Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
rivali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Novus...mersi..insa e foarte greu..cu 3 copii..am experimentat acum..si pana la anul..cand vor fi mai marisori..nu ma mai risc..sincer..sunt cu nervii prastie dupa concediul asta!!ei care dormeau cate 7 8 ore pe zi..acolo in primele zile daca mi-au dormit 1...restul au urlat...asa k...m-au cam lasat bateriile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poze gemeni Povestea noastra |
si eu care credeam ca tu nu cedezi.eu nu stiu sa te fi vaietat vreodata.
Nu stiu daca ti-am mai zis dar eu de cate ori sunt intr-o pasa proasta si simt ca nu mai pot ma gandesc la tine, (poate unde avem copii cam de aceeasi varsta), daca tu rezisti cu 3 eu cu doi nu am de ce sa-mi fac probleme.
![](icon_smile_big.gif)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Bravo Calin! ![]() Si pt cine nu a vazut-o inca pe Luana. ![]() va rog sa nu raderi de freza noastra ca este in... constructie. ![]() ![]() ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
![](pupic.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Felicitari mamicilor aveti puiutzi mari
![](olala.gif)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/petrean/petrean.jpg)
petrean spune:
74 cm au amandoi..kg inca nush..vom merge maine la cantarit
la noi hipp se gaseste si la sensiblu..si la magazinele specializate pentru copiiVlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Ayla, tu de unde iei borcanelele Hipp ? ca in Deva mai greu ![]() orezul cu roscove cum e ? nu constipa ? eu deocamdata ii dau cereale cu morcov si mar de la Milupa dar am o cutie si de la Nestle doar ca imi era teama sa nu constipe Mami lui ![]() |
Incerca la Sensiblu, au multe sortimente. In Real si Bila au.
Si fi atenta aici (eu incerc sa vad daca nerge adresa, sa vezi cate sotimente au. Scoate spatiile:
www. newbabymilk. co. uk/hipp.aspx
Stiu ca lui Clau ii cumparam din Ungaria, sau ne aducea cineva din Germania, erau lapticuri cu cereale si arome, de la 4 luni, de la 6 luni, erau asa bune si ieftine (2 euro 2 cutii de 250 ml).
Nu s-a constipat, nici nu ii dau cerealele groase, nici piureurile nu le papa groase. Dar suntem mult mai satisfacute de Milubrei, are clar alt gust.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
petrean spune:
mersi rivalisi eu mereu ma gandeam la tine...cum se intelege cel mare cu cel mic...ca andrei al meu..sincer...ma termina..fizic..psihic...nu ma obosesc atat gemenii..cat o face Andrei...ma bucur ca peste 2 sapt e la gradi...si va fi altfel...
si nu e vorba ca cedez..chiar imi spunea prietena mea la care am fost..ca nu stia ca pot fi atat de tare..atat fizic cat si psihic..nu va puteti imagina..cum e sa urle 2 copii odata..sa te chinui sa-i iei in brate..si pe cand crezi ca s-au linistit..sa inceapa al treilea...ca vrea si el in brate:)))Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean 74 cm au amandoi..kg inca nush..vom merge maine la cantarit ![]() la noi hipp se gaseste si la sensiblu..si la magazinele specializate pentru copii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poze gemeni Povestea noastra |
Wow
![](punk.gif)
![](olala.gif)
Noi abia avem 62 cm.
![](icon_smile_blush.gif)
Clau si-a dorit tare mult o marioneta. Si azi am gasit ceva ca o manusa, cu cap de catel, care si latra cand inchide gura. Luanei ii place sa ii arate catelul, dar cand il face sa si latre se pune pe urlat.
![](alcool.gif)
Asta apropo de mesajul Bogdanei pt Rivali.
![](icon_smile_big.gif)
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
petrean spune:
oho..de-ati sti voi de cate ori Andrei mi-a trezit bebelusii..sau speriat...mama...e expert deja la astaVlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
rivali spune:
Vlad se intelege destul de bine cu jr,ma bucur ca nu este gelos,dar mai vrea si el in brate cand il tin pe cel mic, vrea sa-i tin si lui biberonul sa pape seara lapticul etc...Il mai apuca nebuniile si cand adoarme Stefan , Vlad striga "beeeebeeeee"
Si pe mine Vlad ma termina fizic, psihic,...dar mai tare ma termina al' mai mare (tati).Acum ma gandesc ce usor era cu un copil,si pe vremea aia ma vaicaream ca vai ce greu imi este.
Eu tocmai la anu in septembrue il dau pe Vlad la gradi, asa ca la mine distractia o sa mai dureze.
Poze
petrean spune:
da..mai ai de "indurat"..eu am rezolvat..ca deh..legile junglei prevad ca doar de la 3 ani e voie la gradi...asa k..traiasca relatiile
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
Kea spune:
deci ghioceii stau deja in picioare si eu vroiam sa ma laud ca de cateva zile keutu apuca jucariile cu ambele maini.
Dar eu si taica-sau suntem mandri tare!
Ayla, cat ii dadeai la inceput dintr-un borcanel? O zi, doua?
Olga, stai sa il pui pe umar sa vada el ce fain se vede lumea de acolo! Se dezobisnuieste urgent de neobisnuitul in brate.
4 luni