Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*
Raspunsuri - Pagina 8
Kea spune:
joanna, esti totala! Nu trebuie sa iei si cadita, pui bebe in brate la tati si ii tragi o clateala. Pana la urma nu-s decat doua seri.
4 luni
gigelica20 spune:
Am o prietena fff buna in America, cu care am fost colega de birou pentru 3 ani jumate...care imi zice "mamica", caci e o pustoaica in comparatie cu babatia de mine...si cu ea radeam mereu de faza ca emblema unei nase adevarate, de la tzara, e sa aiba rochie cu paiete si fulgi/pene in coc...
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
anca_nicolae spune:
Novus,
abia acum am citit mesajul tau cu avansul, ne-am intalnit azi in parc insa avans ioc. Trimite-ne contul bancar pe pm si luni sa incepem sa iti trimitem avansul. Si apropo, azi in parc ai fost iar si iar laudata pt organizare eficienta! Si nu de noi, mamicile, ci de domni ;)
Joanna27, muntele si cadita,
eu personal nu iau cadita, in C3-ul meu cel rosu abia eu + 3 copii incapem bine, bagajele pe scaunul din fata, caruciorul in portbagaj, deci cadita as fi luat-o doar ca backup de franare, cum au avioanele o parasuta in spate... Dar cum la munte nu am pista de aterizare asa lata ca in aeroport, las cadita acasa, l-oi spala la chiuveta, ca doar in cele 2 zile de "iarba verde" sper sa nu-l scap prin noroi .
Bebeii plangaciosi si mamele lor excursioniste,
stati linistite mamici, ca dupa ce plecam noi de acolo, vila se va numi, cam 1 an, "Roua 50+", ca sa fie siguri ca macar 1 an nu mai aud clinchet de "planset bebelac"!
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni
Kea spune:
fetele, voi stiti cum tb sa fie un buggy ca sa fie bun?
Eu stiu doar ca as vrea unul la care sa se poata si intinde spatarul.
4 luni
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea ana, o pui sa ragaie dupa ce bea apa? Keutu da afara daca nu il tin sa ragaie si se agita.Keutu cheliutu 4 luni |
Kea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Da...ai dreptate Kea, nu prea il pun sa ragaie. Incerc si asta, multumesc. |
Ana, vezi ca ai fata Si eu m-am trezit mai demult ca am scris nu stiu ce despre keutu ca si cum as avea fetita
4 luni
joanna27 spune:
Kea nu rade ca e prima oara cand plec cu bb....si la cat de susu sunt eu cu capu i-as pune tot dulapu, patut.alea alea.....iti inchipui cam ce fata are sotu cand plecam undeva...
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
joanna27 spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Novus, abia acum am citit mesajul tau cu avansul, ne-am intalnit azi in parc insa avans ioc. Trimite-ne contul bancar pe pm si luni sa incepem sa iti trimitem avansul. Si apropo, azi in parc ai fost iar si iar laudata pt organizare eficienta! Si nu de noi, mamicile, ci de domni ;) Joanna27, muntele si cadita, eu personal nu iau cadita, in C3-ul meu cel rosu abia eu + 3 copii incapem bine, bagajele pe scaunul din fata, caruciorul in portbagaj, deci cadita as fi luat-o doar ca backup de franare, cum au avioanele o parasuta in spate... Dar cum la munte nu am pista de aterizare asa lata ca in aeroport, las cadita acasa, l-oi spala la chiuveta, ca doar in cele 2 zile de "iarba verde" sper sa nu-l scap prin noroi . Bebeii plangaciosi si mamele lor excursioniste, stati linistite mamici, ca dupa ce plecam noi de acolo, vila se va numi, cam 1 an, "Roua 50+", ca sa fie siguri ca macar 1 an nu mai aud clinchet de "planset bebelac"! Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni |
Novus subscriu la cele spuse, atat ca organizare cat si de bani.
Gata s-a lamurit si toanta de mine .. ce sa fac am un mare defect..cand plec undeva iau casa dupa mine.
Mortala faza cu pensiunea.
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
lysbeth spune:
Neatza , sa ne trimiteti si noua va rugam contul si cat trebuie sa dam avans va rugam.
Recunosc ca nu shtiu inca unde merem exact si cand pentru ca inca nu am avut timp sa citesc din urma asa ca am fi recunoscatori dak ne-ati trimite toate detaliile
Noi vom fi 4: 2 adulti+bestioc+bestia adolescenta care face cat 10 bebenaci
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Floric spune:
citat din mesajul lui lysbeth Ai vostri fac scandal?!?!? Trebuia sa vedeti reprezentatia bestiocului meu de azi din parcAvea nene niste draci de nu shtiam ce sa-i mai fac Cred ca a obosit de pe drumul de azi de la braila la bucuresti... Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Ahaaaaa......ai venit la Braila si nika, nika nici un semn. Vrei numai cu bucurestencele, m-am prins
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami