Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*
Raspunsuri - Pagina 7
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea gigelica, ce-ai patit? Keutu cheliutu 4 luni |
Fetele astea se vad in parc fara mine, pleaca la munte fara mine...
Ce face Keutzu??
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
anamariame spune:
Buna seara,Am avut si noi o zi proasta (ce-o fi fost azi?). Am iesit cu Eva la plimbare, un pic mai devreme decat de obicei, si a facut un scandal monstru, eram la o terasa si nu o puteam linisti, nu tacea decat in brate si plimbata, cum te opreai si incercai sa te asezi incepea sa urle de mi-era rusine de toata lumea din jur. Am ajuns acasa si dupa baita si masaj a adormit. Sunt si eu franta.Va multumim pentru urari, noi ne sarbatorim in 8 septembrie, atunci va ofer si o felie de tort, ca acu-s inca la dieta. Urez si eu celor cu numele de sfant La multi ani, sper ca ati avut o zi frumoasa, nu ca noi!Multumesc si pentru raspunsurile referitoare la legaturile dintre apa si kk, m-am mai linistit, rau nu are cum sa ii faca. Singura parte proasta e ca dupa ce bea apa, vomita putin.Noapte buna!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
joanna27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Fetele astea se vad in parc fara mine, pleaca la munte fara mine... Ce face Keutzu?? Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
si eu ca nu vad pitonu...fix amu ti-ai gasit sa nasesti si tu?!!!
Amana si tu cu o saptamana zi ca ai intanire ce nu poate fi ratata..fara tine nu se tine
Off chiar rau imi pare..
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
Kea spune:
ana, o pui sa ragaie dupa ce bea apa? Keutu da afara daca nu il tin sa ragaie si se agita.
Pai gigelica, asta-i motiv de bocit? Nici eu nu ma duc nici in parc si nici la munte, asta asa, ca sa te linistesc.
Keutu si-a dat programul peste cap din cauza noastra. Barbatu-meu a avut concediu saptamana asta si tot am colindat, iar copilul meu care dormea vreo 5 ore ziua, acum abia daca doarme 2 jumate. Am incurcat-o de saptamana viitoare. Bucura-te ca ai mama si soacra pe langa tine si e pitonul pe maini bune in timp ce tu savurezi tiramisuul.
4 luni
gigelica20 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui joanna27
si eu ca nu vad pitonu...fix amu ti-ai gasit sa nasesti si tu?!!! Amana si tu cu o saptamana zi ca ai intanire ce nu poate fi ratata..fara tine nu se tine Off chiar rau imi pare.. super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius# |
Offff... Joanna...acusha ce sa mai fac, sa las nunta si sa fug la munte??? Nu prea se poate, chiar imi pare rau. Nu am jumulit degeaba o gaina sa imi pun pene de nasa in coc
Lasa, sper ca data viitoare sa nu fii tu nasa!
30 martie 2009
joanna27 spune:
Deci m-am mai linistit aveti si bb plangaciosi si soti mai "muti" ca sa nu zic altfel.. fara suparare
Acu ramane de vazut ce om face si cum o sa fie.
Novus de palinca ..da aia il adoarme instant..ce sa mai vb
Dyana chiar vroiam sa intreb daca veniti..eu ratai episodu in care ziceai ca veniti..ce bine..
Deci pana la urma mergem de vineri seara sau cum?
Si mai am o tapeluta pe creier voi luati cadita la bb cu voi...ca daca pun si cada si carucioru restu le leg dupa masina ca nu mai am loc.
Ce sunt si eu ..mai e o luna pana la intalnire si eu numai acolo ma gandesc....adevaru e ca abia astept sa va cunosc,macar pe o parte dintre voi.
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea ana, o pui sa ragaie dupa ce bea apa? Keutu da afara daca nu il tin sa ragaie si se agita. Pai gigelica, asta-i motiv de bocit? Nici eu nu ma duc nici in parc si nici la munte, asta asa, ca sa te linistesc. Keutu si-a dat programul peste cap din cauza noastra. Barbatu-meu a avut concediu saptamana asta si tot am colindat, iar copilul meu care dormea vreo 5 ore ziua, acum abia daca doarme 2 jumate. Am incurcat-o de saptamana viitoare. Bucura-te ca ai mama si soacra pe langa tine si e pitonul pe maini bune in timp ce tu savurezi tiramisuul. Keutu cheliutu 4 luni |
Si Pitonul are un program haotic aici, la Focsani. De exemplu azi a sarit peste o masa (cea de la 6) si nici nu a dormit asa cum trebuia. Asta datorita vizitelor..pe care le tot facem...Mi s-a cam luat de neamuri. Mai e o vesnicie pana la final de septembrie...si cred ca deja imi e dor de Bucuresti.
30 martie 2009
joanna27 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui gigelica20
Offff... Joanna...acusha ce sa mai fac, sa las nunta si sa fug la munte??? Nu prea se poate, chiar imi pare rau. Nu am jumulit degeaba o gaina sa imi pun pene de nasa in coc Lasa, sper ca data viitoare sa nu fii tu nasa! Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Pene de gaina in coc ..hai ca mor de ras nu alta.
Sa va traiasaca finii si voi pe langa ei..las ca bem un pahar si noi la munte pt nasa mare.
Pan la anu cine stie ce o mai fi?
Da sper sa ne intalnim...daca nu dau o fuga la Buc eu mai repede..