Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Miha esti simpatica .

Daciana comunicase cu Maria dimineata si a aflat ca a trecut cu bine peste noaptea trecuta si l-au dus la Grigore Alexandrescu. Am inteles ca e de bine, ca aseara ziceau ceva de genu "daca trece cu bine de noaptea asta". In rest, doar asteptam si ne rugam . Doamne ajuta!

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

a, mi-am amintit:

mimika LA MULTI ANI! sa fii iubita si fericita alaturi de grasii tai.

raluk- eu pot sa spun PAS la o inca o odisee, (dar promit sa vin sa va vizitez)...si asa sotu' zice ca nu stie cum vom pleca in concediu viitor .

helloooooooo! sunt si eu o data la zi cu ce intampla pe aici si am ramas singurica????

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 35+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

esti singura scuzata, pentru ca ai atins numarul maxim de locuri dintr-un autovehicul .

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

multumesc raluk

trebuie sa ne rugam pentru bb de MariaI

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

a, mi-am amintit:

mimika LA MULTI ANI! sa fii iubita si fericita alaturi de grasii tai.

raluk- eu pot sa spun PAS la o inca o odisee, (dar promit sa vin sa va vizitez)...si asa sotu' zice ca nu stie cum vom pleca in concediu viitor .

helloooooooo! sunt si eu o data la zi cu ce intampla pe aici si am ramas singurica????

pai miha, fetele au taiat-o care la somn, care la masa, care sa isi mai bage sotul in seama dupa doua zile de galerie si de stat cu sufletul la gura pentru iulika...catorva dintre ele (printre care si mie) le cad ochii in gura de somn....cred ca la noapte va fi pace...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 11 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mai, si apropo de odisee frumoasa, nu m-ati auzit cand v-am intrebat daca nu vreti sa fim colege de odisee si la urmatorul bebe? Eu nu imi pot imagina cum as putea sa ma simt asa bine cu alte fete

Eu mi-as dori si o fetita. Poate avem ocazia sa ne intalnim si la o viitoare odisee. Cum sa facem?

30+ cu

sa stiti ca ma mai bag si eu la o tura....poate iese fata...daca nu...o sa fiu oricum cea mai fericita...dar oricum mai trag o data

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 11 zile

daca iese un baietel o sa fii soacra cu trei nurori

Sa stii ca si mie 3 mi se pare numarul ideal de copii . Spun asta acuma, cand inca nu stiu cum se naste sau cati bani papa dupa aceea . Eu am numai un frate si nu prea avem nimic in comun. Sotul are doua surori si cateodata se intelege cu una, cateodata cu alta . Asta e avantajul la 3

Dar la tine, daca va veni o fetita, deja mi-i imaginez pe Andrei si Stefan cum vor face pe garzile de corp!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Pai daca-i pe alese...aleg 21, ca pe 18 am programare la dr, si mai am de discutat cu ea 19 ii ramane Monicai iar 18...cine mai doreste, cine mai pofteste?

si eu ma mai bag la o odisee, sa vedem daca ne iese, ca stiti cum e cu socoteala de-acasa si aia din targ

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

techila tot legat de faptul ca mai bagi o tura... asa mi se pare de frumos sa-i simtim in burtica incat intr-adevar nu m-as putea abtine sa nu mai trec o data prin asta! Desigur, daca m-ai fi intrebat in perioada greturilor iesea scandal .

Si sa stii ca la noapte sigur o sa fie liniste si pace pe aici .

Poate intra Iulika sa vorbeasca cu noi si ne gaseste prabusite de oboseala

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Iulika felicitarile mele pt bebe Bruce. Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Mimika, LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei doi prichindei si de cei dragi tie. E treaba ta daca o incluzi si pe soacra.

Carina din pacate nu ma simt deloc bine nici acum. Nu stiu cum oi ducea pana in octombrie. Tare imi e ca nu ajung in octombrie dar Domane ajuta.

Fetele va pup pe toate si va urez weekend placut. Noi maine dimineata la 5 plecam pana la munte. Nu stiu cum o sa ajung acolo dar e o obligatie care trebuie indeplinita. Sper sa ajung cu bine inapoi. O sa va citesc mai pendelete luni cand ne intoarcem.

tuturor.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Pai daca-i pe alese...aleg 21, ca pe 18 am programare la dr, si mai am de discutat cu ea 19 ii ramane Monicai iar 18...cine mai doreste, cine mai pofteste?

si eu ma mai bag la o odisee, sa vedem daca ne iese, ca stiti cum e cu socoteala de-acasa si aia din targ

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

pai eu aveam ciclu la 3 luni si-mi spuneau doctorii ca nu pot avea copii, deci la mine va fi cea mai grea sincronizarea Ar fi o realizare sa nimeresc in acelasi an cu voi .

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk ma mai bag si eu la o tura..vedem noi cum le programam si poate ne iese

eu i-am scris ieri Mariei un mesaj, v-am spus..astazi cand eram in toiul evenimentelor cu Iulika mi-a raspuns: "buna, cand am primit ieri sms tocmai nascusem si apoi am uitat cu desavarsire.Banuiesc ca ati aflat. pup"..atat; probabil ca nimic nu s-a schimbat pana astazi la ora 17..i-am trimis si eu un mesaj de imbarbatare si i-am spus ca ne gandim si ne rugam pentru ei

eu ma bag la un film..la care probabil voi adormi..as usual!

Va pup cu drag! somnic usor!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput