Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)
Raspunsuri - Pagina 10
anamaria1979 spune:
Iulika si Bruce ce poza de milioane..
, cum sta el multumit la caldurica si privirea mamei este atat de calda si induiosatoare

Crissbebe curaj fiecare sarcina are specificul ei. Nu intra in panica.
Cristina ai grija cu contractiile alea. Mai usor cu efortul.
O seara buna la toata lumea.
techila spune:
am venit fetelor, dar am vrut sa citesc in ordine si sa plang si eu, chiar daca cu nitica intarziere....

felicitari si iulikai si iulikului si lui bruce

sa traiasca fericiti si sanatoasi

asa frumos......abia astept si eu broscutele mele...si asa frumusel e piciul....si cum ii lucesc ochii mamicii....

multumim fetelor care au pazit messul

...adica reporterilor live
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 11 zile
Lullaby_2009 spune:
Abia astept sa ajung acasa sa intru sa va citesc, nici nu ma mai uit la tv, nu mai am chef sa ies, vreau sa stau aici aici alaturi de voi sa vad ce se intampla. Ieri dimineata eram "la zi", aseara nu a fost chip sa alerg odata cu voi, am incercat, dar a invins zeul somnului (nu cel de la tv
) dupa cateva pagini. Ar fi bine daca nu veti mai scrie in acelasi ritm ca am timp sa va prind pana la sfarsitul zilei. Dar acum nu stai sa ma asteptati pe mine ci o sa aleg eu mai tare. ![]()
Vroiam sa va multumesc fetelor ca ne-ati tinut la curent cu noutatile legate bebe si Iulika. Ce odisee frumoasa! 
30+ cu 
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac va dati seama ca dupa datele tehnice primite , daca Bruce mai statea o saptamana + gratarele de rigoare ajungea la 4 kile Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
pai si mie de asta mi-e frica, sa nu se faca prea grasa pan la 40 de sapt, asa ca sper sa ai gura aurita si sa nasc mai devreme
37+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 3 SAPTAMANI!

nunta
selen80 spune:
Crissbebe, dar ti-au dat dr ceva ca sa asimileze mai bine? mie mi-a dat atunci vitamine (pana atunci nu luasem..), o zi Fe, o zi Ca+Mg+D3, o zi Centrum Materna, plus in fiecare seara cate un utrogestan, care cica ar ajuta....si atunci, in perioada aia, a luat deodata kg ala de a recuperat..
si nu te mai sfii sa intri pt ca ne-ai intrista, noi nu suntem aici doar pt distractie, putem fi si serioase sa stii ![]()
37+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI! 
nunta
techila spune:
si vreau sa va mai zic ca pe 19 cand tre' sa nasca monica sunt programata la doctor....deci voi lipsi...si mai am doctor si pe 18 si pe 21...![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 11 zile
Fragutza spune:
Iulika, felicitari! Bebe Bruce, bine ai venit, sa fii sanatos si fericit!
Am vazut poza, cat de frumosi sunteti amandoi! Iulika, radiezi
!
Baby
36+
Natalia
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila am venit fetelor, dar am vrut sa citesc in ordine si sa plang si eu, chiar daca cu nitica intarziere.... ![]() ![]() ![]() ![]() felicitari si iulikai si iulikului si lui bruce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa traiasca fericiti si sanatoasi![]() ![]() ![]() ![]() asa frumos......abia astept si eu broscutele mele...si asa frumusel e piciul....si cum ii lucesc ochii mamicii.... ![]() ![]() ![]() multumim fetelor care au pazit messul ![]() ![]() ![]() ![]() ...adica reporterilor liveTechila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare AMR maxim 11 zile ![]() |
pfiu, gata, pot sa dorm linistita
37+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 3 SAPTAMANI!

nunta
Fragutza spune:
Mimika, La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii de la piticii tai!
Baby
36+
Natalia
raluk16 spune:
techila deci bocesti si tu
. Imi place cum ameninti tu fetele cand lipsesti 
Aida a stiut Bruce cand sa vina pe lume ![]()
crissbebe daca tu crezi ca te simti mai bine povestind, da-i drumul, suntem impreuna aici si la bine si la rau.
Mai, si apropo de odisee frumoasa, nu m-ati auzit cand v-am intrebat daca nu vreti sa fim colege de odisee si la urmatorul bebe? Eu nu imi pot imagina cum as putea sa ma simt asa bine cu alte fete 
30+