Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 6
Timi07 spune:
Anto o mai fi in vacanta?
Cafera ai grija de tine
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Ioana75 spune:
oana, cum adica daca se mai razboiesc din cand in cand? Poate ai vrut sa ma intrebi de cate ori se razboiesc pe zi. Ce mai faci cu operatiile?
Micki, am fost pe transalpina, ne-am intors vii. Cand iti vine cupilu' acasa?
Timi, Anto mai e in vacanta, da, a plecat martea trecuta.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza am vrut sa mai intreb ceva de dimineata si abia acu mi-am adus aminte: ai vostrii copii au avut vreo reactie la vaccinul anti-tuberculoza care se face in maternitate? cica trebuia sa faca puroi cu un buboi mare, ca altfel inseamna ca n-a prins vaccinu. m-a sunat o prietena sa-mi zica ca bbele ei de 5 sapt a facut un buboi la vaccin cu puroi colectat in varf. zau daca am stiu ce sa-i zic. m-am dumirit abia dupa ce am cautat pe net si am linistit-o ca e normal....cica la 6 luni pediatra trebuia sa masoare ceva si sa decida daca se repeta sau nu..............andrei n-are niciun semn de la vaccinu ala................ *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
buna dimineata,
dau o cafeluta calda , poate se ridica ceata
amandoi copiii mei au facut reactie la acel vaccin, nu am facut nimic, a trecut de la sine, au ramas cu semn si de fiecare data cand am fost la control doctorita a masurat semnul
pentru linistea ta intreaba pediatrul
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
cafera spune:
Buna dimi!
Si la noi verifica semnuletul de la vaccin. Stiu ca sunt tari in care nu se face vaccinul. Una e Germania. Am prietena care l-a facut copiilor la cerere in momentul cand a venit in tara. De la ea stiu ca se face la orice varsta.
Ioana75 spune:
Neataaa! Am primit niste glume bune, si m-am gandit sa vi le scriu si voua.
Sot si sotie la poarta Raiului. Sf. Petru le repartizeaza un bungalow pe o plaja insorita, langa o mare albastra, intr-o clima perfecta: - Aveti teren de golf si tenis, piscina, si daca va e foame si n-aveti chef sa gatiti, puteti merge la oricare din barurile din apropiere. Totul e gratis. Sotul catre sotie: - Ai vazut?... Daca nu erai tu cu tarātele tale, cu antioxidantii si fulgii de ovaz si fibrele vegetale... puteam ajunge aici inca de acum 10 ani!
Merge un schelet la medic.
Medicul: Acuma se vine?
Un terorist intra intr-un pet-shop la parterul unui zgarie nori si striga:
- Am o bomba, in 30 de secunde sa fiti toti afara!
Din fundul magazinului o broasca testoasa:
- Ce bulangiu esti, bah!
musso17 spune:
neatza
si eu stiu ca vaccinul asta trebuie sa dea puroi,noua ne-a spus atunci ca se va sparge apoi va produce din nou..dar treaba cu masuratul nu stiam,adevarul este ca nici nu m-am uitat atent sa vaz vreun semn.
fii-miu stranuta si are niste muci,sper sa nu fie ceva grav,calmul din'naintea furtunii..i-am dat oscilo,humex pe nas si niste vit c...daca aveam ap de aerosoli ce bine era.
zi buna.
mychydutza spune:
neatza...........
mai, la mine n-a facut nicio reactie la vaccinu ala. si nici pediatra n-a zis niciodata nimik.
musso, sper sa nu fie nimik serios cu mucii aia.....
ioana, sa va fie de bine plimbarea..........ati fost fara copii, nu? super pozele.........e in fagaras sau unde??????????si te plimbi asa de nebun cu masina pe poteci?
pe andrei il mai las la dorna pana se sfasie cuscrele intre ele...... e prea bine pt el acolo ca sa il aduc in caldura asta..........si mi-au placut gumele.........ce m-am mai ras....
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Vivela spune:
nici eu nu prea imi amintesc sa fi avut reactie la vaccin. parca a fost o bubita, dar nu puroi, chestii... si nici nu l-am verificat sa vad daca se mai vede, cert e ca nimeni nu i-a masurat semnul (sincer, habar n-am daca se mai vede ceva, o sa ma uit diseara).
andra, wellcome back .
Ioana, ma omori cu transalpina... am amanat de la saptamana la saptamana traseul asta, si acum ne-am trezit ca aproape a trecut vara. we asta nu se poate ca trebuie sa mergem la o nunta si deja intram apoi in septembrie...
georgi, sanatate pustiului, sper sa scapati usor .
cafera, sanatate multa .
oana, si mie imi place cu parul valvoi .
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
Ioana75 spune:
Micky, sigur ca fara copii (se intorc vinerea viitoare acasa). Transalpina traverseaza muntii Parang: uite aici harta. Ma bucur ca Andrei se simte bine cu amandoua bunicile, la aer curat.
Vivela, cei de la cabana Groapa Seaca, unde am stat o noapte, ziceau ca pana la mijlocul lui septembrie e ok, nu incep ploile mari. Drum bun!!!
mychydutza spune:
intrebare: alocatia de 200 ron, o primesc si pe luna august(andrei e nascut pe 4)???????????? ar trebui sa intre pe card in sept , nu?
la stimulent cum e? il primesc numai pe 4 zile din august???
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*