Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
luto maine e ziua cea mare? 

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
Elle dupa ce am citit am si uitat ce am mai vrut sa spun fetelor de aici... 

Si cel mai grav e ca, vezi, chiar daca le spun persoane mari sau de varsta lor, ca nu e bine si de ce nu gandesc bine, tot ele fac pe superioarele. Si tot ele considera ca tu esti prost...
Si asa cum zice si tipa care a scris postul, le fac pe celelalte colege sa se simta inferioare ca nu sunt asa ca ele... 

Cand eram eu la faculta in anul 2 (2000-2001) cumnatzica mea avea 14 ani si m-a abordat stresata ca era singura din clasa ei, a VIII-a, care nu o facuse, si celelalte colege isi bateau joc de ea...
Revin ... chiar daca nu o sa-mi revin... 
30+ 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac luto maine e ziua cea mare? ![]() ![]() |

Cea mai fericita
36 + cu 
kemsy spune:
Ma bag la CSI pe AXN, apoi Minti Criminale. ![]()
Netul meu iar face figuri
Ellenuta, si eu m-am indragostit de gogosica ta 
Lutoniana, evident, si matza pe acolo, pai se poate fara??!!??![]()
Ce ai mai pregatit pentru sotz??
Si asta e mesajul cu numarul 400 
Gianina
33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
eu am facut ochisori.....am papat o inghetata racoroasa ...si acum sunt pe aici ![]() |
Hmmm, cred ca ne-am inspirat telepatic..una de la alta
Noi, intre somnic si inghetata, am luat masa in oras...adica la mama
Liliana,
Andra-Maria &
cu
30+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
monica_dicut spune:
Moaaaamaaa ce liniste este pe aici 
Elle, groaznic ce scriu fatucile alea acolo. Mi s-a facut rau cand am citit. .. brrr Doamne fereste!!!
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac liliaco ce sunt aia bacuganii? |
Deci, explicatie a la Andra: este o minge pe care daca o arunci se desfac niste aripioare...si are si-o carte pe care se prinde bakuganu'...ca un fel de magnet pentru el...
Oricum, niste chestii de lupta. Le-am vazut intr-o cutie si mi-a aratat fata: uite, mami, asta-i bakugan!!
Ce-am inteles eu: mai nimic, dar astept sa treaca trendul asta pentru baieti si sa trecem la "next level"
Liliana,
Andra-Maria &
cu
30+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
aidaciolac spune:
raluk16 stiu ce zici , ca sora mea a terminat a IX-a anul asta a 3-a/liceu si e fooooarte greu , iar ultimii 4 ani de generala au fost teroare pur si simplu.
Abia acum incerc sa inteleg de ce ne spunea noua ca vrea sa faca sex si ... ca de fapt ea vroia saraca sa se impace cu ideea daca o face ... 

A fost foarte greu si pt mine , dar mai ales pt mama , dar acum s-a marit si vede altfel treaba. Nu ii mai pasa ca are colegele ... pur si simplu i se misca singure rotitele fara sa i le intoarcem noi ... si da , colectivitatea a abuzat-o si marginalizat-o din cauza asta , la virginitate adaugandu-se si faptul ca era chemata la prezentari de moda , canta si are cateva melodi ...
Trist , foarte trist , au ajuns foarte rau (cei din generatia asta)
of
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
Delia multumim de articole
. Si in legatura cu vanita, mai intrebase cineva pe aici demult de tot. Chiar daca e "altceva" sa stiti ca eu de atunci numai de bine am vazut despre vanitzele astea pe net. Cu capul, il poti tine asa putin aplecat in fata, pe mana, ca atunci cand il speli in vanita pe spate. Dar peste tot scrie ca pentru ei e mult mai putin stresant asa decat intr-o vanita. Si, acuma sper sa nu va enervati, ca mami se enerveaza de cate ori compar cresterea copiilor cu cea a cainilor
. Dar si un catel daca il pui pe spate intr-o vana nu se simte bine, si daca il tii asa ghemotoc se simte in siguranta. Si in multe locuri am citit ca nu sta de fapt in fund, ca se ia din greutate din cauza apei.
Eu deja mi-am luat vanita si suport din ala stil hamac, cu prosop pus pe niste sarme. Dar sunt de parere ca si vanita asta e foarte bine gandita.
Kemsy esti foarte frumoasa si burta e micutza. Astia care se mira cat e de mare sunt oameni care nu au vazut pana acum gravidute in ultimele luni. Asa eram si eu, credeam ca toate gravidele ajung in luna a noua cum le vezi la tv, cu o mica perna acolo, cand merg sa nasca. Ei, de cand ma plimb pe dc si am vazut poze cu gravide in ultimele luni, m-am lamurit ca burta aia pe care o credeam eu mare e asa, de luna a 7-a ![]()
Eeeeeiiiiii ce era sa uit... va spun ca m-a bulversat rau de tot ce ne-a trimis Elle tocmai pentru ca nu vad rezolvare. Nu vad cum ai putea sa-i arati unei astfel de fete ca nu are dreptate... 
Deci era sa uit ca a intrat mamicutza noastra!!!
. Deci pe langa ca ne-a permis sa fim martore la miracolul ei, acum isi rupe din timpul de odihna si de stres
ca sa ne mai dea un semn, sa ne mai spuna cum e ea si bebe 

Nu pot decat sa spun ca te admir foarte foarte mult, Iulika sper din toata inima sa fiu macar jumatate asa de curajoasa si optimista si vesela si sa nu-mi fac griji, etc. 

Esti cea mai tare si te iubesc tare tare mult 

. Si imi pare bine ca ai fost prima "nastere" dintre cele la termen, ca sa ne faci drum, sa ne inveti cum se face, sa ne dai un exemplu. 

30+ 
liliac1 spune:
Ah, mi-ati dat lectura de citit dar nu o pot face ca de fiecare data cand ma asez la calculator, hop si Andra-n bratele mele
si nu se poate sa abordez subiecte interzise...Salvey paginuta si fac lectura de noapte
daca m-or tine nervii si daca nu adorm inaintea ei...
Liliana,
Andra-Maria &
cu
30+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!