Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Crissbebe nu te intrista si fi optimista ca aceasta intarziere de crestere nu e o problema foarte mare si scrie-ne de cate ori ai o problema ca fiecare poate sa iti dea un sfat sau sa te sustina. La fel au facut si cu mine fetele acum cateva zile cand a aparut problema cu calciefierea mai mare a placentei fata de varsta gestationala si acum sunt mult mai optimista si astept urmatorul control de joi sa vedem cum stam atunci.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ati scris ceva azi..deja sunt depasita, nu mai poti tine pasul!

Azi am umblat ca un caine dezlegat prin oras, nu am rezolvat nimic, toate au mers pe dos. Singurul lucru bun e ca am luat saltea pt patut. Am gasit la Mondo Carp, durflex ii zice. Am fost la depozitul lor si-am mai vazut o gramada de lucuri fainute, lenjerii, cosulet de bebe, niste gentute pt patut..f frumoase toate si f ok la pret.

Maine plecam iar la Snagov, la botez, sper sa nu ma apuce sa nasc pe acolo. De la atata umblat am avut ceva contractii dureroase de mi-au dat lacrimile.

Va pup, ma duc sa calc hainutzele pt bebe de maine!

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mai, si apropo de odisee frumoasa, nu m-ati auzit cand v-am intrebat daca nu vreti sa fim colege de odisee si la urmatorul bebe? Eu nu imi pot imagina cum as putea sa ma simt asa bine cu alte fete

Eu mi-as dori si o fetita. Poate avem ocazia sa ne intalnim si la o viitoare odisee. Cum sa facem?

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

si vreau sa va mai zic ca pe 19 cand tre' sa nasca monica sunt programata la doctor....deci voi lipsi...si mai am doctor si pe 18 si pe 21...
selen ai auzit? 18 , 19 sau 21 . 19 e adjudecat , deci ce alegi?
Citat:

Mai, si apropo de odisee frumoasa, nu m-ati auzit cand v-am intrebat daca nu vreti sa fim colege de odisee si la urmatorul bebe? Eu nu imi pot imagina cum as putea sa ma simt asa bine cu alte fete
zau ca nu stiu daca pot sa te ajut , dar o sa intru in vizita
ralucapaun distractie placuta maine si ai grija cu efortul
Lullaby_2009 sa stii ca din cauza forumului .Inainte la inscriere era o atentionare ca creaza dependenta nu ai vazut-o?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara buna!

ce de vesti....

bebe de MariaI bine ai venit pe lume, sa iti fie bine, sa fii SANATOS si frumos!

Bruce de Iulika bine ai venit pe lume, sa iti bucuri parintii pana la adanci batraneti. Poza e traznet...este no comment.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 35+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Citat:

Eu mi-as dori si o fetita. Poate avem ocazia sa ne intalnim si la o viitoare odisee. Cum sa facem?

30+ cu

Acuma ma gandeam ca totusi ar trebui sa vedem intai cum ne descurcam si cu nasterea si cu ingrijitul bebeului

Aida chiar asa, numai in vizita? Si eu ma gandeam la Selen ca ii raman a dispozitie cele doua date . Cealalta data cine o vrea? crocodana, adela?

raluca ai grija de tine. Lasa calcatul, mergi si odihneste-te!

30+

Mergi la inceput

de bb de MariaI mai are cineva vesti? sau poate mi-a scapat mie....

sa inteleg ca disparitiile techilei din fata calculatorului aduc bebelici???? se pun si disparitiile la dus, si alte manevre ?(ca de mancat am vazut ca mananca langa, sau evental cu calculatorul)

daciana- si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, eu as vrea naturala (asa am nascut-o si pe Laura) si dr (care il cunosc de foarte multi ani) imi tot sugereaza de la 32 de saptamani ca mi-ar face cezariana. la de ce-ul meu, a inceput sa zica: 1) bb e mare SI 2) eu am o varsta si nu vrea sa ma lase sa ma chinui. Ultimul argument ma omoara, ca eu nu ma simt deloc mai in etate (cum se amuza al meu sot sa imi spuna)
oricum luni seara am intalnire din nou cu beblina si mi se va decide soarta. te voi tine la curent.

mai vroiam sa raspund cuiva...dar am uitat...o fi de la varsta

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Carina tie ce ti-au zis de calcifierea placentei? ca si eu am cateva calcificari la placa bazala....

33 +cu bebe

Mergi la inceput

a, mi-am amintit:

mimika LA MULTI ANI! sa fii iubita si fericita alaturi de grasii tai.

raluk- eu pot sa spun PAS la o inca o odisee, (dar promit sa vin sa va vizitez)...si asa sotu' zice ca nu stie cum vom pleca in concediu viitor .

helloooooooo! sunt si eu o data la zi cu ce intampla pe aici si am ramas singurica????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Citat:

30+ cu

sa stiti ca ma mai bag si eu la o tura....poate iese fata...daca nu...o sa fiu oricum cea mai fericita...dar oricum mai trag o data

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 11 zile

Mergi la inceput