Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Aida o prajitura? ![]() |

de la csardas ... si nu pot ca sa refuz o asa o chestie de bunatate anco cat despre zuma
nuuuuu , ca nu ma opresc pana nu termin jocul si ultima oara mi-a luat cap-coada 2 ore si jumatate si am ajuns la final cu 27x vieti ... asa ca nu am timp Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Lullaby_2009 spune:
Si mie la fel, tare imi place sa le manac
, dar am vazut ca ai incercat reteta aceea de praji care se face foarte repede, nu ma gandeam chiar la cozonaci.
Dar daca vine sotu' cu rata - nu cred ca am mancat vreodata, e buna? - atunci nu trebuie decat sa aranjezi farfuriile. ![]()
Despre zuma, nu stiu exact ce este (banuiesc eu ceva), dar nu vreau sa aflu daca spuneti ca asa o dependenta creeaza. 
30+ cu 
Lullaby_2009 spune:
Cred ca ma duc si eu la
.
Pe de-o parte ma bucur ca-i asa liniste ca reusesc sa va prind si eu din urma, dar pe de alta parte mi-ar fi placut sa fie petrecerea de vineri seara aici pentru Iulika. Avantaje si dezavantaje. Vorba aceea: "inainte eram mereu indecisa. Acum nu mai sunt asa sigura" ![]()
Va doresc noapte buna! 
30+ cu 
carinablanca spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Carina tie ce ti-au zis de calcifierea placentei? ca si eu am cateva calcificari la placa bazala.... 33 +cu bebe ![]() |
Pentru moment mi s-a spus ca nu e grav deoarece nu sunt semne de afectare fetala si bebelina se dezvolta bine. Mie mi-a spus ca placenta e mai calcifiata decat ar trebui (ceea ce studiind pe net am tradus eu ca e mai imbatranita decat ar trebui).
Insa e necesara o urmarire mai atenta a sarcinii mele si voi fi vazuta mai des de medic. asa ca desi am fost saptamana asta mai merg din nou saptamana viitoare la control. Iar in caz ca se observa vreo problema in dezvoltare trebuie scoasa bebelina. Din punctul asta de vedere iar nu imi fac asa probleme deoaredce saptamana viitoare o sa am 37 saptamani implinite si deja asa stiu ca pot fi considerat5a la termen
Doamne ajuta sa fie totul bine

36+ cu
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui anco eu nu reusesc sa trec de nivelul 3.1 la zuma ![]() ![]() ![]() asa ca ma incapatanez ![]() ![]() anco 35+ ???? si ![]() poze |
asta il trecea si Emma Lullaby_2009 da , prajitura aia imi iese si inca foarte bine. Pana acum am facut cu cirese , cirese si mere , cu piersici si ananas , dar din pacate am asa mari arsuri de la ea incat dupa ce am facut de 2x saptamana asta am zis sa iau o pauza
Cat despre rata , orgasme gustative . Nu am gatit niciodata , doar am mancat de la csardas , dar ce am gatit foarte mult si iese foarte bun este iepurele

Cat despre zuma eu am vazut student la medicina sa piarda cateva examene din cauza la zuma ... intelegi? Nu e de joaca pt cei cu inima slaba
Eu sunt vindecata de zuma ca sunt la nivelul de 'maniaca maestra'
... vad ca delirez , mai bine ma culc pana imi vine zmeul cu rata in gura
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
a venit raaaataaaa 

Aida ... 34+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
carinablanca spune:
Noapte buna fetelor care ati mers la culcare.
AI grija de tine Monikus si cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la medic ca deja nu e de joaca la tine cu starea asta de rau.
Mai dau si eu cate un refresh si daca vad ca nu e activitate cred ca inchid si eu.![]()
36+ cu 
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
asta il trecea si Emma Lullaby_2009 da , prajitura aia imi iese si inca foarte bine. Pana acum am facut cu cirese , cirese si mere , cu piersici si ananas , dar din pacate am asa mari arsuri de la ea incat dupa ce am facut de 2x saptamana asta am zis sa iau o pauza Cat despre rata , orgasme gustative . Nu am gatit niciodata , doar am mancat de la csardas , dar ce am gatit foarte mult si iese foarte bun este iepurele ![]() Cat despre zuma eu am vazut student la medicina sa piarda cateva examene din cauza la zuma ... intelegi? Nu e de joaca pt cei cu inima slaba Eu sunt vindecata de zuma ca sunt la nivelul de 'maniaca maestra' ... vad ca delirez , mai bine ma culc pana imi vine zmeul cu rata in gura Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
atata pot...
dar eu sincer n-am ce examene sa mai pierd
anco
35+
???? si 
poze