Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
Katyuscha21 spune:
KRELIA sunt doar niste vise nu trebuiesc bagate in seama.si eu visasem ca luasem foc si mam trezit plangand
cum zic batranii ca daca visezi nu stiu ce nu stiu ce se intampla ba is tampenii mai mari ca noi si ceilalti nu trebuiesc bagate in seama asa ca linistestete
27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
RamonaCopot spune:
Noapte buna Lavinia si burticutelor alora care ne citesc din umbra, ca sunt singura ca nu suntem numai noi pe forum la ora asta
Ramona,
28+
noi 3
Katyuscha21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Si al meu mai misca asa cateodata si cand vreau sa iau telefonul sa-mi filmez burtica, pauza...imediat se opreste. Cred ca vrea doar eu sa ma bucur de momentele astea, asa ca nici nu o sa mai incerc. O sa ma uit mai atenta sa pastrez momentele astea in memorie cat mai mult. PS: cat mi-am dorit si eu un trenulet din ala pe sine.... cred ca daca as fie acolo mai aproape de voi as veni si eu sa ma joc cu el . L-ati invatat si romaneste pe Andrei? Ramona, 28+ noi 3 |
hai ca mai facut sa rad cu trenul daca vrei iti trimit unul sa te joci
cu ANdrei vorbesc numai in romaneste engleza prinde de la tv si vinesi mi le aplica mie
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Katyuscha21 spune:
a invatat sa zica (HELP) SI INTR-O ZI IL PUN IN MASINA IN SCAUNEL SI INCEPE ASTRIGA ( help help ) da barbatamiu nu stia ce zice si ma intreaba si ii zic ce zicea si imi spune ca uite asa mergi pe strada si te trezesti ca incepe copilul atriga HELP si te trezesti cu politia langa tine si nu stii de ce
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21[/i PS: cat mi-am dorit si eu un trenulet din ala pe sine.... cred ca daca as fie acolo mai aproape de voi as veni si eu sa ma joc cu el . L-ati invatat si romaneste pe Andrei? |
hai ca mai facut sa rad cu trenul daca vrei iti trimit unul sa te joci
cu ANdrei vorbesc numai in romaneste engleza prinde de la tv si vinesi mi le aplica mie
[/quote]
Cand ii ramane mic la Andrei poti sa mi-l trimiti mie
Si inseamna ca e baiat desptept daca prinde singur de la tv. Oricum ii va prinde bine la gradi...ca banuiesc ca va merge si el la gradi acolo.
Ramona,
28+
noi 3
Katyuscha21 spune:
Andrei cateodata vine la mine si ma pupa si ma strange in brate dar cateodata ii cer sa immi dea un pupik si imi zice ca NU si ma fac ca plang si vine si ma pupa pe obraz si eu ma fac asa fericita ca ma pûpat si el ce bucuros e si vine si ma ia in brate mor dupa el
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
va merge la gradi binenteles dar va merge la mine ca vreau sa imi fac gradi partikulara si cu timpul sa fie ceva mai mare am ganduri mari
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
RamonaCopot spune:
Uauh...ce planuri faine: o gradi particulara . Super! Sper sa si reusiti!
Ramona,
28+
noi 3
Lidia74 spune:
[quote]citat din mesajul lui miany75
fetelor ,eu va ..ma pregatesc de W-E...mergem la tara ,la bunici si fiind sarbatoare (Sf.Maria) vom merge la manastirea din apropiere ..O sa ma pun o vorba buna pt.noi toate, sa ne ajute DD sa ajungem cu bine la capat si pt. sa vina cat mai repede cu cele doua linute...
Va doresc w-e placut tuturor!!
miany
27+ DAVID ANDREI
[\quote]
Multumesc MYANI....
Fetelor, nici nu stiti cat de bine imi fac gandurile si caldura voastra.