Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
RamonaCopot spune:
Krelia asta da cosmar.
Eu niciodata nu vad la fata bebeii din visul meu. Ca as fi si eu curioasa sa vad cand oi naste daca seamana cat de cat cu aia din visul meu.
Astea sunt visele, trebuie doar sa ramanem constiente ca is doar niste vise si sa nu ne influenteze deloc.
Ramona,
28+
noi 3
Katyuscha21 spune:
multumesc de intrebare
face bine se joaca acum se uita la pinochio ii zice (cui) si se joaka cu un tren iiplace la nebunie sa se joace si sa asambleze sina si toate alea.si ma mai zapaceste si pe mine cateodata cu (come mami)
27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
LAVINIABLAGA nui nimik stai linistita
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
laviniablaga spune:
o krelia, stai linistita ca oricum in visele noastre se ascund de fapt gandurile noastre ascunse pe care subconstientul nostru doreste sa le scoata la iveala...cred ca sunt temeri de ale noastre, pe care nu avem curaj sa le spunem si de aia visam tot felul de nebunii...dar o sa ne treaca...si oricum tu ne-ai anuntat deja ca bebelu e sanatos, asa ca totul e ok...nu?
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
Katyuscha21 spune:
mama ce misca bebe ce imi tremura burtika
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
RamonaCopot spune:
Da...naspa si cu calciul asta. Au inceput sa mi se descuameze calcaiele rau de tot si azi am vazut ca si pe palme mi se jupoaie pielea. E de la calciu, asa-i? parca asa tin eu minte. Ce sa fac...lapte nu, mancare nu prea doar centrum materna nu prea face fata, cred. In 24 cand merg la dr o sa cer sa-mi dea sa-mi fac si ceva analize sa vad cum e cu calciul, fierul si celelalte, ca oricum am auzit ca trebuie sa suplimentam prin sapt 31-32.
La mine greturile alea matinale, nu au fost niciodata matinale, ci de seara. De dupa amiaza asa incep si seara se amplifica rau de tot. Inca nu am vomat, dar parca nici mult nu mai am. Dar o sa incerc si eu cu miere si maine imi trimit sotul dupa ananas, ala din conserva parca nu-mi mai prea face cu ochiul.
Ramona,
28+
noi 3
laviniablaga spune:
no, fetili eu ma bag la somnca dupa plimbarica de la munte, dupa ploaie si forum m-a cam vizitat Mos Ene...mai povestim maine...chat placut in continuare...si poopici
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
krelia spune:
Ramona, lavinia...aveti dreptate ....da' stiti cum e, ca ipohondria e in floare, in cazuri de genul asta....
o sa ma linistesc eu, doar trebuie sa gandim pozitiv....
krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga no, fetili eu ma bag la somnca dupa plimbarica de la munte, dupa ploaie si forum m-a cam vizitat Mos Ene...mai povestim maine...chat placut in continuare...si poopici A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian Camera lui Rares Poze |
noapte buna
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 mama ce misca bebe ce imi tremura burtika |
Si al meu mai misca asa cateodata si cand vreau sa iau telefonul sa-mi filmez burtica, pauza...imediat se opreste. Cred ca vrea doar eu sa ma bucur de momentele astea, asa ca nici nu o sa mai incerc. O sa ma uit mai atenta sa pastrez momentele astea in memorie cat mai mult.
PS: cat mi-am dorit si eu un trenulet din ala pe sine.... cred ca daca as fie acolo mai aproape de voi as veni si eu sa ma joc cu el .
L-ati invatat si romaneste pe Andrei?
Ramona,
28+
noi 3