Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 7
greierash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza intrebare: alocatia de 200 ron, o primesc si pe luna august(andrei e nascut pe 4)???????????? ar trebui sa intre pe card in sept , nu? la stimulent cum e? il primesc numai pe 4 zile din august??? *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Esti glumeata ca de obicei......eu ma indoiesc ca vei mai primi ceva pe august...ma refer la stimulent... Nu stiu daca e prevazut undeva, ,stiu ca la inceput cand ti se platesc cei 8 mil...luna in care e nascut copilu nu se plateste...
de aia zic se stimulent ca nu cred ca se mai oboseste cineva sa mai calculeze si fractiile.
Eu nu mi-am verificat cardu' ca as fi putut sa iti raspund la intrebarea asta....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
de stimulent intrebam si eu asa ...sa ma aflu'n treaba...de fapt ma interesa alocatia , pt ca imi aduc aminte ca pt luna august 2007 n-am primit, cu toate ca-l nascusem la inceputul lunii............
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Vivela spune:
michi, ar trebui sa primesti si pe august alocatia de 200 de lei. si eu sunt in aceeasi situatie, am nascut pe 2 sept, alocatia a venit cu luna urmatoare. la dezamagirea mea evidenta din momentul depunerii dosarului, tanticile alea m-au asigurat ca o sa primesc alocatia inclusiv in luna septembrie 2009, integral. la momentul respectiv mi s-a parut asa indepartat momentul...
depre stimulent, o sa primesti fractionat. bine ca intra pe card, ca daca trebuia sa te duci la posta, cred ca te costa biletul de autobuz mai mult :D. oricum, nu sta nimeni cu creionul sa calculeze, sunt computerizati . zic asta pt ca eu am depus dosarul de stimulent prin februarie, desi incepusem munca la 1 sept (dooohh, habar n-am avut ca daca nu depui in 30 de zile, aleluia plata retroactiva! si am depus dosarul - din cate imi amintesc pe 25 sau 26 feb, cand a venit primul stimulet a venit pe martie + rest din feb, 10 lei ).
oricum, o sa te imbogatesti!
ioana, am fost prin mai la groapa seaca, erau in lucrari atunci, mai faceau niste corpuri de cladire. mie imi place tare mult acolo, chiar daca nu sunt conditii de 3 stele. e o liniste si o pace de n-ai mai pleca...
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
mychydutza spune:
vivela, merci de raspuns......... o sa ma umplu de bani ca broasca de par!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
oaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza vivela, merci de raspuns......... o sa ma umplu de bani ca broasca de par! *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Michisoara o sa te umpli tareca am inteles ca pe luna in curs se da ,apoi doar 43 parca,acu mia culpa daca gresesc
oaana spune:
Cafera,voiam sa inchid,da zic sa-ti raspund(pe mine in perioada asta ma cam lasa neuronu)ca iar zici ca am ceva cu tine.Din cate stiu eu,pana acum nu e nimic,daca te-ai uitat in foto,sa stii ca am ramas cu burtica dela nasteri...am hotarat sa mai astept un pic dupa depresia puternica care am avut-o mai recent,sa-mi mai rezolv din probleme si sa ne mai plimbam/relaxam...insa nu va nici o problema daca va sosi...Mai vreau sa slabesc vreo 10 kg,ca ma doare coloana tare,ca sunt mica de statura si se simte.Am hotarat sa ma apuc de taebo si sa-mi iau si o bicicleta acasa,ca la sala nu prea am sanse sa ma duc...
Acu,vreau sa-ti spun sanatate multa multa,si hai rezolva problemele repede,ca sotul are nevoie de tine ...si astept sa-mi trimit foto pe mess.
xerxe2005 spune:
Razvan e nascut pe 1 august si pe 12 august am gasit pe cardul lui 200 ron alocatia +100 ron stimulentul....dar cred ca era ultima alocatie de bebelus, adica in septembrie cred ca voi gasi pe card doar 42 de ron cat e acum alocatia pentru copii mai mari de doi ani.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
ioanaiub spune:
din ce povestiti voi aici oare mai pot spera sa primesc si eu indemnizatia pentru 12 zile din iulie?
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
karligutza spune:
da da, sperati la alocatia de 200 lei pentru luna in care s-a nascut strumful ca vine.. si mie mi-au intrat banii azi; in cont la BCR; 200 lei alocatia intreaga pentru iulie si indemnizatia doar pentru cele 13 zile din iulie...
am uitat sa zic HELLLLOOO... ma grabeam sa dau raspunsuri... am sosit si noi din vacanta de vreo 10-12 zile asa dar probabil stiti cum e... pana despachetezi, speli rufe, aranjezi casa iar etc.. trec zilele, iar eu tot obosita sunt; v-am citit zilele astea ca nici n-a fost mult de citit dar nu am retinut tot ca sa raspund acum la ce mi-a mai atras atentia, insa voi recupera pe parcurs daca imi revine memoria..
