Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 17
andicu spune:
Salutare.
Va multumesc mult de urari!!
Eu,mai rarut, treaba multa, si cand termin munca, luat copil si stat pe-afara pana tarziu.Am fost si plecati pe la Moldova.. Nu prea am mai apucat sa trec pe nicaieri..da' vine ea toamna si ne mai linistim pe la casele noastre.
Va pup pe toate si LA MULTI ANI TUTUROR STRUMFILOR care au implinit 2 anisori sau urmeaza sa implineasca!!! 

Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc
mychydutza spune:
SOTZUL: sotzia mea a nascut de 3 saptamani. cand o sa-si revina?
DR: cand o sa intre copilul la facultate!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
mychydutza spune:
ei, nu prea aveti chef de sporovaiala azi.........mie mi-e cam dor de andrei. e liniste si pace acasa, dar parca imi lipseste ceva ![]()
. si nu ma refer la soacra ![]()
![]()
. cred ca pe saptamana viitoare, la sfarsit il aducem acasa. de fiecare data cand vorbim la telefon imi canta...........

va pup.
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
violetan spune:
La multi ani, andicu!

Mychy, ce tare e bancu'!!
Exact cum ar zice sotul meu despre mine![]()
Hai va las ca ma seaka tastatura asta!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Luna1 spune:
La multi ani celor care s-au sarbatorit intre timp si celor ce urmeaza Imi cer mii de scuze ca am pierdut sirul, dar ma iertati ca am bilet de invoire.
Pe scurt am inceput serviciul, este super dar am foarte foarte mult de munca, lucram direct cu consiliul si am multe de scos la liman, persoana care a lucrat inaintea mea a frecat menta vreun an si acum trebuie sa scot eu totul la liman. Deci imi place dar sunt rupta, n-am mai intrat pe PC deloc.
N-am citit din urma, poate candva voi reusi sa recuperez, dar pana nu e totul ok la birou nu am timp nici sa mananc.
Pe Adelise am dus-o la alta gradinita (adica urmeaza pentru ca a stat cu soacra-mea) de miercuri, o gradinita superba asa cum mi-am dorit, nu asa aproape ca cealalta insa la 10 min de condus deci tot e bine, cu curte separata pentru fiecare grupa de copii, cu parc de joaca lana gradinita unde ies mereu cand vremea permite, inconjurata de rezervatie naturala, paduri, unde sunt scosi copiii zilnic, e superb, m-as duce si eu acolo.![]()
De 3 zile Adelise a renuntat la pampersi fara sa-i fac eu absolut nimic, efectiv fiind cald am tinut-o doar in pampersi insa ea si i-a dat jos singura si s-a asezat pe olita singura cand a avut nevoie. Acum poarta chilotei cu Winnie the Pooh si e tare mandra. Ii pun pampersi doar la culcare, insa recunosc ca era mai simplu cu pampersi, acum unde o duc mergem cu olita de voiaj dupa noi, schimba punga, pregateste, deh, alta mancare de peste.
Cam atat, vroiam doar sa dau un semn de viata si sa va zic ca mi-e dor de voi si revin cand pot respira.
Pupici.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
oaana spune:
Buna tuturor.
La multi ani tuturor strumfilor pe care nu i-am felicitat pana acum.
Cafera poti pune un link cu sutienul?
Cu sclipirea din ochi e ceva
asa o am eu cand ies cu familia si ma deconectez....si bineinteles pe tot parcursul fiecarei sarcini
Si eu de acum fac prajituri si doar ma uit la ele.
Cristina,Lavi,aveti fete tare frumoase
.
Carla,daca mai intri ,mai scrie o data te rog homeopate pe care i le dai tu Sabinei,cu specificatii,daca ai timp...de multe ori am vrut sa scriu,dar nu stiu cum am uitat de fiecare data.
Noi abia ne-am intors aseara de la munte ,si cand l-am asezat pe Iosua in pat,avea febra:39,9.Mi-a stat inima,i-am facut dus ,l-am impachetat,a mai scazut febra si ne-am culcat.Pe la 4 dimineata,iar febra...Noi oricum am amanat operatiile,sa vedem cum se comporta in sezonul rece,si daca tot asa,mergem.Dar deja Iosua face viroze
si nici nu a mers la gradi.
A,am uitat sa va spun ca Aaron nu mai are nimic la timpan,s-a retras tot si sunt tare bucuroasa.Parca mai tare ma inspaimanta paracenteza decat operatia de polipi.Insa daca Aaron va mai face o otita,va trebui operat imediat de polipi.
Salut pe toata lumea,nu mai am timp sa scriu pentru fiecare cate ceva.
oaana spune:
O sa revin si eu cu cateva poze de pe unde am fost:lacul Rosu,Cheile Bicazului,cetatea Neamt...
cafera spune:
Oaana, uite aici sutienul http://www.bellinda.com/sl/jnp/ro/collection/ladies-underwear-beauty_line-one_push_up_bra.html?scrollerPosition=0 Eu l-am procurat dinmetro, era in oferta acum o saltamana.
Ce sa-ti zic ca imi mai cumparasem 2 inainte, niste modele super. Dar vorba Danei, ma simt tare bine si mai increzatoare.

Seros. Cumparatul sutienelor si chiloteilor iti ridica moralul, plus ca te simti mai noua si mai interesanta.