Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

da delia79 inca se mai poate intoarce in pozitie , atata doar ca o sa simti ca si cum trage si placenta dupa ea o sa iti dai seama

raluk16 m-ai sparta la faza ci "idle"lul
Faza e ca husbandu cu 10 minute inainte imi trimisese un sms nervos ca stau toata ziua cu gravidoasele mele si trimit mesaje si lui ii dau mesaj doar daca ma trage de limba si eu ii raspund la fel de nervos ca tocmai atipisem si ne sms-uim mai incolo ... si trece timpul (5 minute) si aud 'ding' si apoi 'pac' (cum cineva a trimis un mesaj) si eu nu am reactionat 5 secunde si am sarit exact ca in imagine desi trebuia sa intind jumatate de deget sa vad cine ce a scris ... vaaaai si tremuram toata

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

sigur ne cred nebune sotii nostri

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Aida si Raluk, va multumim ca ati facut posibila transmiterea in direct a marelul eveniment al nasterii lui Iulika si trimitem pupici la viitorii tatici ai bebeilor vostrii ca sa nu se supere pe fetele de pe forum pentru monopol de sotii

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

FELICITARI IULIKA !!!!
Sa creasca Bruce mare si sanatos si sa fie un copil cuminte.

30+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Aida si Raluk, va multumim ca ati facut posibila transmiterea in direct a marelul eveniment al nasterii lui Iulika si trimitem pupici la viitorii tatici ai bebeilor vostrii ca sa nu se supere pe fetele de pe forum pentru monopol de sotii

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Poate daca ii spun ca-l pupa fetele se emotioneaza tare si nu mai scoate nici un cuvant

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

fetelor cand aud ce greutate au bebeii vostrii ma apuca plansul...al meu la 32 de sapt avea doar 1641 gr....si era mai mic cu o sapt...numai belele...offffffff cand voi fi si eu in sfarsit fericita ca imi tin puiul sanatos in brate

33 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

fetelor cand aud ce greutate au bebeii vostrii ma apuca plansul...al meu la 32 de sapt avea doar 1641 gr....si era mai mic cu o sapt...numai belele...offffffff cand voi fi si eu in sfarsit fericita ca imi tin puiul sanatos in brate

33 +cu bebe

Nu te mai supara de pomana, nu toti bbelusii trebuie sa aiba peste 3kile la nastere ca sa fie sanatosi - eu am bocit de m-am rupt pe tema asta ca si a mea a ramas cu o saptamana in urma la greutate, dar tot citind pe net vad ca sunt o multime de grafice cu date diferite, deci nu e o regula fixa - si la a mea la 32 de sapt avea in jur de 1800gr.....tinem pumnii si ne rugam sa fie sanatoase!

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

A nascut Iulika!!!!!!!!!!!!!!!!Acusica m-am trezit si eu, am pierdut evenimentul live, dar am vazut poza, ce frumos!
Sa ne dea Dumnezeu la toate momentele astea de fericire cu bebele sanatos la pieptul nostru!

31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Iulika FELICITARI!!!

Sa va traiasca puiul drag, sa fie sanatos si voinic!

Am vazut o poza superba cu o mamica fericita si cu un bebe de vis. Sa fiti fericiti! Va pup si va imbratisez cu drag!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Crissbebe, uite www.babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/default.aspx" target="_blank">Greutate 32s

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Delia, felicitari pt vestile bune, si bafta cju intoarcerea bebelinei...ai vazut ca la Iulika au functionat pozitiile...

Crissbebe, nu te mai stresa atat, ca nu-i faci bine bebicului tau, uite ce bine sunt bebeii Sabinei si ai Mimikai, desi au fost mai mititei...si oricum mai are timp sa creasca, a mea a avut un puseu de crestere de un kg in 3 sapt o data, si atunci a recuperat, ca cica era prea slabutza....

Mai, nu se mai intoarce Techila acasa, ca deja am emotii ca o mai apuca pe vreuna din noi nasterea in lipsa ei...si io-s singura acasa... si fac si eu ca Monica, mai sunt si neepilata si cu unghii de vrajitoare si n-am sterilizat nici pompa de san s-o bag in bagaj...si....cam atat...

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput