu inca sunt abia pe la pagina 4 ...asa ca multe nu stiu.

raluk multumesc mult ca m-ai anuntat ieri de nasterea iulikai. ma pregateam sa plec de la munca.

revin dupa ce mai citesc. am fost azi la consiliu sa fac apel ca astia se inteleg ca cucu' in gura. Doamne ajuta sa primesc alt raspuns...sa ma ajute si pe mine un timp.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

M-am intristat atat de tare cand mi-am dat seama ce mult mi-am dorit sa am fetitza si cat voi avea de tras cu ea din cauza altora, incat nici nu mai stiu ce aveam de zis!Din pacate asta e realitatea si mare pacat!

Va pup si va urez noapte buna!

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu va las, ca simt burta cam tare..nu mai pot sta in fund pe scaun...CSI l-am mai vazut, sper ca Minti criminale sa nu fie tot reluare . Ne "vedem" maine

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

cucoanelor...m-am intors de la petrecere...

drumul meu de maine n-ar fi asa lung...110 km dus si tot atat intors..ma gandeam ca oricum bag un nospa forte inainte de plecare si unul la pranz...drmul este foaaaarte ok, sotz a zis ca avem doar 1 km de drum mai prost...poate ne oprim si noi ca indragostitii pe la vreun restaurant....dar daca voi ziceti ca nu e o idee buna sa plec o sa stau acasa ...oricum maine e ziua amorului ca ii vine lui luto soatza...

manga, la mine nu trece cu migdale...acum m-a dat sotz cu masline...asta e...suportam..

ma duc sa citasc si eu ce e cu sexul la 11ani...sunt aproape

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara burtici!
Techila drumul pana la buzau se face in max. 2 (1.5 h dc se conduce mai peste limita legala) iar drumul este foarte bun, are 2 benzi deci se poate (euro 85). Problema pana iesi din Bucuresti este nasol prin Voluntari, Afumati etc. In rest dc tu te simti in stare nu cred ca se poate intampla nimic. Si duminica se cam aglomereaza pe seara ca de toata Moldova pe aici vine in buc.
Iulikafelicitari inca o data si sanatate papaciosului tau.
Elleimi place pepenasul tau. Ai zis ceva de 4 kg la nastere, nu? Oricum e superba in poza cum sta ea in cadita.
+ 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

nu pot sa cred ce cuminti ati fost

lutoniana banuiesc ca maine nu dai pe aici , intra macar asa sa ne saluti sa tim ca totul e bine , e greu cu estimatul greutatii lui calin eu cred ca are vreo 4 kile acum

am fost in oras la o inghetata
m-am si plimbat putin de tot
apoi la o tura de cumparaturi si acum ma bag la somnic

kemsy foarte bine arati , fotomodel si burtica e super

aida sunt sigura ca ne vom intalni intr-o zi

iulika unul ptr tine si unul ptr bruce

noapte buna fetele

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

37+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

sexul la 11 ani...trist...greu si din pacate oricat ai incerca...cat poti sa ii feresti? peer pressure-ul e enorm. pe vremea mea (acum 100 de ani) daca auzeai de fete care faceau sex pe la clasa 11 era mare lucru. noi inca ne mai kandream ca sauntem virginie, iar cele care cedasera farcelor baietilor nu erau privite asa ca emancipate. bine, eram in provincie. cand m-am dus la facultate in bucuresti si le-am spus tuturor ca sunt virgina (eu vorbeam foarte baieteste si direct) actualele mele prietene au zis ca mint. nu a vurt nici una sa creada. im iaduc aminte ca eram la un suc in Leu cu mai multi dintre care si ani mai mari si se vorbea de anticonceptionale si am spus si eu ca le-am oprit ca ma ingrasa...ca asa auzisem de pe la cele de la masa...intrebarea uneia venise direct...tu ce pastile folosesti? mi-a fost jena sa spun ca sunt fata mare. apoi m-am angajat in primele sp din anul 1 si toata lumnea vorbea cu o nonsalanta extraordinara despre sex iar eu m-am socat. am fost crescuta cu ideea ca pana la maritis...nimik, doar strangeri de mana. Pe bune ca am avut un soc...si mi-am dat seama ca trebuie si eu s-o fac ca oricum nimeni nu credea ca nu am facut-o.

din pacate acum e in Romania cum e si aici...ignoranta...copii facuti la 13-14 ani cu tati de 13-14 ani...nebunie. dar ma uit in jur si ma gandesc ca inca se poate sa ti-i educi si bine...macar pana pe la 16-17 ani...mai incolo, cred ca e alegerea fiecareia.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mai fetelor am citit articolul ala...adica inca il mai citesc..m-au apucat toti dracii....tremur de nervi....voi ati vaut ce turbate exista pe lume??? la 10 ani....si copiii nostri vor merge la scoala...poate cu ele/ei in clasa...ma gandesc ca as emigra....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 10 zile

Mergi la inceput