Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
pt bebe de Maria
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
27+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
andraiulia spune:
FELICITARI MAMICO IULIKA !!!!!!. Este adorabil si foarte frumos Bruce asta mic. Sa fiti sanatosi si fericiti si sa te bucuri de minunea ta!!!
Noi suntem la mare si am intrat de pe tel sa vad daca a venit minunea. Si venise!!!! Ma bucur xtrem de tare pentru ei. Abia astept sa fiu si eu in locul Iulikai.
Va poop. Somn usor. 
Andrushca 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica
mary_07 spune:
Am venit si eu la spartul targului
Am vazut poza cu cei doi,e nemaipomenita

Ati plecat toate la somn?
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

raluk16 spune:
Eu acuma ma pregateam sa inchid laptopul, sa ma intind la tv, ca stau tare indoita.
Asa ca va doresc petrecere frumoasa in continuare, pe masura ce vor intra fetele din tura de noapte ![]()
Noapte buna! 
30+ 
Lullaby_2009 spune:
Eu sunt in zona, mai citesc cateva pagini de la capitolul anterior si mai dau refresh si aici. ![]()
Somn usor fetelor care s-au dus la culcare! 
30+ cu 
mary_07 spune:
Slaba activitate pe aici asa ca ma duc si eu la somn ca maine merg la biserica sa ma impartasesc
V-am pupat,noapte buna
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila uuuuu....amorul in floare.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
, dar lasa ca mai trec 2 saptamani si ... 
... din ciclul 'vrabia malai viseaza' Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
oare ce sa fac 2 ore? 

ding dong
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac oare ce sa fac 2 ore? ![]() ![]() ding dongAida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
eu acum am intrat, habar n-am despre ce vorbiti,dar daca vrei vorbesti cu mine sau faci ce am facut si eu pana acum de n-am intrat
anco
35+
???? si 
poze