Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Offff... Joanna...acusha ce sa mai fac, sa las nunta si sa fug la munte??? Nu prea se poate, chiar imi pare rau. Nu am jumulit degeaba o gaina sa imi pun pene de nasa in coc

Lasa, sper ca data viitoare sa nu fii tu nasa!

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Nu ma fa sa vin pana la Tecuci sa vad falnica nasa cu bibilica in cap si coarnele puse pe bigudiuri

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele v-ati gandit sa achizitionati scaun pentru masa la bebei? Eu tot scotocesc netul si tare ma incanta un Bertoni Royal. Nici prea prea la pret nici foarte foarte. Cand ajung la Braila o sa merg la magazinul de copii (este unul cu toate brizbrizurile, unic importator) sa vad ce preturi au si ce ofera.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Novus si noi vrem datele si contul sa-ti trimitem banii . Daca venim de vineri noi o sa ajungem mai pe seara.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete
Poftiti la o cu lapte!

Floric si io incep sa ma uit dupa scaun de masa si p(tz)arc pentru copil.

joanna, merci de invitatie! Sa stii ca as fi vrut sa vin si io (cu dragoana, normal :) ) daca nu eram pe drumuri; pe 10-11 septembrie sintem pe vaporul de intors acasa din Sardenia. Si erau bilete de avion pt ro ieftine in perioada asta, cu 200 de euro la KLM.
Lasa ca data viitoare nu va mai scap!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

floric, eu am de lemn, ma tine si pe mine, e mult mai stabil decat cele de plastic si dupa cate am vazut pe net, e la acelasi pret cu ce vrei tu. Nepotii mei l-au folosit pana spre 4 ani, ori in cel de plastic, nu pui un copil prea marisor. Nu ma refer la cel care se transforma in scaun si masuta. Daca vreti, caut poza.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Kea, daaaaaaaaaaa, vrem poza pls!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Intru si eu pe fuga, in primil rand sa urez La multi ani pentru ieri, tututor sarbatoritelor , apoi sa va raportez ca am gasit una pereche de nasi si m-am linistit.
Nu stiu cand o sa mai apuc sa intru, azi plecam la Bucuresti pentru ca maine la prima ora trebuie sa fim la doctor cu Inuta. Cred ca vom sta cateva zile apoi o sa fiu ocupata cu botezul. Daca o sa car laptop cu mine poate va tin la curent cu detalii medicale. Fug sa fac bagaje ca o sa dureze ceva si sper sa plecam mai devreme.
Va pup pe toate

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Citat:
citat din mesajul lui Kea
ana, o pui sa ragaie dupa ce bea apa? Keutu da afara daca nu il tin sa ragaie si se agita.Keutu cheliutu 4 luni
Da...ai dreptate Kea, nu prea il pun sa ragaie. Incerc si asta, multumesc.
Ana, vezi ca ai fata Si eu m-am trezit mai demult ca am scris nu stiu ce despre keutu ca si cum as avea fetitaKeutu cheliutu 4 luni
Ups Eram obosita, se pune? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

pun de pe internet, ca al meu e in pivnita inca.
Asa am eu: http://www.amazon.de/gp/product/images/B000SK325C/sr=1-4/qid=1250411490/ref=dp_image_z_0?ie=UTF8&n=355007011&s=baby&qid=1250411490&sr=1-4

nepotu-meu are asa: http://www.amazon.de/gp/product/images/B000K7BELW/sr=1-1/qid=1250411695/ref=dp_image_z_0?ie=UTF8&n=355007011&s=baby&qid=1250411695&sr=1-1

Ambele sunt solide, am avut ocazia sa stau pe amandoua.

Imi cer scuze, nu stiu sa ascund link-urile in spatele unor cuvinte.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

A fost super ieri in parc

Iata si cateva foto

http://picasaweb.google.com/olgagireada/ForumisteleInParc150809#

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput