Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am vazut poza
e superba ce scump e bebe bruce si mamica e asa fericita si asa frumoasa
sunt superbi

deci va anunt din nou ca nu vreau sa nasc pana in data de 24.08
din lipsa de doctorita plecata in spania
sunt o draguta si las pe cine vrea in fata mea , nu ma supar deloc
in 24.08 pot sa nasc linistita

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

37+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Dana, in sfarsit apuc si eu sa iti zic noapte buna asa cum ai facut tu mereu cu mine.

Monique02 bine ai venit.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Iulika felicitarile mele pt bebe Bruce. Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Mimika, LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei doi prichindei si de cei dragi tie. E treaba ta daca o incluzi si pe soacra.

Carina din pacate nu ma simt deloc bine nici acum. Nu stiu cum oi ducea pana in octombrie. Tare imi e ca nu ajung in octombrie dar Domane ajuta.

Fetele va pup pe toate si va urez weekend placut. Noi maine dimineata la 5 plecam pana la munte. Nu stiu cum o sa ajung acolo dar e o obligatie care trebuie indeplinita. Sper sa ajung cu bine inapoi. O sa va citesc mai pendelete luni cand ne intoarcem.

tuturor.

VARSTA BEBE

Sa speram ca aerul de munte te va face sa te simti mai bine! Noapte buna, drum bun si zile frumoase! Sa te imbraci bine. Nu stiu cum e unde mergi tu, dar la noi e frig si ploaie de doua zile . Dar n-am avut vreme sa ma intristez de chestia asta, ca de obicei

In legatura cu greturile, sa stii ca inclusiv la sarcina toxica (sa speram ca nu din asta ai tu, ca acolo scria ca se scade in greutate si se deshidrateaza organismul si se sta la perfuzii) am citit ca se amelioreaza simptomele cu ghimbir, cum iti spusese si Lucia. Deci daca si la cazurile grave merge, eu zic sa incerci.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Eu nu pot lipsi de la asa evenimente majore ce se ivesc pe forumul asta, va iubesc!

BINE AI VENIT PE LUME, PUIULE DE OBELIXA!!
La multi ani fericiti MIHAELA (mimika) alaturi de mimikoshii tai dragi! Sa fii iubita si fericita o vesnicie si inca una

Ce atmosfera frumoasa e pe aici!
Sa tot stai pe forum
-PS unde il pot vedea si eu pe bebe Bruce in bratele mamicii curajoase??

Ramona

Ramona

Tudor Gruia 32+

AMR 8 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana somn usor!

Adela si eu am poza deschisa si ma tot minunez la ei. Uite ca nu m-am gandit pana acuma ca a si iesit super Obelixa noastra in ea, parca a fost la un masaj la cosmetica, asa e de odihnita . Noi ne tot gandeam la machiaje

Ramo uite aici e poza cu Iulika si Bruce Nicholas

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Iulika felicitarile mele pt bebe Bruce. Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Mimika, LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei doi prichindei si de cei dragi tie. E treaba ta daca o incluzi si pe soacra.

Carina din pacate nu ma simt deloc bine nici acum. Nu stiu cum oi ducea pana in octombrie. Tare imi e ca nu ajung in octombrie dar Domane ajuta.

Fetele va pup pe toate si va urez weekend placut. Noi maine dimineata la 5 plecam pana la munte. Nu stiu cum o sa ajung acolo dar e o obligatie care trebuie indeplinita. Sper sa ajung cu bine inapoi. O sa va citesc mai pendelete luni cand ne intoarcem.

tuturor.

VARSTA BEBE

Sa speram ca aerul de munte te va face sa te simti mai bine! Noapte buna, drum bun si zile frumoase! Sa te imbraci bine. Nu stiu cum e unde mergi tu, dar la noi e frig si ploaie de doua zile . Dar n-am avut vreme sa ma intristez de chestia asta, ca de obicei

In legatura cu greturile, sa stii ca inclusiv la sarcina toxica (sa speram ca nu din asta ai tu, ca acolo scria ca se scade in greutate si se deshidrateaza organismul si se sta la perfuzii) am citit ca se amelioreaza simptomele cu ghimbir, cum iti spusese si Lucia. Deci daca si la cazurile grave merge, eu zic sa incerci.

30+

Multumesc din suflet Raluk pt tot. O sa incerc sa vad ce pot rezolva cu problemutele mele.
Acum chiar am plecat la somn.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

pai atunci ma bag si eu la scutece....sa aveti o seara frumoasa si linistita, fara contractii sau alte cele...ca vorba Luciei- ne numim odiseea de sept-oct

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 35+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui selen80

si eu ma mai bag la o odisee, sa vedem daca ne iese, ca stiti cum e cu socoteala de-acasa si aia din targ

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

pai eu aveam ciclu la 3 luni si-mi spuneau doctorii ca nu pot avea copii, deci la mine va fi cea mai grea sincronizarea Ar fi o realizare sa nimeresc in acelasi an cu voi .

30+

Bey, sa spuneti din timp cand planificati bebelul urmator, ca mie imi ia ceva vreme sa reusesc. Sa nu fie ceva de genul, haideti fetelor, lua viitoare trecem la treaba, ca mie nu-mi iese! Sau vin si va bantui:))

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Iulika sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!!Bun venit Bruce Nicholas!

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

gata am ajuns la ora! super nasterea in direct, fetelor ati fost de milioane iar iulika, sotul si prietena no comment!
poza e atat de frumoasa inca mi-as dori sa nasc acum!

Selen merci de urare, a fost cu bafta si mai ales o zi plina! colul e inca inchis, mandra e pe pozitie..ne vedem peste o saptamana...eu la programari nu ma bag ca nu stiu ce sa zic...toate "babele" care ma vad zic ca mai am ca nu mi-a cazut inca burta...
faza dura e ca exista o mica "sansa" sa nu am parte de epidurala..la giulesti unde vreau sa nasc sunt trei anestezisti...unu e bolnav, una e insarcinata in luna a 8-a si al treilea e ok..fac oricum mai multe garzi decat trebuie iar tipa insarcinata munceste..nu se stie pana cand....deci curaj gaina!
sa ma duc acu la centru medical unirea nu-mi vine ca risc sa nu ajunga medicul iar eu fara el.....nu nasc!

La multi multi ani ferciti si frumosi mimika alaturi de flacaii tai (includ aici si pe sot evident)!

am vazut ca ati vb de celule stem...am citit destul de mult despre..sincer..prefer sa fie banii "aruncati" si sa nu ma gandesc ever la ele...daca nu as fi avut banii poate ca nu le-as fi recoltat nu stiu ce sa zic...dar cand stiu ca un mic efort acum poate ar putea insemna enorm in caz de ceva....e clar alegerea fiecaruia..

legat de alegerea numelui..noi ne-am hotarat la un nume si nu l-am spus nimanui..eu as vrea sa ii dau o tenta frantuzeasca, sotul nu prea..si nu am spus tocmai pt ca sigur se vor gasi unii care sa comenteze ca ce altu nu am gasit..ii anuntam frumos cand se naste si n-au decat sa comenteze cat vor..

sunt franta, de dimineata am fost sa mai cumpar niste salopete pt bebe..halat..una alta..bineintels ca m-am intins insa a fost o zi frumoasa si plina de vesti bune!!

abia astept sa o tin in brate..simt ca trece timpul atat de greu! experienta nasterii iulikai ar trebui sa fie un motiv in plus sa asteptam nasterea cu nerabdare si bucurie nu cu teama...pt ca atunci ne vom cunoaste puiutii!!!

pupici si noapte buna tuturor!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput