Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
La multi ani Alma!
Petra, sa-ti traiasca fata! Ce mai faceti?
kaliguta, Vivela, exista semn ca drumul nu este deschis publicului (si dupa Ranca, si dupa Groapa Seaca), dar toata lumea se face ca nu-l vede. Era trafic, cel mai nashpa a fost cand ne-am intalnit 2 masini pe un traseu de o banda latime. Si da, s-au asfaltat deja multi kilometri dupa Ranca, si au inceput cu terasament si din partea cealalta. Termenul de finalizare al lucrarii e 2012. Adio liniste la Groapa Seaca...
Mychy, imi plac bancurile tale (ma repet, stiu).
Lavinia, felicitari pentru titularizare! Si eu am fost titulara aproape 2 ani in Iasi, pana cand am renuntat la invatamant (imi ajungeau banii sa mananc doar paine cu margarina si gem, ce vremuri).
Dana, succes cu cresa! Am admirat-o pe Daria in filmulet, e grozava. Distractie placuta la bulgari.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
cafera spune:
Maiiiiiiiiiiii, ce Dariuca desteapta si frumoasaaaaaaaaaaaa. Dana spune repede de unde ai luat minunea cu care va jucati, ca-mi place de mor.
ddanagh spune:
Minunea am luat-o de la maternitate
Jocul din Buzau.
Aylin sa- ti traiasca fata multi, multi ani !!!
Am descarcat ceva poze si deja am deschis folderul cu al treilea anisor. Mi se pare de necrezut, parca zboara timpul asta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2
oanamada spune:
Hello!
Incep cu Lavi...sa-ti traisca printesa si La Multi Ani pentru Sfanta Maria ca a fost ziua ei! Este o frumusete de fata...o sa rupa la inimi!!!
Georgima bucur ca nu mai faceti febra...tineti-o tot asa! Pup baiat si mamica!
Mychy si Greierash va multumesc pentru laude......o fac cu dragoste si cu multa placere si ca orice lucru facut astfel...iese!!!
Dana ce scumpa este Dariuca....te invidiez ca are rabdare sa faca puzzle...pe Catinca o plictiseste ingrozitor...dupa 4 piese o intinde si se apuca de "facut mancare".
Vreau sa va spun ca am niste emotii de-mi tataie desuurile pe mine...astia anunta ca se strica vremea in weekend...iar pe mine deja ma apuca tremuriciul ca eu n-am unde sa inghesui intreg familionul acasa intr-o singura zi, in caz ca ploua sau ceva!De' asa-mi trebuie daca am rude multe!
Va pup si noapte buna!
Oana siCati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
musso17 spune:
neatza
oanamada,multumim,din fericire nu a facut febra.
se pare ca e o rinofaringita...am si eu o rugaminte,are cineva vreun prospect de la rynatiol,vreaun sa stiu cat se da pentru un copil de 2 ani,dr nu a specificat si trebuie sa-i administrez,iar pe net nu gasesc..sa intru la farmacia online.
edit:am gasit!!
cafera spune:
Musso, inca o data sanatate multaaaaaaaaaaaaaa!
Alina.a, cum iti mai e?
Dana, si eu care credeam ca minunile sunt aduse de berze. Luni am vazut cele mai multe berze din viata mea. Stateau pe stalpi, in cuiburi, zburau deasupra noastra, erau asa frumoaseeeeeeeee. Cred ca am vazut peste 50 de berze. Eram pe un drum mai putin circulat.
Oanamada, am admirat-o pe Catinca in rochita ta. Mama ta cand o vede asa trebuie sa aibe sentimente tare puternice. Nu mai zic de bunica ta Rochitele acelea turcoaz, cred ca le avem fiecare dintre noi pastrate de mamele noastre.
Loredana, unde va mai preumblati voi?
Clau, tu ce mai faci? Cat mai ai pana la marele eveniment?
Aaaaaaaaa, Dana, eu nu pot vedea pozele
lorinaoo1 spune:
Neata! Si haideti la o cafeluta di la Moldova
Caferuto, Musso, Greierash, Mychy, Ddanagh, Ioana, Oanamada, multumesc pentru cuvintele frumoase
Ddanagh sunt titulara la gimnaziu, intr-un sat indepartat, sa speram ca rezolv ceva la inceputul lui septembrie cu detasarea. Am vazut si filmuletul cu Dariuca cea isteata , tunsulica. Involuntar ma uitam si la decolteul tau si te vedeam cu sutien nou cu push-up
Musso multa sanatate , de fapt ei ii plac toate desenele animate, noroc ca exista buton de inchidere a prizei, ca la butoanele de la tv stie sa umble
Ioana chiar de paine cu margarina si gem imi vor ajunge banii daca fac naveta si ne mai taie astia si din salariu .
Si Lorinei ii place de Elmo De fapt ei ii plac toate desenele animate, noroc ca nu stie sa foloseasca si butonul de la priza, ca la tv e experta
Oanamada mi-a placut blogul tau si imi place si cum scrii, ai spirit de artist, ce mai
Ioana75 spune:
La multi ani Cristopher, Medeea si Dimitrie!
Lavinia, bafta si succes cu detasarea, sa prinzi ceva in oras.
Oana, sper sa ai vreme frumoasa in weekend.
Si Smaranda face puzzles, de fapt e unul din jocurile ei preferate.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mychydutza spune:
neatza.........
dana, eu nu pot vedea pozele......ma tot baga in picassa mea! nuch ce pana...........
fetele, aseara fiimiu mi-a cantat vreo 5 minute la telefon..... imi venea sa mor de doru lui....
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
mychydutza spune:
oanamada, nush de ce-ti tremura tzie dessuurile, ca prognoza suna nu suna chiar rau http://www.meteoromania.ro/index.php?id=261 si nici pe accuweather.com nu e de rau!!!!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*