Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*
Raspunsuri - Pagina 21
petrean spune:
ne ajutati sa aparem pe ...
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
saby spune:
Ooooooo, ce de ghiocei care stau in picioruse, iar Luana e tare dulce 

.
Noi azi ne laudam ca am inceput si noi sucul de mar, ca nu se mai putea cu constipatia. Am renuntat si la picaturi care dupa 5 zile de administrare nu au nici un efect, aseara tot cu supozitor si tot foarte tare a facut, asa ca am trecut pe remedi mai naturiste, chiar daca doctora nu ne lasa am facut cum am crezut eu mai bine. Oricum nu ma grabesc, vreau sa-i dau mar o saptamana si in functie de cum face kk abia saptamana viitoare o sa-i dau piersica sau morcovul.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
rivali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean ne ajutati sa aparem pe www.reclama mascata//avertizare/concursuri/copiii-fericiti-la-masa-pot-deveni-vedete-pe-coperta-revistei-mami/detalii-participant.html?showConcurs_milupa=246" target="_blank"> coperta? Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |
nu merge
Poze
Floric spune:
Fetele azi e ziua cea mare. M-am trezit de dimineata cu gand de schimbare. Zis si facut. Pentru ca ma tot batea la cap dr sa incep sa ii dau supa de legume si sa nu astept 6 luni sa nu coincida cu perioada vaccinului (si Doamne fereste de vreo reactie sa nu stii de la ce e), am zis Hai ca n-o fi foc. Am pus la fiert un morcov mic, mic de tot, un patrunjel mic si mai mic, si cam cat doua unghii unite de ardei gras. A fiert ele ce au fiert le0am pasat si cand am venit din parc am sarit pe vestita supa. Dr asa a zis sa ii dau la masa de pranz cand e maiinfometat. Insa nu am avut cum sa mai astept jumatate de ora dupa asa zisa masa pt a-l alapta. Mi-a fost imposibil, zbiera copchilu de foame. Abia cu greu am reusit sa il potolesc 5 min. Apoi dai cu tzatza.
Dupa experienta zilei de azi raportam: mami stresata cu facutul fierturii, nu chiar rea la gust, bebe incantat de lingurita portocalie si ingrozit de continutul ei. Tot tzatza e BAZA. Incercam si maine. Eu am ales variante de diversificare in trepte. Am gasit de mailul comun ceva de acest gen. Adica in fiecare zi introduci altceva. Oricum dr mi-a zis sa ii fac din prima supa cu de toate ce am prin casa, mai putin ceapa (adica sa nu i-o dau copilului).
Sa dea Dumnezeu sa fie bine la stomacel.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
saby spune:
| citat din mesajul lui petrean ne ajutati sa aparem pe ... Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |
Pai cu mare drag dar cum?????
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
petrean spune:
da..am vazut...e un site..concurent...
nush cum sa bag linkul sa mi-l ia:(
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
eu..daca astept cu mesele de fructe..supa..cereale pana li se face foame....sunt mancata..urla..de m-ar manca si pe mine..asa k..le dau cu vreo 20 min mai devreme decat ar trebui sa fie masa..si le pregatesc din timp..(supica..de ea e vorba)
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Floric Fetele azi e ziua cea mare. M-am trezit de dimineata cu gand de schimbare. Zis si facut. Pentru ca ma tot batea la cap dr sa incep sa ii dau supa de legume si sa nu astept 6 luni sa nu coincida cu perioada vaccinului (si Doamne fereste de vreo reactie sa nu stii de la ce e), am zis Hai ca n-o fi foc. Am pus la fiert un morcov mic, mic de tot, un patrunjel mic si mai mic, si cam cat doua unghii unite de ardei gras. A fiert ele ce au fiert le0am pasat si cand am venit din parc am sarit pe vestita supa. Dr asa a zis sa ii dau la masa de pranz cand e maiinfometat. Insa nu am avut cum sa mai astept jumatate de ora dupa asa zisa masa pt a-l alapta. Mi-a fost imposibil, zbiera copchilu de foame. Abia cu greu am reusit sa il potolesc 5 min. Apoi dai cu tzatza. Dupa experienta zilei de azi raportam: mami stresata cu facutul fierturii, nu chiar rea la gust, bebe incantat de lingurita portocalie si ingrozit de continutul ei. Tot tzatza e BAZA. Incercam si maine. Eu am ales variante de diversificare in trepte. Am gasit de mailul comun ceva de acest gen. Adica in fiecare zi introduci altceva. Oricum dr mi-a zis sa ii fac din prima supa cu de toate ce am prin casa, mai putin ceapa (adica sa nu i-o dau copilului). Sa dea Dumnezeu sa fie bine la stomacel. www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
Nu incepi diversificarea cand e bebe flamand, pt ca el stie ca-i foame si vrea tzitiz, ca el tzitzi stie. Il inveti cu un aliment nou, sau cu ligurita/canita, cand e calm, relaxat. Si diversificarea, la inceptu, nu inlocuieste o masa. Cele 3 lingurite se dau intre mese, pt a nu fi nevoie sa-i dai in continuare lapte. De ex daca ii dai fructe si e nevoie sa compeltezi cu lapte ca bebe nu-i satul, se poate sa faca diaree de la combinatie.
Asa ca mai incearca si maine intre mese, intre mic dejun si pranz (eu pe la 10,30-11 ii dadeam). Dar pt prima mancarica mi se par multe alimente noi in supa aia pasata. Dupa parerea mea ideea de a da cate un singur aliment se bate cap in cap cu supa de legume, la care numele ii spune ca-s mai multe. De aceea mi s-a parut cel mai ok sa incep cu suc de morcov, apoi mar. In primul rand ca-i un singur aliment, apoi ca-i lichid, si ea lapte lichid stia. Nu a refuzat, nu a impins cu limba, nu a scuipat si nici nu a facut crize. Dar la supa inca nu am ajuns.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Novus, mereu ma uit la pozele Alexandrei, ma topesc de dragul ei. Ce dulce e cu ochii ei mari si ce mutrite face. Mai pune si tu poze mai des. ![]() Gaza, am uitat sa spun ca e superba Gazulina ta, am vazut-o in pozele de la intalnire. ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |

o sa pun poze proaspete sapt viitoare dupa ce venim de la Gyula 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
rivali spune:
Eu stiam ca supa la inceput se da strecurata, apoi se paseaza , cel putin eu asa am facut.
Poze