imi pare rau ca n-am felicitat strumfii sarbatoriti din ultima vreme fiecare la timpul lui, drept pentru care sper sa fiu iertata macar in al 12-lea ceas... tuturor strumfilor care au implinit 2 anisori din 13 iulie incoace! va pup pe toti si sunt sigura ca sunteti niste nazdravani si niste frumosi! Sper sa fiti si sanatosi ca asta ne face si pe noi fericiti!
apoi am sa va marturisesc ca si noi am fost pe aceleasi meleaguri despre care vorbiti acum aici.... transalpina; insa noi am ajuns doar pana la RANCA (urcand pe la NOVACI bineinteles) insa ne-a intors din drum drumarul ca sa zic asa pentru ca mai incolo de RANCA NU SE MAI TRECE timp de vreo 4-5 ani zicea nenea (Ioana voi ati putut merge mai departe de RANCA?)... cica se lucreaza en-gross la restaurarea drumului (soselei) ... pana la RANCA a fost f.bine, drum ca-n palma, numa' ca zero parapeti... urmau probabil sa ii puna si pe aceia, dar vazand rapele si curbele fara parapeti mai mai ma lua cu rau! ..... Am mancat mure pe saturate in satul NOVACI pana sa urcam pe Ranca, dar ne-am si intepat pe masura! Noi voiam sa traversam muntii Parang pe traseul asta ca sa ajungem la Lacul Vidra, insa nu ne-a mers, asa incat am facut cale intoarsa facand frumusel "bye-bye" Varfului Papusa!... nu ne-a parut rau, ca a fost tare frumos traseul ... noi fiind plecati de dimineata la 9 din Caciulata (pe Valea Oltului) am zis ca facem rapid kilometrii pana la Rm.Valcea, Horezu, Pestera M-uierilor, Ranca, L.Vidra, Voineasa, Brezoi si inapoi la Caciulata, dar asa, ne-am abatut prin Tg.Jiu, Petrosani, si conform hartii data de Ioana http://1.bp.blogspot.com/_FwXXBe4Ov6k/SkKgjZYTLdI/AAAAAAAAAtQ/Z4KvezpLkU8/s1600-h/harta+transalpina+si+strategica.bmp drumul catre Lacul Vidra era drept si numai bun de incercat; dar am luat si o mica teapa la niste kilometri buni de Petrosani, pe Valea Jietului (un peisaj salbatic si frumos, un aer curat de-ti venea sa-l iei acasa intr-un sac ceva.. ).. unde am mers vreme de vreo ora cam cu a 1-a si a 2-a, de avea sotul ce ma boscorodi ca eu si cu excursiile mele! ca la pas nu puteam merge pe unde prin apropiere de Caciulata, trebuia sa il aduc tocmai acolo! .... si a trecut si drumul prost, am dat de Obarsia Lotrului, de Vidra de Voineasa si inapoi "Acasa" la hotel... oricum se facuse seara tarziu, cam 9, mancasem numai mure, alune, banane, prune si niste covrigei cumparati de la un chiosc dintr-un sat.. nu mai avea nimeni chef de restaurant, masa si alte cele, dus si la culcare; Adeluta bineinteles era prima amatoare de nani! Asa incat intr-o alta zi ne-am infipt iar sa vedem totusi Lacul Vidra si barajul de pe lac si de data asta am luat-o in sens invers caci erau numa' vreo 70 si drumul bun; pe dincolo facusem vreo 300! (avea dreptate sotul meu ca nu-s intreaga la minte asa-i? ) si pot sa zic ca zona mai frumoasa ca aceea de pe Valea Lotrului (drumul forestier care doar coboara de la Barajul Vidra spre Lacul Balindru si minele de mica spre statiunea Voineasa) n-am vazut in toata tara.... mai nene, respiri ozon, respiri roua frunzelor si-a ierbii... ce sa mai (da si poezia in mine! ); RAIUL pe pamant mi s-a parut pe drumul ala. Din nou un drum foarte putin circulat, dar f.bun de mers cu masina (pacat ca l-am parcurs cu masina! am poluat noi zona! ); cred ca doar noi eram pe drumul ala in ziua aia.... n-am gasit picior de om 18 kilometri si cand am ajuns la Voineasa am si zarit cateva pensiuni super situate strategic prin padure, chiar in marginea localitatii... o sa va scriu daca doriti si numele pensiunilor cand mai intru...
si au tot fost locuri vizitate, am fost in "expeditie" si la Manastirea Stanisoara, 6 km de urcat pe munte, iar manastirea situata superb la baza unor munti dintr-o data f.inalti si stancosi! am poze, o sa le incarc candva si va arat si voua ce frumuseti sunt pe acolo!
dar hai ca m-am intins la povesti nemuritoare! cine mai vrea povesti sa-mi scrie!
si ca sa inchei scurt si fara dureri, am avut ce ne clati ochii cu minunata noastra tara, pacat ca noi abia acum am descoperit locurile astea, nu-i asa? voi le stiati de mult! hehe.... la anul tot in ROMANIA vrem... vrem mai multa Valea Lotrului ca e superba!
va pup si noapte buna!
zzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
ioanaiub spune:
buna dimineata,
dau o cafeluta pentru ca n-am sperat degeaba .... am mai primit niste banuti pentru luna iulie
o zi frumoasa !!!!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate