Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Dana somn usor!

Adela si eu am poza deschisa si ma tot minunez la ei. Uite ca nu m-am gandit pana acuma ca a si iesit super Obelixa noastra in ea, parca a fost la un masaj la cosmetica, asa e de odihnita . Noi ne tot gandeam la machiaje

Ramo uite aici e poza cu Iulika si Bruce Nicholas

30+

Multzam fain pentru pozica, Ralu
Ce dulce e bebelinul asta mic, iar proaspata lui mamica este asa de calma, de linistita si fericita cum numai dupa nastere poate fi o burtica optimista asa ca Iulia

Gasisem si eu linkul Luciei, pe pag. 2 dar tu ai fost rapidaaaaa

Ramona

Tudor Gruia 32+

AMR 8 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Miha noapte buna!

Raluca asa, asa, le amenintam pe fete! Eventual intai ne straduim noi si apoi le spunem lor cand

crocodana noapte buna si tie! M-ai facut curioasa cu numele. Nici noi nu gasim un al doilea prenume... Imi vine sa fac un sondaj aici intre voi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Raluk, asa e chiar nu m-am gandit ca poate fi folosit si in casa. Ca sa iti faci o idee, Andrei are 5 ani si 19 kg deci 17 kg a avut cam la 4 ani.
Din experienta iti spun ca nu am folosit prea mult marsupiul, cam o luna si pentru drumuri scurte, ca ma rupea de spate. De la 1 an deja ei merg de-a busilea sau chiar in picioare si nu vei mai avea pe cine sa pui in sling.
Am uitat sa iti multumesc pentru sfaturile cu produse naturiste, dar m-a luat valul...

Fetelor care s-au retras la nani, le urez somn usor!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mergi la inceput

Ramo, ionika

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ma retrag si eu fetelor la somnic...
Iulika nu cred ca intra, s-o odihni si ea, saracutza...eu ii urez somnic pufos si ei si lui Bruce

noapte buna tuturor!

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

noapte buna fetele

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

37+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mai, si apropo de odisee frumoasa, nu m-ati auzit cand v-am intrebat daca nu vreti sa fim colege de odisee si la urmatorul bebe? Eu nu imi pot imagina cum as putea sa ma simt asa bine cu alte fete

Eu mi-as dori si o fetita. Poate avem ocazia sa ne intalnim si la o viitoare odisee. Cum sa facem?

30+ cu

sa stiti ca ma mai bag si eu la o tura....poate iese fata...daca nu...o sa fiu oricum cea mai fericita...dar oricum mai trag o data

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 11 zile

Si poate tragi si la dublu, ca se pare ca precedent exista
Iulika chiar daca n-am fost "in transmisiune directa", tot m-au napadit emotiile. Acum cand scriu si eu...se pare ca deja ti-ai intrat serios in rolul de proaspata mamica. Te si iti doresc recuperare rapida, iar bebe Bruce sa fie sanatos si sa va umple vietile

Liliana, Andra-Maria & cu 30+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Selen, adela noapte buna!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

SALUTAM SI NOI MINUNEA IULIKAI!!!Bine ai sosit in lumea mare, BEBE BRUCE NICHOLAS! Sa iti dea bunul Dumnezeu stea cu noroc si cale dreapta alaturi de parintii tai!

Privirea ta, IULIKA, spune totul...

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Thea si mie mi se pare putin aiurea sa-i dai jumatate din onorariu dnei doctor inainte..dar, tu stii mai bine!
eu sunt dezgustata de o astfel de atitudine..adica cum sa se imbufneze ca nu nasti la particular?! pai ce iti da ea banii?! si vorba lui Raluk, nascand la spital ii ajung ei mai multi banuti in buzunar..cel putin asa cred!
Sa stii ca si eu am vrut initial cu ea; stiu ca este o buna profesionista..din acest punct de vedere, jos palaria!
Ea mi-a urmarit sarcina in primul trimestru..2 consultatii..dintre care la una am asteptat 3 ore, iar la cea de-a doua de la 17 la 21:15 min..ca sa intru la ea si sa imi acorde 5 minute de ecografie..ca de povestit, era clar ca nu avea timp!!!

Eu zic sa stai linistita..faci ca Techila...aammmmmmmmmmmm...iei atitudinea Zen! si nu o sa nasti pana vine ea din concediu! parca in 7 sept ziceai...si daca este sa fie mai repede, parerea mea este ca toti cei de la Stanca sunt profi si va fi bine!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Dana draga, inca stau in cumpana dar multumesc de sfaturi...Eu am mai fost patita cu un dr. anul trecut, de asta oscilez si nu stiu cum sa procedez. Imi vine inspiratia pana pe 21 cand merg la control

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput