Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata,fetelor!

Katyusha, cum te mai simti?

Lumi 27+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Katyuscha, luni ti le pun la posta. Maine nu e deschis. Sper sa ajunga repede. Sa stii ca nici doctorul meu nu stie ca iau... I-am zis la inceput de ele si a zis ca nu le stie si am lasat-o asa, nu i-am mai zis nimic. Sora mea a luat cand a fost gravi si atatea alte fete iau si sunt ok, asa ca am zis de ce nu... Nu iau foarte des oricum si acum nici tu sa nu te pui pe ele Iti trimit si prospectul sa-l citesti, oricum. Eu nu am luat mai mult de doua intr-o zi, dar parca ziceau fetele ca se pot lua si 3 intr-o zi fara probleme. Intre timp fa cum ai zis, mananca si odihneste-te si atat. Stai cat mai mult linistita. Sanatate multa!

Lumi, buna dimineata! Noi ne pregatim de nani. Am fost la mall si mi-am luat niste haine de gravi si suntem obositi. Mi-am luat niste tricouri si doua perechi de blugi - unii 3 sferturi si unii lungi.

Duminica placuta!

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

LauraG, sa porti cu placere hainutele!!!

Si eu am primit No-Spa ieri,din Romania.

Katyusha, ar trebui sa fii mai precauta, vrei sa te cert? Nu stiu ce fel de doctor ai tu acolo, ce controale faci...stiu ca iti este foarte greu deoarece sotul lucreaza zilnic si tu esti singura cu Andrei,dar, in cazuri de astea, ar trebui sa fii la medic, sa vedeti ce se intampla. Este atat datoria ta ca si mama, cat si a lui, ca medic! Pana mergi la medic, odihneste-te - si asta inseamna la orizontala,in patut. Evita contactul sexual in perioada asta....eu am avut o perioada cand faceam contractii mai puternice dupa contact sexual. Daca se intampla ceva rau,e mai bine? Hai, ai grija de tine, si vino cu vesti bune la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

of...cu contractiile astea...si eu tot no-spa iau, desi la prima sarcina mi se parea ca nu are efect, acum parca functioneaza... poate reusesc eu sa nu mai intru in panica...
iar cu tipatul la copilas si eu patesc la fel cand imi e rau, nu mai am deloc rabdare, parca o iau razna... imi este mila de ea dar nu reusesc sa fac fata...

colul meu e tot de 27 mm, ma gandeam de ce considera medicul ca e atat de mic, nu mai e mult pana la 30... dar tot nu pot sta linistita din cauza contractiilor

lumi, sper ca nu te-am suparat cu expresia "la tine", am vazut acum ca esti din iasi, eu sunt din sudul tarii si probabil ca exista diferente de exprimare... nu imi dau seama cum suna expresia asta pt. tine, la noi se foloseste ca atare ... scuze daca te-am suparat si multumesc de ajutor.

si sarcini cat mai usoare pana la termen pt. toate burticile!

Magda 22+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Magdaz, imi cer scuze daca am fost prea dura. Fiind in aceasta situatie, am vorbit si cu doctorul si am incercat sa ma documentez cat am putut de mult, deci nu doar la mine 27 mm inseamna col scurt...

Dupa cum spuneam, daca are o lungime egala sau mai mica de 25 mm, deja e periculos... Contractiile duc la scurtarea colului sau la deschiderea lui, declansand nasterea prematura, lucru pe care nu si-l doreste nimeni. Si 27 e mai aproape de 25 decat de 30...

Mergi la inceput

"Nasterea unei stele"

Tata, cum am am aparut eu pe lume? Tata zice:
-Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii:
----- You've got mail !!!! ------

Dupa nasterea copilului, am inteles unele lucruri:
- Vocea copilului care striga, este de trei ori mai puternica decat a trei oameni in varsta.
- Toate lucrurile, care se gasesc in locurile greu de gasit, pot fi gasite totusi in cateva secunde.
- Rujul de buze nu e rau la gust.
- Tubul cu pasta de dinti ajunge pentru vopsirea unui perete si o usa.
- Umbrela nu poate niciodata sa inlocuiasca parasuta.
- Cele mai importante documente se rup cel mai repede.
- In stomac pot incapea 3 portii mari de inghetata, dar nicidecum o farfurioara mica de supa.
- Superglue lipeste intr-adevar totul.
- Pompierii ajung in 10 minute.

Mergi la inceput

foarte dragut "dupa nasterea copilului..."

am si eu, de pe net adunate:

Sunteti pregatiti sa deveniti parinti? Iata un test de "viitori parinti".
Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului!
Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.

Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtand in brate un sac umed care cantareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtand sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. Cand suna desteptatorul, un sfert de ora mai tarziu, trezirea! Cantati cantecele de leagan pana la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie!

Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stanga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti "pepenele" (care e in miscare), jucandu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pana cand farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! Acum stiti sa hraniti un bebelus!
Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intampla cand va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua...

Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.

Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cand ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player). Sfaramati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zgariati fiecare portiera cu un cui.
Perfect!

Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

Magda 22+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

bine, primul a fost mai sadic...

mai am ceva:

Copii raspund:
De ce circula singele in corp
Sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe microbi si sa ii inece.(6 ani).

La ce folosesc sprancenele?
Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani)

De ce ne spalam cu sapun?
Noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la microbi. (5 ani)

Ce este sufletul?
Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu ala mic. (8 ani)
Sufletul are o forma de inima. (8 ani)

Ce este tristetea?
Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)

De ce sa pun potcoave la cai?
La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci cand pune frana calul se intepeneste in potcoave. (9 ani)

Cum se inteleg pasarile sau animalele intre ele, daca noi, oamenii, vorbim si de multe ori nu ne intelegem?
Pasarile sau animalele vin unele langa altele si vorbesc in soapta si noua ne spun numai "miau". (10 ani)

Ce sunt buruienile
Buruienile sunt niste plante folositoare doar lor. (12 ani)

Ce este acela un secret?
Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie politia. (6 ani)

Ce este zambetul?
A zambi inseamna sa razi parca in gandul tau. (8 ani)
A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani)

La ce foloseste steagul?
Steagul foloseste, ca atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu stiau pe ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau.

Ce este igiena?
Igiena este cand vin neamurile si vad ce curat e in casa. (7 ani)

Din ce se face sapunul?
Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc. (6 ani)

De ce isi fac oamenii cadouri?
Oamenii isi fac cadouri, ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)

De ce da dirijorul din maini, cu un bat, cand dirijeaza?
Dirijorul are un bat in mana, ca e urat sa arate cu degetul,la ala care canta cu contrabasul ca sa vada cum merge simfonia. (10 ani)

De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca. (10 ani)

Magda 22+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

si inca ceva mai serios:

Interviu cu Dumnezeu
[Octavian_Paler]

-Ai vrea sa-mi iei un interviu? deci…..zise Dumnezeu.
-Daca ai timp.… am raspuns eu.

Dumnezeu a zâmbit, spunând:
-Timpul meu este eternitatea. Ce intrebari ai vrea sa-mi pui?

-Ce te surprinde cel mai mult la oameni?

Dumnezeu a raspuns:

-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; c#259; îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Dumnezeu mi-a luat mana si am stat tacuti un timp. Apoi am intrebat:

-Ca un parinte, care sunt câteva din lectiile de viata, pe care ai dori sa le învete copiii Tai?

-Sa invete ca dureaza doar cateva secunde sa deschida rani profunde in inima celor pe care ii iubesc si ca dureaza mai multi ani ca acestea sa se vindece; sa invete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa invete ca exista oameni care ii iubesc dar pur si simplu nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa invete ca doi oamnei se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada in mod diferit;
sa invete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca de asemenea trebuie sa se ierte pe ei insisi.

-Multumesc pentru timpul acordat..am zis umil. Ar mai fi ceva : ce ai dori ca oamenii sa stie ?

Dumnezeu m-a privit zâmbind #351;i a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…

si ultima, ca e prea de dimineata:

Daca un copil traieste criticat,
el va invata sa condamne.
Daca un copil traieste in ostilitate,
el invata sa se lupte.
Daca un copil traieste ridiculizat,
el va invata sa fie timid.
Daca un copil traieste in rusine,
el invata sa se simta vinovat.

Daca un copil traieste in toleranta,
el va invata sa fie rabdator.
Daca un copil traieste incurajat,
el va invata confidenta in sine,
Daca un copil traieste in corectitudine,
el va invata sa fie just.
Daca un copil traieste in aprobare,
va invata sa se placa pe sine.
Daca un copil traieste in acceptare si prietenie,
atunci el invata sa gaseasca iubire oriunde in lume.

Magda 22+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

WOW, super tari!!!! Le mai citesc o data

Mergi la inceput