Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adela2006 in 24.08 pot sa nasc linistita ![]() |

... si io ca nu's ce am de nu mai pun ochelari abia acum am vazut ca esti din Timisoara

de unde mai exact?

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Lullaby_2009 spune:
Aida nu ma gandeam ca o sa fiu asa prinsa. ![]()
Raluk fii mai optimista! O sa ne descurcam! ![]()
Monikus
sa te simti mai bine! Distractie placuta la munte!
Kemsy vroiam sa-ti spun ca voi fi pe pozitii cand se va intampla fericitul eveniment.
Sa fie totul bine pana atunci! 
30+ cu 
monique02 spune:
Buna seara,
am revenit, am facut de mancare, am luat masa pe terasa cu familia, am culcat-o si pe Teodora.
Ma bucur ca mi-au aparut din mesaje, am vazut ca m-a vazut Monikus, merci.
Inca o data felicitari pt Iulika si Bruce. Mie mi se pare foarte OK sistemul acolo cum i l-au dat la san chiar imediat dupa ce sa nascut inainte sa il spele, cantareasca etc. Pana ma urma copilul are aceeasi greutate ca in momentul nasterii si peste o jumatate de ora si contactul imediat cu mama conteaza foarte mult.
Acum ma duc ca citesc ca am de terminat o nuvela draguta. Si apoi vreau sa citesc dintr-o carte despre bebelusi sa imi aduc aminte.
Noapte buna si celor care mia rezista in continuare pe baricade distractie placuta.
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+
monica_dicut spune:
DEci clar nasc pe nouashpe daca-i tequilla pleacata
. Io mai aveam asa o speranta acolo
ca poate poate mai mergem putin... da e clar...
Ma retrag si eu ca sunt franta. Va pupizez si ne vedem maine la cafea 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
crissbebe spune:
Fetelor pe bune ca e greu tare sa tin pasul cu voi...
am lipsit putin cat mi-am facut "freza" si deja ati scris 4 pagini...cred ca am sa ma retrag si eu in glorie catre pat ca la cat de rau mi-a fost azi sunt franta....si e asa de greu sa fi singurikkkk

33 +cu bebe 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui selen80 ma retrag si eu fetelor la somnic... Iulika nu cred ca intra, s-o odihni si ea, saracutza...eu ii urez somnic pufos si ei si lui Bruce ![]() |

liliaco1 scumpo , ce faci? Cum te simti?
ionika greutatea copilului depinde si de mostenirea genetica , Emma spre exemplu avea 22 de kg la 3 ani ... si apoi din cauza bolii la 6 ani abia 21 de kg , dar arata bine chiar daca era inalta ... Nici eu nu am vazut intrebuintarea slingului in casa , hm , oare chiar mi-ar fi de folos?
Eu una as pune pe stand by comanda sa vad ce vrea si bebe.
Din cate stiu eu exista perioade in care bebe vrea intr-un anumit fel , experimenteaza si ei. Acum adoarme asa cum il pui in pat , peste 3 saptamani trebuie sa il legeni pe picioare , peste alte 3 saptamani adoarme doar daca il legeni cu carutul , peste alte 3 saptamani doar daca stai langa el ... si tot asa , si le mai repeta ...
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
ionika nu mai stiu ce am vrut sa zic 

, dar ma intelegi tu , dar oricum ce ai zis ai dreptate 

![]()
... ma duc sa ma improspatez ca vine zmeul 
Aida ... 34+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut DEci clar nasc pe nouashpe daca-i tequilla pleacata . Io mai aveam asa o speranta acolo ca poate poate mai mergem putin... da e clar...Ma retrag si eu ca sunt franta. Va pupizez si ne vedem maine la cafea ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Am uitat sa-ti zic ca de la 11 incepe csi pe tvr1...
Somn usor!

30+
raluk16 spune:
crissbebe somn usor!
Aida si mai sunt si care nu suporta sa le fie stranse picioarele, vor sa si le poata intinde. Deci si eu sunt de parere ca trebuie incercat cu un sal intai
.
Fugi la barbat! 
30+ 
techila spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac ... ma duc sa ma improspatez ca vine zmeul ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
uuuuu....amorul in floare....

si io ma bag la nani...tare sper sa fie maine o zi mai libera....dar am multe marii de felicitat si sigur si o petrecere....ne vedem la cafea...
noapte buna!!!

va dati seama...prima noapte a iulikai cu bebe bruce (in exterior)

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 11 zile