Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ooooof , 2 ore sa fiu langa tine sa iti arat niste poturi si nu te opresti pana la 8.1. si apoi mai niste chestii sa il termini ... 13.1. dar poate le descoperi cum le-am descoperit si eu

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Nici la mine nu merge zuma. Pur si simplu nu am rabdare.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Noapte buna fetelor.
ma bag si eu la somnic. Vad ca doar eu bantui acum.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Iulika felicitari mamica frumoasa!BB Bruce bine ai venit pe lume!
Sunteti superbi!Tu esti asa frumoasa iar Bruce e un dulce!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cand te culci la 21.30 te trezesti la 3.30 si ...daca nu ai ce face, faci cafele, ceaiuri, sucuri naturale....pt toate fetele:

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Deci..iau si eu un laptic caldut de la Lucia..avem asa ceva in bufet mami?! ca poate oi mai reusi sa dorm..la noi este deja 6 si lumina afara

m-am uitat aseara la vreo 3 episoade din Heroes..fara sa adorm in plina actiune..mare realizare! eeee...dar cine se visa in urma cu 2 ore ca este Herou?!! ca sarea prin zid, ca fura puterile altora... pfffaui ce le faceam la aia!

In alta ordine de idei..astazi avem cateva fete ce sunt bune de facut cinste!! ha!! ce credeati ca scapati?!

Lucia (eu parca asa am retinut..iar daca ma insel, tot vreau sa te pup), Mary (Melania), Anamaria1979, Manga, Marianna ...La Multi Ani dragele noastre Marii..sa fiti sanatoase si fericite!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Nu am uitat..

un si o imbratisare pentru mamica noastra curajoasa..MariaI..Doamne ajuta!ne rugam pentru tine si bebelus!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Crisbebe asa cum ti-au spus si fetele stai calma cu greutatea bebelusului. Cea mai mare capcana a acestui forum este sa incepi sa te compari cu celelalte fete la greutati, la dimensiuni, la numarul de analize etc...pt. ca sigur nu sunt toate la fel si atunci incepi sa-ti pui intrebari ce e in neregula cu tine.
Adopta o atitudine pozitiva si incearca sa realizezi ca nici noi gravidele nu suntem la fel, nu mancam la fel, nu bem la fel....deci nici copilasii nu se pot compara.
Ei sunt o minune ..fiecare pentru mamica lui.

Lullaby ce simpatica esti ca nu mai vrei sa faci nimic decat sa stai cu noi

Ralucapaun a umblat prin oras ca un caine dezlegat, foartetare expresia nu am mai auzit-o dar incerc sa mi-o imaginez si a luat si salteluta faina pe care sa doarma bebe fericit

Miha74 cica e mai in etate....si asta mi-a placut mult....am sa fug sa vad pe cand esti nascuta cu toate ca 74 ala de la nume vine de la ceva

Monikus excat ca Iulika cu gratarele mai baga un mini concediu la munte...si-i urez distractie placuta si racoroasa....fara greturi si fara rau

Crocodana naste maine poimaine dar nu vrea sa ne spuna numele frantuzit al fetitei iar noi o sa strigam ca niste penibile "hai bebe"
Monique bine ai venit pe la noi...se pare ca apar fete cucuiete pana se termina odiseea. Mai iti trebuie cateva mesaje si apari in timp real.
Am vazut ca esti si tu in categoria de mamica cu 2 fetite

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Neata Dana, avem si laptic si daca nu furam din cel adus de femeie dimineata pentru Anco

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

MARII, MARIOARE, MARIANE
sa va aduca Dumnezeu fericire si copilasi sanatosi !!!!

Din partea mea o frumoasa www.youtube.com/watch?v=N-xkGm4wh10" target="_blank">dedicatie si un brat de flori.

Multumesc Dana, si eu mi-s Maria si daca a vrut Dumnezeu sa fiu mamica de printesa ...si fetita mea va fi

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput