Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Stie cineva daca Antoanela23e plecata in concediu? Nu am mai vazut-o de ceva timp pe forum.
Merg intr-o delegatie la Bru si vroiam sa ne cunoastem

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI STRUMFI SI STRUMFITE DE DOI ANI!
Stau tare rau la capitolul timp liber asa ca va pun doar poze.
Luna iulie: http://family.webshots.com/album/574217148xwvvGL
Luna august: http://family.webshots.com/photo/2541570040102828292yAGQeI
Vizionare placuta
PS tare mult imi place si mie Valea Lotrului. Am ceva peisaje din zona. Eu am noroc sa stam tare aproape de munte si mergem destul de des.
Alina, Deni daca cititi va rog sa imi spuneti cand ajungieti in Valcea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mychy, deci baiatul tau ia fetele de mana, le plimba, si mai si canta pe deasupra? Romeo, nu alta - trebuie sa ii fac cunostinta cu Sma.
housepocket, Anto e in concediu, da, dar cred ca se intoarce peste cateva zile. Poti sa-i dai un mail sau SMS - ai sanse mai mari sa-l vada decat un mesaj pe forum. Drum bun in delegatie. Si ia-ma si pe mine daca poti.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

housepocket, n-o lua pe ioana......pick me, pick me!!!!!!!

ioana, ai uitat sa mentionezi ca le baga si mana in san.....mai vrei sa "introduce him to Sma????"

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Ioanamerci frumos, ma gandeam eu ca e in concediu! I-am dat unPM, sper sa-l vada dar SMS nu caci nu-i stiu nr de tel, daca-l ai,,,
Ar fi pacat sa ma duc pana acolo si sa nu ne cunoastem, mai ales ca luni am zi libera, la plimbare

Mychyv-as lua pe toate, dar din pacate nu e numai la plimbare, stai sa vezi a doua zi ce solicitanta e intalnirea
Iar eu am gandul numai la Matei, asa ca mai imi e si greu sa ma concentrez...dar ma voi descurca ca de obicei foarte bine

pupici

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

nico, super pozele...si tortuletzu. mi-a placut poza cu fiita in halat de baie sorbind iaurtu cu paiu. si aia cu pestii la gratar. prima data am avut impresia ca ati pus grataru pe sosea . si pe tine in exercitiul functiunii la scarcbiciu te-am vazut.......

Mergi la inceput

va pup. sa aveti un vikend placut....

Mergi la inceput

si inainte sa plec...http://www.romleas.ro/scrisoare/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Nico, frumosi copiii tai, iar tu ce sa mai zic... frumoasa si slaba si tareeeeeeee finuta. E un fericit sotul tau ca te are. Unde sunt facute pozele cu lacul si telescaunul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza fetele!
La multi ani strumfeilor de astazi cu multa sanatate, noroc si bucurii!

Oanamada, , unde e rochita aia mov ca io n-o vaz??
Mychy, laurashu' face bine, ca tot intrebi uite ceva recent: ieri seara si-a incaltzat putza-n ciorapel si ma punea si pe mine sa fac la fel
Si hehehe ia intreab-o pe carla cum si-a bagat mana laur in decolteul ei generos () de la prima intalnire si n-avea inca un an! Ioana, al meu nu-ti convine?
Lavi, felicitari si mult succes. Lorina e superba!!!
Nico, arati bestial, bestial si copilasii nu mai zic. Am turbat cu tortul ala, frate! Figurinele alea se papa??
Fetili de s-a plimbat prin tara n-are ce discuta cu mine asa ca ma adresez astora de la serviciuri : vreau la mareeeeeeee!!!

Am citit dimineata si mai aveam niste chestii de spus/raspuns, dar nu-mi amintesc nimic (mychy, aveai dreptate cu panarama aia de roza ). Nush daca mai scriu azi ca vine vara-mea din kuweit la mine acasa si avem de trancanit...dar intru maine, sa nu va fie dor da mine
Va mult pe toate si va !

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput