Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 5
ioanadara spune:
E clar mult mai usor de urmarit subiectul.Doar doua pagini in doua zile si culmea le-am citit adica pot spune si eu o data: sunt la zi.
Mychydutza nu stiu sincer daca iti poti aminti de mine pentru ca am scris mai mult doar in timpul sarcinii.Dupa aceea nu am mai facut fata la volumul de timp pe care trebuia sa-l aloc pentru a fi la curent cu tot si a nu ma simti putin pe langa.
Acum vad ca mai lipsesc de aici cateva fete care atunci scriau zilnic aproape insa in timp poate imi reamintesc nickurile lor si va intreb.Pe Alina -mamica Elizei cea cu drumurile in Ungaria mi-o amintesc bine si ii urez sanatate si ei si fetitei si mai era o Alina aici care era si ea medic si avea doua fetite.La multi ani si lor.Tuturor de altfel va dorim sa cresteti mari si frumosi.
Poze eu nu am pus niciodata cu Nicolae asa ca nu ai cum sa ne reperezi asa.
Eu acum cred ca trebuie sa deschid pentru bebe un nou capitol: olita , insa nu mi-am luat inima in dinti pentru ca stiu (din experienta)ca e mult mai bine asa cum suntem acum cu pampers, insa a inceput sa si-l scoata singur din cand in cand si asta e grav.
ioanaiub spune:
multumesc pentru complimentele la adresa pozelor.
Timi, nu e o greseala, sunt nascuta in 74 ... peste cateva zile implinesc frumoasa varsta de 35 de ani
la Targu Mures ne-am simtit tare bine, copiii au fost incantati mai ales de trenuletul Thomas
acum ma incearca un "pui" de depresie, amandoi copiii sunt plecati de acasa
David e plecat pentru o saptamana la Tg. Neamt la niste rude de-ale sotului si pe Mara am dus-o astazi la mama, pana se intoarce David ... e pustiu fara ei, n-am stat niciodata fara copii
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
cafera spune:
Neta, fetili!
Ma doare maseauaaaaaaaaa, nu pot dormiiiiiii
Michi, cum unde am fost? La intalnire cu doctorul. Intalnire care s-a prelungit. Apoi sarbatorit o Marie si o fuga la mama
Alina.a, Sanatate maxima!
Dana, sa ramai la fel si sa aduni multi ani
Oaana, Mi-a placut tortul si parul e superb, iar tu imi pari putin insarcinata Am mirosit eu gresit? Nu stiu de ce, dar cred ca bb3 e pe drum.
Timi, sunteti superbe
Oanamada, poze, altefel nu te cred
Stefania, superba cresa
Andra, bun revenit
Vio, sa-ti traiasca baiatul! Musso, si al tau Pupici mamicii tale...ce bine o fi...
Hmmmmmmmmm, ma lasa neuronul
oaana spune:
Neata tuturor.
Andra,bine ai revenit printre noi
Michisoaro,de razi tu de un om care imbatraneste...sa stii ca m-am dumirit ce faceam,selectam toate pozele de pe acelasi link,cand ar fi trebui sa deschid din nou flikr...ma rog nu stiu daca ma intelegi,ca nu vreau sa zici ca eu iar am...anyway merci de complimente
Si multumesc tutror pentru complimente,deci trebuie sa ma port cu parul descalcit,nu?
Ioana,am vazut fete frumoase,dar spune-mi te rog,au momente cand se razboiesc?Ca la mine saptamana aceasta parca si-au declarat razboi,se cearta de la jucarii,eu ma consum si nu stiu cum sa mai mediez si ei dupa cateva minute se impaca si se pupa
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaa..................
cafera, du-te fata la dintzar! nu sta asa, ca nu trece de la sine. si la doctor ce ti-a zis? sper ca e totul ok.
ioanadara, despre olitza s-a mai discutat. eu una tac malc pt ca andrei face cu nerusinare in pampers si nu da semne ca ar fi deranjat.asta e...are mama baiat mare, nu?
si niste poze ai putea sa pui acu
ioanaiub, te urmez la scurta distantza.......oricum nu-ti arati varsta!
musso, ce baiat fin e fii'tu!!!! nu te baga la cheltuieli!
ioana, da' tu nu erai in muntzi????????
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
cafera spune:
Michi, nu ai fost pe faza. Na-na la popou. Sunt in tratament nu cu unu, ci cu trei in acelasi timp. Da' durerea nu trece asa usor ca sunt scormonitaaaaaaaa. Si sa stii ca mi-am facut si poza la toti dintii si cand m-am admirat m-am minunat de cum poate fi omul pe dinauntru
Nu am facut bine la dr. Musai trebuie operatie si slabire drastica. Eu ma tarai cu un picior mai umflat decat altul si cu ariculatia genunchiului inflamata
Oaana, am presimtire buna, ori ba?
Jadi, nu ai chef de vorba?
Dana, ce faci?
mychydutza spune:
cafera, sa ai grija mare cu piciorul ala.........si cu slabitu' ia-o'n serios. greutatea face tare rau la probleme de genu asta.......................sanatate mult iti doresc. cat despre na-na'ul la popou..............
mychydutza spune:
am vrut sa mai intreb ceva de dimineata si abia acu mi-am adus aminte: ai vostrii copii au avut vreo reactie la vaccinul anti-tuberculoza care se face in maternitate? cica trebuia sa faca puroi cu un buboi mare, ca altfel inseamna ca n-a prins vaccinu. m-a sunat o prietena sa-mi zica ca bbele ei de 5 sapt a facut un buboi la vaccin cu puroi colectat in varf. zau daca am stiu ce sa-i zic. m-am dumirit abia dupa ce am cautat pe net si am linistit-o ca e normal....cica la 6 luni pediatra trebuia sa masoare ceva si sa decida daca se repeta sau nu..............andrei n-are niciun semn de la vaccinu ala................
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza am vrut sa mai intreb ceva de dimineata si abia acu mi-am adus aminte: ai vostrii copii au avut vreo reactie la vaccinul anti-tuberculoza care se face in maternitate? cica trebuia sa faca puroi cu un buboi mare, ca altfel inseamna ca n-a prins vaccinu. m-a sunat o prietena sa-mi zica ca bbele ei de 5 sapt a facut un buboi la vaccin cu puroi colectat in varf. zau daca am stiu ce sa-i zic. m-am dumirit abia dupa ce am cautat pe net si am linistit-o ca e normal....cica la 6 luni pediatra trebuia sa masoare ceva si sa decida daca se repeta sau nu..............andrei n-are niciun semn de la vaccinu ala................ *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
In brosura ce-o primisem de a dr scria ca "poate" sa puroieze, nicidecum ca-i musai (adica si asa si asa e ok)...iar de masurat nu i-au masurat nimic la Sophie legat de vacc TBC si nici la Saya.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)