Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*
Raspunsuri - Pagina 6
simina_kin spune:
Helouuu..am venit din parc
A fost superb. Am intalnit niste mamici foarte frumoase si ff prietenoase, si bebeii nu mai zic.O sa fie belea la munte..
Chiar s-a discutat despre plecare in parc, vineri-sambata....cred ca fiecare face cum crede mai bine!!
Eu plec acum...m-a invitat sotul in oras
Multumesc tuturor pentru urari
aaaaaaaa....am primit "votka"
26+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
saby spune:
Joanna nu-ti face probleme cu Darius ca si Maiuta mea plange destul, sa-ti spuna Leeloo ca de fiecare data cand a vazut-o plangea, asa ca suntem doua de dat afara din pensiune .
In alta ordine de ideei cred ca imi vin si mie rusi dupa 4 luni jumate de la nastere cu toate ca iau anticoncep. Credeam ca sunt racita caci ma durea burta, si maduceam cam des la wc, dar de azi dimineata m-am trezit cu o stare de kkat, iar acum imi vine sa stau numai numai incovrigata, am senzatia ca imi pica ceva dintre picioare, sper asta sa fie si sa nu ma fi ales cu vreo cistita, ca nu am nici doctor ca e in concediua
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 La Multi Ani ! tuturor sarbatoritilor! Pupam toate Mariile si derivatele si pe cei de sex masculin, si in special pe burtoasa Mariana(Simina). |
MULTUMESC DIN SUFLET !!!!!!
Am fost in parc si fetele tot Simina ma strigau !!!!
26+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Pisik06 spune:
Seara buna!
A fost frumos in parc, nu am putut sta prea mult, dar le-am placut pe fete, de bebei nu mai zic.
Saby, Joanna, nu va speriati, si Ana mea a plangacioasa si in ultima vreme f f f maraita (poate o fi ca la Vitamina, ne ies dintii). Ea nu sta 1 ora legata fara sa se maraie/planga in urlete cateodata. Asa ca facem un club al plangaciosilor
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
simina_kin spune:
citat din mesajul lui joanna27 Gagici...care ati parolat picasa..Simina sau Monica..vreau si eu un pm cu parola,pls. super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius# |
Iubita n-am parolat nimic pentru noi, doar pentru straini!!
Daca te loghezi ati apar pozele...eu doar am pus lacatul rosu!!..daca vrei al scimbi tu de la "editati"
26+ cu Maya Andreea
bebe
lysbeth spune:
Ai vostri fac scandal?!?!? Trebuia sa vedeti reprezentatia bestiocului meu de azi din parcAvea nene niste draci de nu shtiam ce sa-i mai fac
Cred ca a obosit de pe drumul de azi de la braila la bucuresti...
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
pisigri spune:
Si eu ma inscriu in clubul miriitilor - doar virtual, ca distanta nu ma lasa sa ma laud live
La tara toata lumea nu mai putea de dorul ei, asa ca au inceput sa faca un scandal monstru, sa vorbeasca toti deodata, tare, sa se strimbe la ea, sa se pitzigaie (si ea nu e obisnuita, ca eu incerc sa ii vorbesc cit de cit normal, nu-mi place alintatul asta mai mult al adultului decit al bebelusului si as ragusi sa ii trancanesc toata ziua pe tonuri inalte...)...ceea ce fireste s-a soldat cu o criza de plins acolo si cu una beton-armat acasa, cind era obosita moarta si nu reusea sa adoarma, plingea in somn, urla de intorceau oamenii capul pe strada (desi noi eram in casa).
M-am jurat ca nu-mi mai trebuie mers la tara pina la un an....da stiu ca n-o sa ma tin de cuvint.
Ma duc la nani ca am avut iar o zi de tot rahatul, iar probleme peste probleme, multumesc lui Dumnezeu ca Ilinca e sanatoasa si ma rog sa o tina asa, ca in rest toate-mi merg ca la inecati. Dar e vorba aia, ca Dumnezeu nu-ti da mai mult decit poti duce, asa ca...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Eu nu ma bag in clubul asta !!! Inca !
Dyanna, las' ca ajungeti voi pana seara !!! si noi avem ceva de mers....dar vineri seara o sa dormim bine
Mami lui Alexandra (03.03.09)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui olishka Gigelico pai cand vii acasa? Pitonul cacacios Olga, mamica lui David iepurasul |
Offff, , cred ca pe 1 octombrie...sau...nu stiu sigur...
Prietena mea din Focsani va fi nasa de botez...si trebuie sa raman pana atunci, dar nu au nimic stabilit. Nu ma pot plimba cu Pitonul pe drumuri...asa ca raman pana atunci.
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui joanna27 La Multi Ani ! tuturor sarbatoritilor! Pupam toate Mariile si derivatele si pe cei de sex masculin, si in special pe burtoasa Mariana(Simina). Gigilco nu puteti veni la munte in 11-13..? asa as vrea sa pup pitonu...pe bune Raportez o nopate de rahat cu treziri din ora in ora..am dormit si eu cand a iesit tacsu cu el afara..si acum am tabarat pe net in loc sa . super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius# |
Offf, , atunci sunt NASA! E chiar weekendul cu nunta, imi pare super rau, pe bune! Next time...
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009