Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

LA MULTI ANI MIMIKA, MULTA FERICIRE SI BUCURIE ALATURI DE FAMILIA MARITA!!!

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Frumusei foc amandoi, bb Bruce e asa curatel, nu are deloc vernix pe el. Ce mai, un copil reusit!

Pentru fetele care vor sa cumpere sling, vreau si eu sa intreb cum veti tine copiii atunci cand e iarna si sunt imbracati mai gros? Cand va fi din nou cald ei vor fi deja mari ca sa mai poata fi tinuti asa.Adica, e rentabila investitia, am vazut ca sunt ceva banuti...

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

In primul rand ma gandeam prin casa, sa nu ma doara mainile daca vreau sa-l tin aproape de mine.

Apoi am citit ca e ok pana peste 1 an, ca la unele scrie 12 kg, la altele 17 kg! Cand au bebeii 17 kile? Cred ca pe la 2-3 ani. Nu ma pricep

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

wow , ce liniste pe aici se pare ca nici nu o sa mai intre lumea 2 zile pana trec emotiile

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Si eu ma simt asa, ca dupa un examen... Toata ziua am fost agitata, ca si cum as fi baut cafele la greu (si n-am mai pupat cafea din ianuarie-februarie). Acum sunt asa... m-am prabusit de emotii... Si mi-am lasat deschisa pagina cu poza... si din cand in cand ma uit la ea. Doamne, ce frumos poate fi totul!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

In sfarsit sunt in direct cu voi, ca pana acum citeam in paralel 2 capitole..... A fost magic sa putem in direct la nasterea lui Bruce . Cred ca multe fete vor merge acum linistite sa se intinda putin, eu inclusiv, ca am stat incordata pana acum sa vad ce se intampla.

Fetele, merci pt gandurile bune, infectia la masea a inceput sa regreseze, nu mai am dureri mari. Deci spre bine. Oricum, am considerat ca fiind un mic test pt ce va urma la nastere

Am fost ieri la eco si am vazut una bucata fetita . Cica e in stanrd cu masuratorile, nu mi-a schimbat data nasterii, are 2,3 kilute . A zis madame ca e la mijlocul graficului cu greutatea, ceea ce m-a multumit. Singura buba e ca s-a intors in pozitia breech, de unde o laudasem la 30 sapt ca e cu capusorul in jos. Dar fac exercitiile descrise de fete si sper sa se intoarca iarasi. Important e sa fie sanatoasa, ca de nascut gaseste doctora o modalitate sa nasc

Am vizitat si spitalul unde voi naste, arata f bine camerele de nastere (ca o mini camera de hotel), a zis ca daca vreau pot sa fac si un plan de nastere, pot folosi baia jucuzzi si mingea daca sunt disponibile...... mi s-a parut cam frig in camera de nastere (vreo 20 gr). Cam atat despre noi.

Va pup si va urmaresc, ca nu mai pot trece prin asa un efort intelectual cu cititul a 7 capitole in cateva ore

Am 33 sapt, ma duc sa schimb si semnatura

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Abia acum am ajuns acasa si vreau sa-i urez si eu :

Bun venit pe lume lui bb Bruce, sa creasca mare si frumos si sanataos!
Fug sa citesc din urma si revin

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Mi-am amintit de ceva de acuma dupa-masa. Venise sotul de la servici si mi-a cerut laptopul sa intre 5 minute. Eu stateam asa, la vreun metru de laptop si ma uitam fix la ecran, fara sa fac nimic.

Si ii spun ca nu-i pot da laptopul, ca stau de paza cand ii dispare la Iulika statusul de idle. M-a privit ca pe o nebuna si m-a lasat in pace, ce sa-i faci la o gravida?

Si peste 1 minut vad ca se schimba statusul si sar repede si-i dau buzz la Aida asa cum spusese .

Si am fost super mandra sa-i spun la sot ca eu chiar am avut un rol, nu stateam ca nebuna sa ma uit la monitor . Bine, daca ar stii el ca de doua zile tot cam asa stau [:-)))}

30+

Mergi la inceput

Delia bine ca a trecut cu maseaua si ca bebelina e sanatoasa! Ce acrobata e ea, sa se intoarca la saptamanile astea! Dar daca s-a intors o data si nu te-a chinuit, sigur se mai intoarce ea, scumpica . Oricum, vorba ta, cumva tot iese ea de acolo, in brate la mami

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iulika : kg 3.630 lung, 49 si ora 15.50, Eu må simt super , mai nasol cind era dureros ptr ea dar a trecut si acu asteptåm så ne mute intro camera unde ne tine cit timp mai ståm aici
aida: wooooow
aida: si stai si tu cu ea?
aida:
iulika : puteam så aleg dar am de pregåtit acaså, så mai cumpår cite ceva si avem pisicå, balconu e deschis noi ståm la parter
aida: pai da
aida: ce interesanta va fi intalnirea si pt pisica
iulika : da o sål miroase un pic

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Iulika,Felicitari , sanatate si recuperare rapida!
Am vazut si eu poza superba.Sunteti amandoi niste draguti, fericiti .Nu ne putem dori decat sa avem toate aceeasi satisfactie cand vom da nastere pruncilor nostri.
La multi ani bebe Bruce,sa fii sanatos si iubit!

Mimika, la multi ani fericiti!Sa te bucuri de copilasii tai minunati si sa fii fericita!

Monica, nu ai mai luat bagajul sa pleci?Cum l-ai convins pe dr sa te mai lase?

Mariaanna
30+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da delia79 inca se mai poate intoarce in pozitie , atata doar ca o sa simti ca si cum trage si placenta dupa ea o sa iti dai seama

raluk16 m-ai sparta la faza ci "idle"lul
Faza e ca husbandu cu 10 minute inainte imi trimisese un sms nervos ca stau toata ziua cu gravidoasele mele si trimit mesaje si lui ii dau mesaj doar daca ma trage de limba si eu ii raspund la fel de nervos ca tocmai atipisem si ne sms-uim mai incolo ... si trece timpul (5 minute) si aud 'ding' si apoi 'pac' (cum cineva a trimis un mesaj) si eu nu am reactionat 5 secunde si am sarit exact ca in imagine desi trebuia sa intind jumatate de deget sa vad cine ce a scris ... vaaaai si tremuram toata

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput