Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*
Raspunsuri - Pagina 22
novus spune:
Ayla, tu cand ai trecut la alta marca de cereale sau alt tip, i-ai dat la inceput doar cateva lingurite sau portia cu care era obisnuita ?
la borcanele la fel, cum ii dai?
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
Deschid capitol nou
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
aris26 spune:
ayla - ba dintre fete e cea mai puternica. nu compara cu golani nostri de baieti ca e normal sa se dea si ei barbati ca sa impresioneze.de vazut se vede dintele. a iesit vreo 2mm in afara dar cum il tzin eu cu gura deschisa sa ii fac poza...nu vezi ca el zboara
gata, merci de link. tre sa-l bag in memorie ca sa nu mai orbecai
25 martie 2009
olishka spune:
Veniti in parc?
Olga, mamica lui David iepurasul

mababei spune:
Bogdana, multumesc pentru raspunsurile la intrebarile mele.
O sa incerc sa-i dau si eu supa crema dar dupa ce introduc si se obisnuieste cu cat mai multe legume. Deocamdata testam doar supa limpede!
Iar legat de virusii aia, am scanat inca odata calculatorul, e curat, dar cred ca o sa sterg pozele si poate le incarc din nou, sa nu fac cuiva vreo bucurie
, intrucat nu vad pe flickr sa scaneze automat ce incarc si poate chiar sunt virusate unele poze.
Olishka, Dodo, Ayla, Novus, Aris, multumim pentru aprecierea cocostarcului
!
Ayla, Luana e adorabila 

.
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 ayla - ba dintre fete e cea mai puternica. |
Pai daca e cea mai batrana.

Eu am tinut-o cu gurita cascata si am prins dintisorii.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Floric spune:
Of, cate bordee atatea obiceiuri. Acum, ce sa fac i-am dat 2 lingurite si una pe cearceaf. Mi se pare si mie crud sa astepti sa vina ora de masa, sa il amagesti cu 2 lingurite de ceva bleahhhhhh si apoi sa astepti sa vina si iami-iami. Pai, eu om mare nu as rezista. Dar daca asa zise dr ... Dar de acum inainte mai fac si dupa credinta mea. Adaptez eu divesrificarea.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami