Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)
Raspunsuri - Pagina 9
Lullaby_2009 spune:
Mimika LA MULTI ANI!!! 
Sa te bucuri de puiutii tai dragi, sa fiti sanatosi si voiosi!
Va pup! 
Eu sunt cu doua capitole in urma
, dar nu puteam sa stau deoparte la asemenea evenimente. In ritmul asta pana va ajung eu trece de 12 noaptea. ![]()
30+ cu 
alex25 spune:
Eu ma bag la un film si apoi la somn, va pup!
----------------------------------------------
Alexandra
33+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:
oricum , mai 4 nasteri in direct si ajungem fara sa vrem la capitolul 200
... pana se termina odiseea ... imi e frica sa estimez ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Mimika LA MULTI ANI!!! ![]() Sa te bucuri de puiutii tai dragi, sa fiti sanatosi si voiosi! Va pup! ![]() Eu sunt cu doua capitole in urma , dar nu puteam sa stau deoparte la asemenea evenimente. In ritmul asta pana va ajung eu trece de 12 noaptea. 30+ cu ![]() |
Nu, ca suntem extenuate si nu mai scriem
Alex noapte buna!

30+
laura78nico spune:
Am terminat de recuperat, vazut bb frumos si mamica radioasa...dar acum ma bag un pic in pat ca nu mai pot am stat mai toata ziua in picioare.
la toate fetele si ne vedem maine
Cedez locul sotului la calc![]()
Laura
30+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
aidaciolac spune:
va dati seama ca dupa datele tehnice primite , daca Bruce mai statea o saptamana + gratarele de rigoare ajungea la 4 kile ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
crissbebe spune:
Medicii au zis ca vor sa-l monitorizeze mai des pe bebe ca nu se hraneste cum trebuie de aia nu ia in greutate...intr-o sapt im luase doar 30 de gr.....si daca continua asa il scoate mai devreme si il baga la incubator...au fost multe probleme care m-au impiedicat sa mai intru pe forum ca sa nu va intristez si pe voi..
33 +cu bebe 
delia79 spune:
Aida, Selen 
Crissbebe, te rog sa nu te stresezi cu greutatea lui bb. Iti spun sigur ca pe continentul nord-american masuratorile standard sunt mai marin ca cele europene
. Eu m-am nascut la 38 sapt si aveam 2,1 kg.... si sunt bine merci. Deci fiecare bb si fiecare sarcina sunt unice 
33+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
delia79 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac va dati seama ca dupa datele tehnice primite , daca Bruce mai statea o saptamana + gratarele de rigoare ajungea la 4 kile Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
yep.... grasunelul de el

33+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Medicii au zis ca vor sa-l monitorizeze mai des pe bebe ca nu se hraneste cum trebuie de aia nu ia in greutate...intr-o sapt im luase doar 30 de gr.....si daca continua asa il scoate mai devreme si il baga la incubator...au fost multe probleme care m-au impiedicat sa mai intru pe forum ca sa nu va intristez si pe voi.. 33 +cu bebe ![]() |
, dar incearca sa intelegi ca daca te stresezi nu va fi bine
relaxAida ... 34+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine