Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Laviiiiiiiiiii, ce veste buna!!!!!!!!!! Felicitari pt titularizare!!!!!!!! Lori e superbaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

frumoasa foc cretulina lorina.
suntem bine,atata tim pcat nu face febra,suntem bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorinaoo1

Si cateva pozici, pentru amatoare si amatori

Eu si Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Doamne! Ce frumusete....nu am cuvinte! E superba!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

lorinaoo, bine ai revenit si felicitari pt titularizare......cu sau fara naveta! ai o fata tare frumoasa.......ce zulufi minunati are...........super!

oanamada, spor la treaba! cat despre blogaritul tau.......esti talentata, ce mai!

musso, s-o tzineti tot asa, fara febra!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Oanamada, am citit si pe blog....ai talent la povestit...si rabdare la cautat. Bravo! si... Succes sa iti iasa bine petrecerea...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

de fianna mai stie cineva ceva? nici de catralu n-am mai auzit de multa vreme.....

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Haideti mai fetelor, nu ma mai strigati ca vin si eu acusi. Ma faceti sa rosesc.
Am tras si eu chiulul. M-a apucat cititul. Nu v-am zis ca eu ba nu citesc cu lunile iar apoi cand ma apuc nu ma mai desprind. Plus ca inca mai iesim si dimineata si seara pe afara.
Sunt incantata (cititi bine, da, da, incantata) ca reusim sa plecam doar noi doi in concediu, la bulgari, fara Daria. Sper sa nu planga prea mult dupa noi, dar va zic sincer ca simt nevoia sa stam si noi un pic liberi, cu picioarele pe pereti.

Pe Daria am reusit sa o inscriem cu amri pile la o cresa de stat f ok. Incepe din septembrie. Toata treaba acum e sa se acomodeze, pentru ca mi se pare de neinchipuit sa stea fara mine acolo . De ce? Pai si in parc, daca ea se joaca la groapa de nisip cu copii si eu dispar un pic din peisaj, ma duc pe canapea, vine dupa mine, nu sta singurica. Iar daca nu ma vede, pune buzita jos, sta un pic si incepe sa planga. Om vedea...

MIchy vroiam demult sa-ti zic ca noii pampers, aia premium care, au ca si desen pe banda elastica pe emo, sau cum ii zice. Stiu ca-i placeau lui fi-tu.

Oanamada please zi-mi si mie daca sti cum sa scap de aia de la 121. Mi-am facut cont sa o votez pe Cati la concursul ala si de atunci imi tot umplu astia emailul cu mesaje din sticla ... Ma enerveaza la culme. M-am tot uitat dar nu gasesc cum.

LOri frumoasa foc Lorina ta .
CE predai? si la ce clasa?
Ma gandeam ca mi-ar placea si mie la un moment dat sa intru in invatamant. Mi se propusese cand am terminat facultatea sa raman asistent pe manangementul petrolului insa nu am vrut. Acum parca imi pare rau.

Cafera recunosc ca si eu mi-am luat 3 sutiene noi. Nu imi mai luasem de f mult timp, si parca ma simt mai sexi. Mi-am luat si eu unul cu push-up sa induc in eroare. Hi, hi

Ma duc sa termin idiotul.
V-am pupat.

PS Va multumesc din suflet pentru urarile de La multi Ani!!! Vi le intorc inzecit tuturor.

Editez ca sa va pun un filmulet cu Dariuca mea.
http://www.youtube.com/watch?v=lyYues2PKlM

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

MIchy vroiam demult sa-ti zic ca noii pampers, aia premium care, au ca si desen pe banda elastica pe emo, sau cum ii zice. Stiu ca-i placeau lui fi-tu.

Elmo..........ei nah. daca-i pun si chilotzi cu Elmo, nu-l mai scap de ei pana la majorat! ia pozeaza un pampers sa vaz si io

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Nou sau folosit ????

Eu i-am luat nr 5, celelalte nu stiu ce poze au.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2

Mergi la inceput

nu conteaza , daca se vede poza..........

cica, Codul fiscal pe scurt:

Statul roman va elimina impozitul pe venit, in doua etape.

In prima etapa se va elimina venitul.

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput