Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 15

Katyuscha21 spune:
salutare buna seara la voi fetelor ce mai faceti ?ce ati facut azi ?eu abia mam trezit si acusi ma duk sa dau papika la copii adika chiar acum ca nu mai asteapta.27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Katyuscha21 spune:
ce am patit mai fetelor aseara am zis ca nasc
burta era tare ca un pitroi si ma apasa jos rau si spatele ma durea ca nu mai stiam cum sa stau pe pat ca la un moment dat ma jezasem la marginea patului in ghenunchi si mam pus pe plans iar bebe se misca ca ziceai ca mai are un pik si iese din burtika.si ieri nu am facut nici un efort nimk chiar tota ziua am stat pe Dc si nimk altceva.si acum burtika e tare si ma apasa in jos.of am sa stau cat mai mult in pat ca ma simt mai bine poate reusesc w-endul asta sa ma relaxez cat mai mult.nu stiu ce am am inceput sa ma enervez repede si de la orice sa ma tip la ANdrei nu stiu ce am parca zici cas nebuna.27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Katyuscha21 spune:
hai ca va las ma duk in pat daca ma lasa andrei ca tot timpul mami mami ma cheama sa ma jok ku el si eu cum ma ridik in picioare ma ia durerea de burta sotul nui acasa ca sa stea el cu Andrei off27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

BoboMom spune:
Lumi, nu-mi fac griji ca vine mai devreme, zic si eu asa sa astepte pana dupa baby shower I-am zis ca are voie cu doua saptamani mai devreme sa vina daca vrea, dar nu mai mult. Sper sa ma asculte. Am tot auzit ca baietii au tendinta sa stea mai mult, dar nu stiu cat e de adevarat.
Laura 27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

simonette spune:
Monis, Lumi va multumesc
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
22+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Katyuscha21 spune:
nu stiu ce are bebika al meu da nu are stare delok e ft miscaret oare ce o fi cu el si aseara la fel a fost inca mai tare ca akum.Doamne sper sa nu vina acum ca cum ma ridic in picioare ma apasa in jos si vad ca ma ia durerea de spate si burtika.cred ca il sun pe sot sa fie acasa.culoarea la urina e ok normala nu am vazut nici o pata pe hartie la baie numai ca atunci cand fac pipi
ma doare uterul.am o durere de bazin si se duce durerea in piciorul stang in jos.
27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Katyuscha21 spune:
LAURA G ce iti face piututul din burtika???
dar la celelalte fete?cum sunt puiutii vostri????27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

BoboMom spune:
Katyuscha, bebe e bine, azi vad ca nu se misca asa mult, dar asta poate si pt ca n-am prea stat sa-l 'ascult' si cand esti in miscare nu simti asa bine (eu cel putin). O sa ma intind un pic acum. Eu nu stiu de ce te incapatanezi tu asa. Eu pana acum m-as fi dus la urgenta. Ai grija ce faci.
Laura 27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Katyuscha21 spune:
LAURA G sincera sa fiu am o frica de spitale de numai cand ma gandesc mi se face pielede gaina.27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Lidia74 spune:
AVALON multumesc de raspuns.
KATY nu ai niste nospa sa iei? Iti doresc sa te lase toate durerile alea. Da' vorba lui Laura...de ce nu faci o vizita la nenea doctoru?
Fetelor va pupic pe toate. Noi plecam maine in vacanta. Abia astept. Aveti grija de voi!