Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am ajuns si eu acasa dar imediat ma apuc de bucatarit ca am musafiri.
Vine Alex acasa. A fost la bunici. Abia astept sa ajunga.
Cafera pozele sunt la Obarsia Lotrului, Vidra, .... prin zona. Din pacate lacun nu era plin caci se lucreaza la hidrocentrala. Oricum zona e superba, Karli are dreptate, iti vine sa bagi aerul in sac si sa iti duci si acasa de rezerva.
Vio figurinele nu se papa. Am preferat asa caci am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura: tort si jucaria preferata. Acum Alex a spus ca vrea iar corabia cu pirati dar format mare (cea de pe tort e cam micuta fata de ce isi dorea el).
Ce dulce e Laurash .
Miki era ceva sa pun gratarul in strada . Din pacate la Vidra nu au renovat nimic . Mi-a placut scrisoarea.
Lavi felicitari. E nasol cu salariile. Si pe mine m-au avertizat colegii ca o sa am surprize. Inca nu mi-au facut negocierea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Asi scrie mai multe dar nu ma mai lasa Andra. Poate mai intru maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina.a, cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Caferutzo, pe tine mai vroiam sa te pup

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna seara, buna seara,
O ultima postare inainte de venirea lui tati ca pe urma nu stiu cand mai apuc ..intru pe ultima suta cu pregatirile!
Cafera...ai dreptate...nu stiu mama ce simte...ca nu se prea exteriorizeaza...dar bunica-mea e topita...
Mychy sa traiesti...salvatoare ca de obicei! Eu m-am uitat la stiri la Pro unde anuntau ca se strica vremea in weekend...acusi m-am linistit!
Ioana75, multumim frumos...sa dea Dumnezeu!
Nicosunteti super! Iar tortul arata foarte frumos si dupa manjeala de la boticul cuiva anume...cred ca era si tare bun!

Housepocket...daca ai timp liber nu rata Rue Neuve!
Viomaica...ce rochita mov???? E una turcoise care a fost a mea...daca despre asta este vorba...
Ma...da ce preocupari are laurasu...face exercitii de "montare" de )pe acum? Prevazator baiat! Si da....si eu vreaaaaauuuu la mare! Sper sa ajungem si noi macar un weekend la bulgari!

Acum va las ca ar cam trebui sa aterizeze avionu' lu' tati si tre' sa ma pregatesc...hei nu va ganditi la prostii...vroiam sa zic ca mai trebuie sa strang jucariile insirate de Catinca!!!! (glumescccc)
Va pupicesc!

Oana siCati mica (1 an si 11 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pupici!

Vio, am ras cu lacrimi de preocuparile baiatlui tau.

Oanamada
, petrecere frumoasa!

Housepocket, zbor usor, dor putin si intalnire cu rezultate peste asteptari!

Xerxeeeeeeeeeeee!

Pandaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cafera, , da, laurashu' are preocupari serioase, se pregateste de pe-acum pentru olimpiada internationla de sex si bune maniere din 2023
Oanamada, m-am tampit, da, e vorba de rochitab turcoise, am scris din greseala mov. Nu am gasit poza cu rochita aia sau n-am fost atenta. Sau am monitoru' alb-negru ca-s mai smechera

hai pup intru mai incolo

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare fetelor si copiilor sarbatoriti in timpul in care nu am mai scris.
Noi am venit de la mare joi noaptea ca sa prindem doctorita sa-i faca vaccinul celei mici, drept pentru care ieri am avut ambele fete cu febra, exact aceeasi valoare pe tot parcursul zilei. Dimineata aveau amandoua 37.2, sper ca am scapat. Maine plecam iar la mare.

Oanamada, "La multi ani!" in avans pentru Cati, sa aiba o aniversare superba, asa cum va doriti toti. Astept poze cu nerabdare .
Violeta, da, si eu imi amintesc de Laur cum s-a dat la decolteul meu fara nici un preludiu si cum se baga si la fii-mea in san tot asa.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,am intrat sa urez La Multi Ani Catincai si buburezei Catarina,sa fiti iubite,alintate si tasfatate ca niste printese toata viata.Sa aveti petrecere frumoasa .
Noi plecam la mare maine,si ma pregatesc de facut bagaje.
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna seara fetelor!
Stiti ce este ala ghinion? Fi-mea a luat de la mine!Pare-se ca nu este alergie totusi! Stranuta ca o pisica gadilata la nas. In rest nu are nimic...doar stranuta si scoate ceva mucisori cand stranuta! Am sunat pediatrul si mi-a zis sa-i dau Zyrtec si altceva nimic pana nu vedem cum evolueaza(el zice ca se manifesta ca o rinita alergica si la mine si la ea...asa sa fie!)...dar eu stiu cum evolueaza...cu muci! Ca la mine! Sper din suflet sa nu-mi faca febra sau ceva noaptea asta, maiine la petrecere...si mai sper sa nu ma injure, nasa, fina si prietena mea cea mai buna care vin cu copiii. N-am ce face...a apucat-o in dupa-amiaza asta..era prea tarziu sa contramandez!
In rest ce sa zic...eu sunt in bucatarie de la 10 dimineata, mai am putin si clachez! In viata vietilor mele nu mai fac animalute din macare (adicatelea mancare decorata si in forma de animale)...ca mi-au mancat sufletul! rezultatul o sa vi-l arat ca am facut poze pentru posteritate!
Carla si Loredana va multumesc mult de tot pentru urari!
Loredana, concediu placut!
Vio, la mine pe "bloc" e o postare care se numeste "Aceeasi rochita, doua generatii"...despre acea rochita este vorba!
Va las ca mai am de trebaluit in cuptorul meu numit bucatarie
Pupici!

Oana siCati mica (1 an si 11 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput