Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Mai fetelor, eu inca nu-mi revin dupa ce am citit link-ul pus de Elle cu postarile fetelor alora de 11 ani. Sunt socata. Va spun cu toata sinceritatea ca eu la 11 ani inca eram innebunita sa pieptan papusi Barbie, sa le schimb rochiile. La 23 de ani (adica la terminarea facultatii, cand m-am mutat cu sotul meu) ora mea de intrat in casa era 22.00. Prima petrecere noaptea din viata mea a fost in clasa 10 (ai mei m-au dus si m-au luat de acolo).

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 35+

AMR 3-4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

si se tot intreaba unde imi e burta , ca parca nu o mai vede (acum ori s-a obisnuit ori s-a lasat) ... mai are cineva burta lasata?

..ori te gandesti sa te bagi in fata fetelor
nu am facut cu mere rase , dar am facut cu cirese si piersici din compot si aia ci piersici a fost dementiala ... si daca vrei sa iasa pufoasa se mixezi mai mult compozitia pana e spumoasa , dar mare grija ca o sa creasca si curge in cuptor asa
... si din cauza asta ultima oara am pus tava de tarta intr-o tava si s-a copt mai greu , cam dublu la timp ...

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

intru sa fac capitol

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Neataaa!!

NelaaM, ce burtica frumoasa...si ce peisaje, m-a luat ameteala

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Gianina, multumim frumos.

E foarte spectaculos Hong Kong-ul, intr-adevar. Un oras superb, unul dintre cele mai frumoase din Asia, care mie imi place tare mult. Pozele sunt facute la Voctoria Peak, unul dintre locurile mele preferate din HK, de unde se vede tot portul si o parte mare din oras, de la inaltime. Ma bucur din suflet ca ti-a placut viewul.

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza,
vad ca sunteti sfatoase de dimineatza.

aida ai mare dreptate cu libertatea. eu le reprosez sau mai bine zis le-am reporsat ani de zile ca nu au stiut sa ma tina aproape. la 16 ani o luasem razna cu un coleg de clasa, eram indragosita lulea si in loc sa-si dea seama tata ca e nevoie de tact...mi-a interzis sa-l vad. ei abia dupa aia m-am enervat cumplit si am zis ca fac asa cum vreau eu. si dupa aia m-am indragostit. am avut nspe ocazii sa ma culc cu el (nelipsind serile de acasa) dar eu nu cred ca eram pregatita sufleteste si nu ma interesa subiectul. dar m-a chinuit ca intr-adevar bajetul era o pramatie. ne-am reintalnit dupa ani, in 2003 cand deja eu eram in anglia, terminasem facultatea cu 2 ani inainte si pana la urma curiozitatea s-a consumat, iar eu m-am ales cu cea mai urata depresie din viata mea, cuplata cu declansarea tiroidei again. intr-adevar baiatul e tipul conman sentimental, la 24 de ani avea deja un divort la activ, iar eu am inghitit toate minciunile, am trecut peste faptul ca se culcase cu o amica cu care eu ii facusem cunostinta cu 3 zile inainte..numai ca D-zeu a avut grija. pe atunci nu se venea fara viza si nu a reusit sa vina deloc aici. Si uite asa incet, incet mi-am revenit...intoarsa in UK, cu petreceri si amici in jur...numai ca am dat de un alt dobitoc. asta este o alta poveste.

cred insa ca daca mama mea ar fi fost mai deschisa, mai putin conservatoare, as fi fost ferita de mai multe. Prima experienta sexuala am avut-o la 20 de ani cu un tip din Bucuresti care la 23 de ani era la fel de bata ca si mine...si nu a fost frumos. dar singurele sfaturi pe care le-am putut cere au fost de la mucoase de varsta mea care poate isi incepusera viata sexuala cu cateva luni inainte. de aia cred ca e bine sa nu te grabesti. eu am vrut sa-i dovedesc ce mult il iubeam ca altfel, nu ma prea interesa pe mine ce zice lumea de faptul ca sunt sau nu virgina.

in schimb stiu ca si din bucuresti ma sunau ai mei pe fix sa vada ca nu ies seara afara. si eu bleaga nu puteam sa inventez mai nimik ca sa ma duc si eu. abia prin anul 2-3 am mai tras cate un Club A, unde beam suc, fumam si dansam pana dimineata. Eu voiam sa muncesc si am muncit din primul an de facultate, la ziare, deci singura mea zi libera era sambata...nu prea aveam oricum timpul necesar sa ma distrez prea tare. dupa ce mi-a trecut de frangatorul de inimi am inceput sa ies aici in cluburi...si credeti-ma...tentatiile sunt enorme cu de toate...pe vremea mea era doar alcoolul...aici sunt stupefiante la totb pasul..poti umbla drogat toata ziua daca vrei...pentru asta imi tzatzaie mie fundul cand ma gandesc la copii mei. si ma rog sa fiu atat de inteleapta sa-i cresc in asa fel incat sa faca alegerea corecta.

luci ne-am desfatat si noi urechile pe dedicatia ta :)

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida muncesc, mama, muncesc

Uite, am facut un cont pe photobucket, si am pus doua poze ce le-am gasit pe calc, sa ne cunoasca si NelaM pe noi. Userul si parola sunt ca pe webshots.

http://s610.photobucket.com/albums/tt183/septoct2009/

Asteptam si alte fete sa se "prezinte"

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

154 e gataaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Mai ales ca noi nu mai suntem la 20 de ani...

..nici noi...nici noi...

Adi cand m-a intrebat cam cat dupa nastere mai stam pe uscat asa....i-am spus ca habar nu am dar cred ca o luna...o luna si ceva.....la care raspunsul lui a fost:
"ok, adica de Craciun...asta vrei sa spui ? Perfect, atunci il facem si pe urmatorul si apoi ne vedem de alte treburi "

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Raluka, esti o dulce! Merci mult de poze!

Ce bine arati, ai o silueta de invidiat! Si burticuta e asa de mare si frumoasa! De doua ori, sa nu va deochi.
Pai da, se vede cine a mancat sanatos si cine nu (adica je...). Pai cu budinci si inghetata vreau eu sa fiu in forma?!

Ma bucur din suflet de poze si contul creat!

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Adi cand m-a intrebat cam cat dupa nastere mai stam pe uscat asa....i-am spus ca habar nu am dar cred ca o luna...o luna si ceva.....la care raspunsul lui a fost:
"ok, adica de Craciun...asta vrei sa spui ? Perfect, atunci il facem si pe urmatorul si apoi ne vedem de alte treburi "
ce tare

Aida ... 35+
Poze cu noi

Mergi la inceput