Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*
Raspunsuri - Pagina 20
Ayla21 spune:
Novus, mereu ma uit la pozele Alexandrei, ma topesc de dragul ei. Ce dulce e cu ochii ei mari si ce mutrite face. Mai pune si tu poze mai des.
Gaza, am uitat sa spun ca e superba Gazulina ta, am vazut-o in pozele de la intalnire.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
aris26 spune:
mababei - in sfarsit una ca mine
incepusem sa ma simt prost pe aici ca poate zicea lumea ca fortez copilul. nici eu nu il mai pot tzine cu fortz culcat pe spate doar pt ca asa scrie "la carti" felicitari! f tare pozitia. nu numai ca sta in picioare dar e si mai smecher. sta in unul singur
. distractie placuta in saritor, sigur sigur o sa-i placa la nebunie
alina - heeei!!! iti pierdusem urma. ma bucur ca ati fost in concediu asa mult timp
ayla - bine ca ai pus linkul. am uzit-o pe pisigri ca a vazut pozele cu Luana. dar eu nu mai stiam site-ul,am cautat in semnatura ta si nu le-am gasit. acum am vazut-o si eu pe Luana-Fortzoasa! e clar cea mai puternica fetitza de pe aici...
ma duc sa ma imbrac si sa pregatesc geamantanul de iesit in parc

25 martie 2009
zsuzsu spune:
petrean, rivali
sa stiti ca si eu ca voi
ma termina mai tare Dani decat fetita
desi el o iubeste enorm, dar tot mai face rautati cum spuneti voi ca fac cei mai mari
si e mult mai obositor el decat fata
si eu am noroc cu gradi
el mege deja de un an, de la 2 ani jumate
cum zicea bogdana- Traiasca relatiile ca altfel

si acum ma felicit pt hotararea ca sa il dau de anul trecut la gradi
cu toate scandalurile si certurile din partea lui maicamea ca e prea mic si ca il termin psihic- ca s-a adaptat destul de greu si plangea
dar acum e ok, si peste 2 saptamani va fi un pic mai usor![]()
Pup fetele puternice
de
Iulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
Ayla21 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Kea deci ghioceii stau deja in picioare si eu vroiam sa ma laud ca de cateva zile keutu apuca jucariile cu ambele maini.![]() Ayla, cat ii dadeai la inceput dintr-un borcanel? O zi, doua? |
Bravo Keutu, lasa ca incet incet alearga si el prin casa. Acuma sa nu credeti ca deja sta singura in picioare, sau ca o pun si o las asa, era doar de poza.
La inceput i-am dat doua zile din borcanel, cand papa cateva lingurite (la inceput cate 3), ce ramanea dupa 2 zile aruncam (ca mie nu-mi place la gust si Clau s-a dezvatat de pasat.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
aris26 spune:
fetelor....de abia imi facusem curaj sa ma gandesc la bb2

iar m-ati speriat
25 martie 2009
rivali spune:
| citat din mesajul lui petrean da..mai ai de "indurat"..eu am rezolvat..ca deh..legile junglei prevad ca doar de la 3 ani e voie la gradi... ![]() asa k..traiasca relatiile Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |
eu nu din cauza asta nu l-am dat, atatia ani in invatamant gaseam eu o relatie, dar al meu este tare sensibil si imediat raceste asa ca recomandarea mediculul a fost " la anu'"
Poze
Ayla21 spune:
Pe pagina ei sunt pozele.
Nu e chiar cea mai puternica, nu ai vazut cum sta Calin intr-un picior?
Noi nu am incercat inca.Dar vrem poze cu dintisorul lui Alexandros.

Sau nu se vede inca?
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor....de abia imi facusem curaj sa ma gandesc la bb2 ![]() ![]() iar m-ati speriat![]() 25 martie 2009 |
No bine
ia si tu din ce zicem si noi, partile bune. Ca doar aici ne plangem si noi, nu? Dar nu ca sa speriem audienta.Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
rivali spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor....de abia imi facusem curaj sa ma gandesc la bb2 ![]() ![]() iar m-ati speriat![]() 25 martie 2009 |
dar si cand or creste...
Poze
Ayla21 spune:
Vai, Aris, mooor!
Acum am vazut cum l-ai spanzurat in copac pe Alexandros.

Vlad si