Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

AVALON multumesc de raspuns.

KATY nu ai niste nospa sa iei? Iti doresc sa te lase toate durerile alea. Da' vorba lui Laura...de ce nu faci o vizita la nenea doctoru?

Fetelor va pupic pe toate. Noi plecam maine in vacanta. Abia astept. Aveti grija de voi!

Lidia

din pacate nu am delok si as fi vrut sa am dar am sa ma duk sa imi iau altceva care sa ma ajutenumai ca sotul nui acasa si cu Andrei nu ma pot duce singura ca alearga si ce am patit zilele trecute nu mai vreau.

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

mai fetelor ce se intampal cu JAY voi stiti ceva de ea?oare o fi in concediu plecata ca nu a zis nimk.si mai sunt multe fete care nu au mai fost pe aici de mult oare ce o fi cu ele?sor fi suparat pe noi???

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

fetelor va las fug in pat ca ma ia iar durerile de burtika

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Katyuscha, eu m-am oferit sa-ti trimit No-spa acum vreo saptamana sau mai bine daca nu ma insel. Oferta e inca valabila. Ti-as putea trimite macar o folie. Dar tu faci ce vrei. Vad ca te incapatanezi si cu asta si cu doctorul. Normal ca nu-ti place la spital, dar nu crezi ca ar fi mai bine sa te asiguri ca e totul ok? Mai mult n-am ce-ti face, decat sa te sfatuiesc sa te vada doctorul. Dar decizia e a ta.

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

promit ca daca ma simt mai rau ma duk nu stau acasa.
cat despre no-spa nu vreau sa deranjez si cred ca tylenol ar fi destul de bun nu zic ca nu as vrea no-spa ca stiu ca e bun ca am folosit cu Andrei cand eram gravida dar nici in minte nu mia trecut sa ii zic la sokcru sa imi aduka

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sunt si eu pe aici...azi am avut o zi plina..am facut curat as daily..si am mers cu al meu sa mancam shrimp ( e sg fast food pe care il accept pt ca la noi tot pesetle e super fresh pt ca tara noastra are mare de sus pana jos in pareta vestica-adica unde locuiesc eu)...dupa aceea aveam chef de o arghila(adica narghilea in romana)...si am dat o fuga pana la munte la un restaurant -terasa superrrrrrrb ava si cabane mici de inchiriat..ne-am simtit super bine..cand am venit am fost la ziua unui nepot..si acum acasa,...cam obosita..am observat ca atunci cand stau mult in picioare mi se umfla un pic si ma dor talpile...al meu bb se misca cam mereu..si cand sunt in miscare simt dar of course mai tare simt cand stau intinsa..luni mergem la echo...gata..am obosit cat am scris..parca am vb 5 minute fraa sa inspir..hehehhe..bub u all

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Katyuscha, daca era deranj nu ma ofeream. Nu uita ca eu sunt in USA nu in Ro, deci nu cred sa fie asa scump sa trimit o folie de No-Spa pana in Canada. Daca vrei trimite-mi mesaj. Tylenol e pentru dureri, pe cand No-Spa e pt contractii.

Alexa

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sara buna!

Katy ai grija de tine! Cred ca nu prea te menajezi...... Macar accepta no-spa-ul

Lidia va doresc o vacanta de vis!!! Siiii.............sa vi se implineasca dorintele

NB tuturor

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
22+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

mai e cineva pe aici?sau sunt doar singura care nu are stare?

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

LAURA G ai PM

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput