Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 8
mychydutza spune:
neatza..............
karli, da' mult v-ati mai plimbat frate! cu adela cum v-ati descurcat?
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
cafera spune:
Buna, fete frumoase!
La noi vine o ploaieeeeeeeeeeeeeeeeeee...Buhuhuuuuuuuuuuuuuuu.......
Ioana, in ce locuri frumoase ati fost... Mai ca m-as incumeta.
Oaana, cred ca m-ai inteles gresit. Mie imi atrasese atentia scipirea din ochi, pe care numai gravidutele o au si stiind ca-ti mai doresti ma gandeam ca s-a intamplat minunea. Despre burtici...ar fi culmea sa spun chiar eu ceva Cat despre poze, cand ne intalnim pe mess, iti trimit cu mult drag. Pupici si ma bucur multttttt ca te simti bine. Astazi ma simt si eu multtttttt mai bine.
Karli, pune poze ca sa scapi de urecheala
Mioara, tot vreau sa-ti spun ca de cand ai povestit patania cu inchititul banutului, ma tot gandesc la voi si am furnicaturi pe spate cand imi dau vanzatoarele rest matuntis. Barrrrrrrrrrr, prin ce ati trecut. Ce mai faceti voi?
Mamica de 3 iezi, ce-ti fac nazdravanii?
Luna, mi-e dor sa te mai aud. Ce ai facut cu gradi?
Dana, tu ce mai zici? Nu ma lasati sa mor de dorul vostru
Jadi, tot nu ai chef?
Beiiiiiiii, fetili, am dat in boala cumparaturii de sutiene&restul. Ultima achizitie e un bellindadintr-o bucata. Acela care nu are nici o cusatura. Chiar nu se vede pe sub haine si-ti face din sosete adevarate implanturi. Incercati-l ca nu o sa va para rau.
musso17 spune:
neatza
fii-miu a mucit la greu azi-noapte,iar spre dimineata se cam vaita,iar acum la trezire a inceput sa tuseasca si-mi pare ragusit,asa ca mergem la dr.
io cu oboseala crunta de nu pot adormi,la 6.30 trezirea si pana atunci fara numar,ce mai..un vis,noi sa fim sanatosi..mai ales eu cu un pachte de tigari pe zi..dar ma las,promit.
multumim de cuvinte,mychy,vivela
zi buna.
violetan spune:
Buna dimineata si
La multi ani Alma Ana de aylin_tarcan si
Cristina Elena de dsteluta91!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si destepti si sa va bucurati impreuna cu parintii vostri de tot ce-i mai frumos si mai bun! Aylin, daca ne mai citesti, un special!
Karli, bine ai revenit. Io te bateam sa fiu barbata-tu. Mare noroc ai! Si? Adelutei i-a placut, ha??
Mychy, ashea.,..ca sa nu par inactiva
Am asa de multa lume de pupat, ca m-apuca lenea! Deci va pup pe toti si nu mai nominalizez, ca nu suntem la Oscar !!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
musso, sanatate multa! Ce sa zic... cu atati aerosoli in jurul vostru si o trageti mereu.
Vio, tu ce zici?
karligutza spune:
buna dimineata.. da, Adeluta a fost foarte cuminte... e obisnuita sa mearga in masina, plus ca atunci cand se plictisea o mai luam eu in brate si o harjoneam nitel, apoi ii treccea si dorea iar in "taun" (scaun) pe langa faptul ca ne opream destul de des.... si bataia n-am mancat ca vorba aia la 300 km bataie? pai in toata vacanta am rulat 3000 km! (mare, munte, Moldova... numai Botosani-Bucuresti sunt 500 km!.... ce mi-as mai dori o autostrada spre MOLDOVA noastra draga! nici intr-o mie de ani asa-i? )
poze o sa pun cel mai devreme la noapte... acum nicio sansa cu adeluta pe langa fusta mea...
karligutza
sunt mamica Adelutei
housepocket480 spune:
Buna
Karligutzasi noi am fost in concediu pe acelasi traseu - de la Horezu si intors pe Valea Lotrului prin Tg Jiu , Petrosani, obarsia lotrului, Voineasa, Valea Oltylui si ajuns la 12 noaptea la Dragasani... Superb peisaj, ai dreptate, sunt zone pline de aer curat liniste de nu-ti vine sa crezi ca traiesti asa ceva in romania, dar.... dar... eu recunosc ca desi Matei s-a comportat exceptional, a fost fff obositor pt noi si unde ne opream (am oprit la toate manastirile in drum) ne grabeam si nu apucam sa stam sa ne ticneasca (cu exceptia picnicurilor la iarba verde)...De atunci ne-am hotarat sa ne facem trasee mai mici pentru ca nu mi-a placut heirupul acela, desi acum cand ma gandesc in urma imi aduc aminte numai de frumusetile de pe acolo nicidecum de oboseala..
Mama lui Matei Alexandru
mychydutza spune:
cafera, ma bucur ca te simti mai bine.......da' sa nu te culci pe-o ureche......
musso, sper sa nu fie nimik grav....si sa scapati usor de raceli........
violeta, . ce mai face laurash? cu bona e ok?
chiar, oare ce-o face ddanagh???????? ne-a abandonat total..........
...si noroc cu vio.....LA MULTI ANI ALMA!
mychydutza spune:
Si nici sunflower, n-a mai dat pe la noi................sper ca-i totul ok
karligutza spune:
asa e Mada, a fost obositor si pentru noi, dar cum ai zis, acum nu ne amintim de cat de frumos a fost.... cam cum a fost si cu nasterea de exemplu nu? tare faza ca ati fost si voi pe acelasi traseu, deci sa inteleg ca si voi ati mers catinel catinel de la Petrosani spre Voineasa prin munti... ... si noi o sa reluam traseele dar nu cu cazare fixa, ci vom incerca sa ne cazam pe drum pe unde gasim un loc ok, locuri libere etc... caci din pacate ca sa vrei sa faci rezervari nu prea gasesti toate pensiunile si cabanele ok sintetizate pe undeva ca lumea.. cu ce se ocupa OARE UDREA CU TURISMUL ei cu tot? ca tot s-a sustras acum anchetei comisiei si de aia imi veni in minte UDREA!
karligutza
sunt mamica Adelutei