Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Mimika LA MULTI ANI!!!

Sa te bucuri de puiutii tai dragi, sa fiti sanatosi si voiosi!

Va pup!

Eu sunt cu doua capitole in urma , dar nu puteam sa stau deoparte la asemenea evenimente. In ritmul asta pana va ajung eu trece de 12 noaptea.

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu ma bag la un film si apoi la somn, va pup!

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

oricum , mai 4 nasteri in direct si ajungem fara sa vrem la capitolul 200 ... pana se termina odiseea ... imi e frica sa estimez

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Mimika LA MULTI ANI!!!

Sa te bucuri de puiutii tai dragi, sa fiti sanatosi si voiosi!

Va pup!

Eu sunt cu doua capitole in urma , dar nu puteam sa stau deoparte la asemenea evenimente. In ritmul asta pana va ajung eu trece de 12 noaptea.

30+ cu

Nu, ca suntem extenuate si nu mai scriem

Alex noapte buna!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am terminat de recuperat, vazut bb frumos si mamica radioasa...dar acum ma bag un pic in pat ca nu mai pot am stat mai toata ziua in picioare.

la toate fetele si ne vedem maine

Cedez locul sotului la calc

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

va dati seama ca dupa datele tehnice primite , daca Bruce mai statea o saptamana + gratarele de rigoare ajungea la 4 kile

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Medicii au zis ca vor sa-l monitorizeze mai des pe bebe ca nu se hraneste cum trebuie de aia nu ia in greutate...intr-o sapt im luase doar 30 de gr.....si daca continua asa il scoate mai devreme si il baga la incubator...au fost multe probleme care m-au impiedicat sa mai intru pe forum ca sa nu va intristez si pe voi..

33 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Aida, Selen

Crissbebe, te rog sa nu te stresezi cu greutatea lui bb. Iti spun sigur ca pe continentul nord-american masuratorile standard sunt mai marin ca cele europene . Eu m-am nascut la 38 sapt si aveam 2,1 kg.... si sunt bine merci. Deci fiecare bb si fiecare sarcina sunt unice

33+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

va dati seama ca dupa datele tehnice primite , daca Bruce mai statea o saptamana + gratarele de rigoare ajungea la 4 kile

Aida ... 34+
Poze cu noi

yep.... grasunelul de el

33+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Medicii au zis ca vor sa-l monitorizeze mai des pe bebe ca nu se hraneste cum trebuie de aia nu ia in greutate...intr-o sapt im luase doar 30 de gr.....si daca continua asa il scoate mai devreme si il baga la incubator...au fost multe probleme care m-au impiedicat sa mai intru pe forum ca sa nu va intristez si pe voi..

33 +cu bebe
nici nu vreau sa te lasi pe o ureche , dar nici nu vreau sa te sperii. Acum doar voi stiti ce decizie sa luati , dar incearca sa intelegi ca daca te stresezi nu va fi bine relax

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput