Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 18
cristina26 spune:
Andicu
Oanamada Multumim mult! Ma bucur ca petrecerea a fost perfecta pana la urma. Pagina de web este superba.
Timi07 Multumim mult! Ce faci tu, mamaica frumoasa si fericita de 2 printese? Cand ai timp mai povesteste-ne cum e viata cu 2 copii, te rog.
mychydutza Andrei este tare fericit sa fie la bunici. Asa? In ceea ce va priveste pe voi, daca va faceti prea mult de cap, cine stie, poate o sa iasa cu ochisori. Felicitari pentru cele 3000 de mesaje trimise!
musso17 imi pare tare rau ca ai pierdut pozele si ca Mihnea este bolnavior. In ceea ce priveste racelile, de astea avem si noi… asa is dezvolta copiii imunitatea. Eu nu i-am dat la Ingrid nici un antibiotic pana acum pentru ca pana acum nu a avut decat viroze, i-am dat doar medicamente de reducere a febrei cand aceasta se uraca peste 40.
xerxe2005 esti o dulce, multumim mult! Voi ce mai faceti?
cafera asteptam cu nerabdare sa pui pozele in album. Imi pare rau ca divortul lui Catalin Crisan te-a afectat asa de mult
eu nici nu stiam ca este casatorit.
greierash multumim mult! Voi ce mai faceti? Ce mai face Andrei?
luna1 Ingrid este la fel ca Adelise in ceea ce priveste scutecele. Sunt atat de mandra de ea, la fel cum esti si tu de Adelise. Pupici la printesa ta frumoasa.
http://www.wcsks.com/divisionalpages/earlychildhood.htm aceasta e gradinita la care v-a merge Ingrid. Am sa va spun joi cum a fost.
cafera spune:
Buna dimi!
Cristina, un gand bun pentru tine

Ii tinem pumnii Ingridutei in prima zi de gradi.![]()

Alina, cum te mai simti? Chiar ma framanta ca nu dai nici un semn. 

Ioana75 spune:
La multi ani Catarina si Matei!
Andicu, la multi ani pentru ieri
.
Cafera, sarumana de linkul cu pushapu', faci o fapta buna si ajuti mamicile care nu au rabdare sa caute si alte modele decat cele pe care le poarta de ani de zile
.
Cristina, succes lui Ingrid joi, in prima zi de gradi!
oaana, multa sanatate lui Iosua.
mychy, fac ordine in jucariile copiilor, iar Miruna are o suta de jocuri cu jetoane, pioni, zaruri, amestecate intre ele
. Ce-ti canta Andrei?![]()
Organismul meu se pregateste de venirea Smarandei acasa: si ieri, si as'noapte, m-am trezit pe la 3-4 si am stat treaza o bucata. Turele prin casa nu le-am facut, ma pastrez pentru vineri
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
musso17 spune:
neatza
cristina,saru-mana..din pacate aici dr se grabesc sa dea antibiotic chiar daca e viroza,frica asta de suprainfectare ii determina..apoi,cand mergi la un cabinet privat si dr vrea sa tina la pacienti, caci nu-i suma mica 70 ron consultatia, iti dai seama ca nu risca sa nu-ti faca bine copilul indiferent de metoda..acu,sunt situatii cand incep s-o iau la intrebari si uite asa ajungem usurel ca nu e nevoie de antibiotic si ca ar merge un antiinflamator sau mai stiu eu ce..dar sunt si siuatii cand chiar nu ma pot pune cu ea si ajung sa ma uit ca la D-zeu.
mychydutza spune:
neatza...............
luna, felicitari pt job si ma bucur ca ai gasit in sfarsit o gradi pe sufletul tau.
oaana, ma bucur pt aaron.....sper sa fie totul ok
ioana, te antrenezi????? eu zic sa mai profiti cat mai poti. cat timp au fost plecate????????Andrei imi canta mereu aceiasi melodie.....ce zice nu pot sa-ti spun, ca nu stiu!
se pare ca-i place sa cante pt ca de fiecare dara cand ii zic : canta! se conformeaza imediat!![]()
![]()
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
Vivela spune:
neata,
n-am mai citit din urma, sper ca sunteti toti ok.
La multi ani fericiti si fara griji tuturor celor care au implinit inca un anisor, sa va dea DD tot ce-i mai bun! 
noi am fost si ne-am facut de cap vreo 4 zile, fara David
, ma simt frustrata ca a trebuit sa ne intoarcem
. l-am lasat la maica-mea, i-a priit, s-au inteles de minune, a cam urlat cand l-am luat de acolo de la "mamaie", desi a fost bucuros sa ma vada.
si am impresia ca parca in astea 4 zile a mai crescut, s-a schimbat (sau o fi paranoia in capul meu sau influenta zilelor de libertate
), da' clar vorbeste mai mult (mi-a zis: "mami, nu e mumos sa scoti limba!"
, aratandu-mi maimutoiul ala de la Domo pe o revista
).
citesc din urma si revin.
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
mychydutza spune:
sa va zic ce reteta am gasit ieri: antricot cu os, o bucata,se impaneaza cu usturoi, se pune sare, piper, boia(dulce/iute), dupa care se tavaleste bucata prin malai. se baga in cuptor, intr-o tava cu putin ulei. se lasa o ora jumate...............iese foarte bun!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
monicabo spune:
.. ca n-am mai scris de 100 ani...
La multi ani tuturor copilasilor sarbatoriti intre timp!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria