Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza cu ce se ocupa OARE UDREA CU TURISMUL ei cu tot? ca tot s-a sustras |
ei nah, si tu acuma.........cu ce sa se ocupe? cu sloganuri......cu perdele........cu Vuitoane.........
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Vivela spune:
Am auzit ca drumul de la Ranca in sus e inchis pt lucrari (oare se asfalteaza? ), dar va zic sigur ca anu' trecut se putea trece, noi am fost pe 3 octombrie si n-am avut probleme. doar emotii pe ici pe colo, ca soferul nu era foarte obisnuit cu hardughia .
eu imi doresc din tot sufletul sa nu se faca drumul, sa-l lase salbatic si neprietenos (afirm asta cu toate rosiile pe care mi le voi lua in cap de la posesorii de tico). se defriseaza masiv, mie mi-au dat lacrimile cand am vazut suprafete goale, acoperite de un prim rand de brazi, netaiati, lasati paravan cu scopul de a ascunde grozavia . macar aici sper sa nu aud manele, macar aici sper sa nu vad peturi si pungi de gunoaie, macar aici sa pot sa respir, cel putin o data pe an, un aer curat. daca se schimba si asta, apoi ala care o pleca ultimu' din tara asta, sa inchida lumina!
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
housepocket480 spune:
da, si noi am fost surprinsi in mod neplacut de defrisarile masive de brazi, mai ales cum intri in jud valcea spre voineasa si industria dezvoltata acolo de taiat lemne! Rusine lor...
Matei a ramas de atunci cu ideeea ca masinile astea marea gen basculante, tractoare cara lemne ca si acum in bucuresti se uita dupa masinile mari si spune "ca.a lemne"...
pacat
Mama lui Matei Alexandru
lorinaoo1 spune:
aaaaam....
Mi-a papat un cutzu cuvintele...
Mi-a fost dooooooor de voi
Stati sa ma dezmeticesc si mai scriu
oanamada spune:
Hello!
Bine ati revenit fetelor...Karli, Housepocket, Vivela...si toate cele care ati disparut o vreme!
Karli ce vacanta frumoasa ati avut!!!!
Georgi pup muciosul mic si ii urez numai bine!
Vio
Eu sunt "lovita" de ieri de ceva...o alergie/viroza...naiba stie...cred ca mai degraba alergie ca vad ca m-am mai linistit dupa ce am luat un Claritine si paracetamolul n-a avut efect!
In rest...ce sa va zic...emotii mari...vineri noapte vine tati...alergatura pregatiri...ca mai avem doar 3 zile pana la marele eveniment!
Cu ce ne-am mai ocupat noi timpul in ultimele zile gasiti AICI si AICI si AICI
Cafera n-am avut timp sa ma "trag in poza"...da' promit poze de la ziua Catincai si precis ma vedeti si pe mine...poate si ceva poze comparative dupa aia ca sa vezi ca nu minte fata!
Pup fetele!
Oana siCati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
lorinaoo1 spune:
Deci...
In primul rand imi cer scuze ca nu am fost pe aici sa urez si eu cele bune si frumoase sarbatoritilor strumfi - si pentru mamicile de strumfi si de bebici noi si papaciosi .
Apoi, pentru Alma si Cristina Elena, sa fiti sanatoase si sa va bucurati parintii !
Despre noi... suntem bine, cred.
Am scapat de examen, m-am titularizat... voi face naveta... sau nu, mai vedem noi.
Lorinush creste ca din apa, e nazbatioasa si suporta cam greu maselutele care ii sparg gingiile, in rest e o dulceata iubareata .
Inca nu am recuperat, dar voi incerca sa aflu vestile toate
loredana_76 spune:
Buna si La multi Ani Alma !!
Am vazut poze cu Lorina,e o papusica superba.
Oana am citit pe blog despre corturi.Asa e ,buburuza,masina si disney,noi l-am luat pe cel cu cartea junglei,la-am comandat pe un site.dar ai grija ca se rup tijele acelea de sus destul de repede si am incercat noi sa improvizam ceva si n-am reusit.Deci ,nu mai are cort fimiu.Dupa ce ca sint scumpe sint si proaste,dar traim in Romania,asta e.
karligutza spune:
Oanamada sanatate! multumesc.. succes la revederea cu tati.. 3 zile pana vine sau pana si plecati voi... n-am mai prins firul povestirii; cand plecati voi in Brux.de tot? cu totii?
Vivela de unde ai aflat? tocmai am scris si eu ca s-a inchis drumul la nord de Ranca... deci e verificata treaba. S-a inchis pt.reparatii capitale.. dar cica dureaza vreo 5 ani asa ca putem spera ca pana atunci macar ca turistii care vor trece pe acolo se vor civiliza.
karligutza
sunt mamica Adelutei
oanamada spune:
Karli....3 zile pana la ziua Catincai...o o zi pana vine tati...si multe, multe ora in care moi, trebuie sa gatesc! Din fericire/nefericire astia imi opresc apa de doua zile la 9 dimineata si ii dau drumul la 16, iar maiine au anuntat ca opresc si gazul...asa ca o sa gatesc pe ultima suta de metri sambata....sper sa nu-mi mai faca vreo surpriza!
La Brux...pleaca tati pe 1 sept ca sa preia apartamentul si noi doua pe 11 septembrie.
Loredana...
ce veste mi-ai dat! Sper sa nu se rupa si la mine dupa cat am cautat!
Pup
Oana siCati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."